Hamilton varuje McLaren: Verstappen vám titul vezme, ak nebudete rovnako vražední | Magazín F1 - F1online.sk

Zaujimave je, ze prvych 20 rokov sa pocitali len vysledky rychlejsieho auta.

141 bodov, to je masaker.

Emil se boji hlavne Norrise, ten je v zaverecne fazi sampionatu ze vsech tri pilotu bojujicich o titul v nejlepsi pozici, kdy je lovec a stiha Piastriho, Norris je pod mensim tlakem, zaroven na nej zezadu tlaci Emil, koho vhodnejsiho si tam Norris muze prat.

Max je, zduraznuji za me, urcite lepsi, ale ne o parnik. Lando uz ho nekolikrat prekvapil a zaskocil. To neni nahoda. Oscar neni, dle meho, lepsi nez Lando. Lando je rychlejsi a ma lepsi management pneu. Oscar je tvrdsi, ma lepsi orientaci v provozu a donedavna mel lepsi psychiku. Landuv zpusob jizdy je nachylnejsi k chybam, ale pravdepodobne efektivnejsi, minimalne v pripade soucasneho McLarenu. Oscar nevyuziva upgrade, ktery pomaha Landovi, pravdepodobne chyba.

S tim urcite souhlasim.

Na to jsi přišel kde?

co nemam pravdu?

Vlastně je to jednoduché, v McLarenu jsou 2, stačí aby byli nekompromisní k Maxovi, v každém boji s Maxem být maximálně agresivní stylem hop nebo trop. Tohle si teď Max nemůže dovolit, McLaren ano. Jenže to je ten problém, pro McLaren by to bylo žádoucí, když tam má 2 koně, jenže jejich koně už nebojují za McLaren, ale za sebe, a ti si to sami sobě nechtěj zkazit :face_with_hand_over_mouth: To že budou opatrní, jim ovšem proti Maxovi docela reálně může zlomit vaz.

2 Likes

ok, ale preco si myslis, ze nemam pravdu? vsak vtedy tusim bezne pretekali timy s jednym autom, tak asi preto.

Da se tomu co je v podani MCL mezi Nor a Pia jeste stale rikat “boj” o mistra sveta? :upside_down_face:

Zaroven je taky mozne , ze posledni upgrady v MCL spise sli na ruku Nor nez Pia. Zaroven atmosfera v tymu mi prijde vice naklonena k Nor.
Tak ci onak Nor je lepsi vzdy ke konci zavodu, na druhou stranu mu chybi nekdy ta zdrava agresivita a risk to tam poslat. Pia ma dobre zacatky ale manazovani pneu nepatri mezi jeho nejsilnejsi stranky , zase na druhou stranu ma mensi blok to tam proste poslat nez Lando. Oba maji sve silne stranky i ty slabsi.
Za me v boji o titul pomaha krom drive dovednosti psychika!! A tam zase verim Pia… nu coz aspon to neni nuda jak to v prvni pulce vypadalo.

2 Likes

Tak ty upgrady asi sli na ruku Landovi. To tak nejak rikaji oba. A taky si to myslim. A je to opravdu vyborna sezona a ted ji jeste okorenil Max. :grinning:

1 Like

Tady si ale myslím, že by pilot označený za dvojku cuknul. Celou sezónu bojuješ a najednou ti principál oznámí, že to bylo k ničemu, protože tě stahuje z boje a degraduje před zraky celého světa na nosiče vody.

1 Like

Tak ja si to myslim jinak, ale mozne je vsechno. Ale McLaren jednicku neurci. To nedava smysl. Zak a Stella jsou vselijaky, ale tohle by v teto fazi neudelali.

1 Like

Jezdec, vůz a později i tým byli spjati už od prvopočátků motorismu.