Zaujimave je, ze prvych 20 rokov sa pocitali len vysledky rychlejsieho auta.
141 bodov, to je masaker.
Emil se boji hlavne Norrise, ten je v zaverecne fazi sampionatu ze vsech tri pilotu bojujicich o titul v nejlepsi pozici, kdy je lovec a stiha Piastriho, Norris je pod mensim tlakem, zaroven na nej zezadu tlaci Emil, koho vhodnejsiho si tam Norris muze prat.
Max je, zduraznuji za me, urcite lepsi, ale ne o parnik. Lando uz ho nekolikrat prekvapil a zaskocil. To neni nahoda. Oscar neni, dle meho, lepsi nez Lando. Lando je rychlejsi a ma lepsi management pneu. Oscar je tvrdsi, ma lepsi orientaci v provozu a donedavna mel lepsi psychiku. Landuv zpusob jizdy je nachylnejsi k chybam, ale pravdepodobne efektivnejsi, minimalne v pripade soucasneho McLarenu. Oscar nevyuziva upgrade, ktery pomaha Landovi, pravdepodobne chyba.
S tim urcite souhlasim.
co nemam pravdu?
Vlastně je to jednoduché, v McLarenu jsou 2, stačí aby byli nekompromisní k Maxovi, v každém boji s Maxem být maximálně agresivní stylem hop nebo trop. Tohle si teď Max nemůže dovolit, McLaren ano. Jenže to je ten problém, pro McLaren by to bylo žádoucí, když tam má 2 koně, jenže jejich koně už nebojují za McLaren, ale za sebe, a ti si to sami sobě nechtěj zkazit
To že budou opatrní, jim ovšem proti Maxovi docela reálně může zlomit vaz.
ok, ale preco si myslis, ze nemam pravdu? vsak vtedy tusim bezne pretekali timy s jednym autom, tak asi preto.
Da se tomu co je v podani MCL mezi Nor a Pia jeste stale rikat “boj” o mistra sveta? 
Zaroven je taky mozne , ze posledni upgrady v MCL spise sli na ruku Nor nez Pia. Zaroven atmosfera v tymu mi prijde vice naklonena k Nor.
Tak ci onak Nor je lepsi vzdy ke konci zavodu, na druhou stranu mu chybi nekdy ta zdrava agresivita a risk to tam poslat. Pia ma dobre zacatky ale manazovani pneu nepatri mezi jeho nejsilnejsi stranky , zase na druhou stranu ma mensi blok to tam proste poslat nez Lando. Oba maji sve silne stranky i ty slabsi.
Za me v boji o titul pomaha krom drive dovednosti psychika!! A tam zase verim Pia… nu coz aspon to neni nuda jak to v prvni pulce vypadalo.
Tak ty upgrady asi sli na ruku Landovi. To tak nejak rikaji oba. A taky si to myslim. A je to opravdu vyborna sezona a ted ji jeste okorenil Max. 
Tady si ale myslím, že by pilot označený za dvojku cuknul. Celou sezónu bojuješ a najednou ti principál oznámí, že to bylo k ničemu, protože tě stahuje z boje a degraduje před zraky celého světa na nosiče vody.
Tak ja si to myslim jinak, ale mozne je vsechno. Ale McLaren jednicku neurci. To nedava smysl. Zak a Stella jsou vselijaky, ale tohle by v teto fazi neudelali.
Jezdec, vůz a později i tým byli spjati už od prvopočátků motorismu.