no sainz sa netaji tym, ze chce mat pred touto sezonou vyriesenu tu dalsiu
Já tam mám tu obavu že přeletí taky. Pak naše sny o souboji budou zcela podrazácky spláchnuty Leclerc nemůže být happy z tohoto, to je jen poza podle mě.
Tak celkem logicky, když Ferrari svého posledního vítěze hodilo přes palubu
Já vždycky striktně rozděloval subjekty Mercedes = fuj, Lewis okej.
A nejsi na tohle rozdělování trochu starej?
No a poslední mistr je Kimi. Co to znamená? Reálně nic
Co to znamená? že Ferrari nevysobodí ani Ham, když tam bude stejný systém
O FERRARI JSEM NIKDY NESNIL, ŘÍKÁ HAMILTON
Na rozdíl od Sebastiana Vettela nebo Fernanda Alonsa netouží Lewis Hamilton po angažmá v Maranellu.
"Ani si nevzpomínám, že bych kdy snil o jezdění pro Ferrari. Červená auta samozřejmě vypadají hezky, ale v červené barvě si můžete koupit i mercedes!“
Trochu kvality chlapče
Ale tak to musíš mít Hama o to víc rád, když převlékí kabáty
pouc ma, ked prasis mole kazde dva roky
já podporuju Fernanda a tým, kde závodí, nikdy jsem to neměl jinak. Přijde mi to přirozený, že když chci vidět úspěch Fernanda, tak ten tým musí být úspěšný
Kam vietor - tam plášť, viac dodať netreba.
#cashisdaking
Charles vraj vedel o tom podpise a dokonca s tým súhlasil, podľa mňa si uplietol na seba bič ale zase sa nehrajme, že mu Ferrari vrazilo dýku do chrbta.
Nemyslím si, že o tom veděl. Myslím si, že před týdnem o tom nevěděl ani Hamilton.
Čo tu všetcia pišete básne o ňom normálne zdupkal kvôli prachom.K neschopaom prišiel ďalší neschopäk,teraz si myje ruky a píše listy pre fanušikov,to je tak bežne farizejské a pokrytecké od neho😙to je celý on
Spokojní budeme až keď bude Ver-Vet vo Ferrari.
Ten by sa so svojimi názorovými kotrmelcami mohol zaregistrovať na toto fórum a vyjadrovať podporu Alonsovi. Pasoval by k vám do Alza tímu.
Alebo si Charles na neho verí. Predsalen keď ho porazí, tak o 50 rokov môže vnúčatám rozprávať o tom, že porazil 7-nasobneho šampióna.
Znie to lepšie ako keď im povie, že porazil Sainza, ktorý ledva ulepil pár víťazstiev.