Takto neako vyzeral skor tvoj matadore ked ho petrov vyskolil ![]()
To som uz musel takto napísať, na ten zurivy prispevok ![]()
Stavim sa, ze netusis preco sa za Petrovom ocitol, bez dodatocneho nastudovania.
Zbytečně mu tohle píšeš. Stev je low IQ troll, kterému o F1 a fakta nejde. Ten si tu chodí léčit svoje mindráky.
Predstav si ze viem dokonca som aj tie preteky videl ale ten babrak nevedel 2/3 zavodu Petrova predbehnut .totalna hanba s o triedu lepsim monopostom s cerstvejsimi pneu nedokazal gumaka Petrova predbehnut.
K tomuto Ti napisem len tolko, ze som videl ked bolo DRS nefunkčné (dážď alebo ine okolnosti) ako Lewis Hamilton ked sedel v Mercedese nebol schopny predbehnut pomalsi monopost pred sebou. Dovolim si napisat ze nebyt DRS, nemal by 7 titulov.
Ja som to necital tu vasu diskusiu, len som scrolloval dole a tato veta ma zaujala a pobavila. ![]()
No to víme Josíku, že nedokážeš číst a chápat psaný text, tak dokážeš jen scrollovat.
No v mercedesa drs moc ani nepotreboval ked mal 80k naviac a jazdil 90%zavodov na cele Bottal bol suflikant a jedine Rosberg ho ponahnal skoda ze skoncil mozno by mu este nejaký ten titul uchmatol.krasne sa ukazala neschopnost Luiho v 21 ked ho Max vyskolil.
teraz hlavne vidno neschopnosť minimaxa,keď nemá o triedu lepšie auto…za to Holandsko mu prischne “babrák roka” …ísť na mokrý obrubník a akcelerovať môže len babrák…
Posledna vec co tu napisem a beriem si prestavku odtialto lebo uz mam pocit, ze tu sa naozaj totalne ignoruju akekolvek fakty…
…Hamilton sa v 66 kole zo 72 dotiahol na odstup 0,5s za Russella, to znamena ze mal k dispozicii 6 dalsich plnych kol s overtakeom na predbehnutie (66.kolo tam nezapocitame, tam este nemal realnu moznost utocit)…1 sancu mu zobral smolny vsc takze mal 5 plnohodnotnych sanci na utok (aj ked tazko hovorit o smole kedze do tej utocnej pozicie sa dostal len vdaka vsc a strategii ferrari)…
…na predbehnutie bolo na zaklade doterajsich manevrov potrebne byt na zaciatku rovinky najdalej 0,3s od supera, s tym ze Mercedes tahal najlepsie takze na nich ani to nemuselo stacit, Hamilton sa za 6 kol priblizil najblizsie na 0,4s na zaciatku rovinky, a teda nemal ani len naznak utoku… ta 1-1,5s, co za leclercom stratil, ho mohla teoreticky pripravit maximalne o 1 kolo za russellom navyse, takze vy mi tvrdite ze 6 kol nestacilo, ale to siedme, tam uz by ho na 100% predbehol…
…ale ani to nie je uplne pravda, a to preto, ze ak by bol blizsie o 1s, tak by mercedes nestiahol antonelliho do pitu (aby nestratil track position) → by russell nestratil cca 1s timovou reziou kde pustal Antonelliho → vysledok by bol taky isty uplne presne…
…ak Ferrari urobili chyby, ktore ich stali podium, boli u Leclerca, a to :
- Obutie mediumiek, ktore nikomu nešlapali a nikto ich uz nechcel ani vidiet z top 6ky
- Pit pod VSC, Leclerc bol v tom case uz 1,7s za russellom, stahoval ho 0,5s na kolo a bolo cca kolo 56/72, mohol pokojne utocit, alebo aspon Russella ovplyvnit subojom a Ham mohol mat lahsiu pracu ked by ich dobehol, Leclerca radsej pitli nepochopitelne a dali ho za hamiltona (prakticky urobili timovu reziu)
- 2 pomale pit stopy pre Leclerca (aj ked to neni chyba timu, to proste patri k pretekaniu)
Ak si po tom, ako si niekto vezme toto vsetko do uvahy stale mysli, ze Leclerc stal Hamiltona podium, a ze bol o nieco Hamilton ukrateny od Ferrari a Leclerca, tak to uz je skor na doktora…
No konečně si to přiznal.
on sa tam Lewis dostal, ked siel utocit na Georga, bol uz v najazde na rovinu pod 0.4, nejake spodne 0.3s a bol by ho asi mal, ale presne vtedy prislo VSC
ano, mal casu dost, podarilo sa mu tam dostat, ale presne vtedy ked sa to podarilo, tak mal smolu
Kludne si to pusti znovu, ja som to urobil, ked prislo VSC bol lewis 0.419 za RUS s tym, ze Russell mal lepsi vyjazd, a naskok sa skor natahoval
Ale ved max ma najlepsie auto resp motor to si nevedel
a ano vybural sa ja som to tiez vcera videl pokaslal to .V madarsku vyskolil tvojho Luiho ten tvoj akoze babrak roka.
to pre Luiho nie je dobrá vizitka
Proste treba namiesto hadzania spiny a obvinovania uznat, ze Russell sa inteligentne branil, Lewis sa niekolkokrat pocas kola dostal aj na 0,1s ale Russell vedel, ze treba vsetko sustredit na posledne 2 zakruty vyjazd, a to robil
Dáta hovoria myslím dosť jasne, Leclerc tempo o 0,02 pomalšie než najrýchlejší Kimi, rýchlejší než Norris a tomu akože rýchlejšiemu Luimu nakladal v priemer 0,3 sekundy na kolo, takže tých mudrlantov vyššie treba jednoducho ignorovať. Mimochodom štvrtý pit nebolo nič iné než len sprostá tímová réžia, ktorá paradoxne zničila šance obom Ferrari ale za to čo predviedli na Leclercovej strane garáže si bednu nezaslúžili
Lui je akoze najrychlejsi no akurat to neako nevie zatial vyuzit v zavode ![]()
Zbytočne sa tu rieši naratív, že bol rýchlejší, tak ho mal predbehnúť. To na tejto trati nie je celkom možné. Možno v prípade poškodenia, či nadmerne opotrebovaných pneu. Platí, čo povedal povedal Russell na adresu Antonelliho, že keby bolo treba, tak by ho pravdepodobne udržal za sebou.
Zapocitaj si Lewisov dochodcovsky vek. Aby dochodca bol v polke sezony na 2 mieste v sampionate ? To kde sme ? To ty mlady nevedia jazdit ci co ?
… Este ze ten šikula Antoneli to zachranuje. To by bola blamáž aby titul ziskal dochodca.![]()