Hamilton to možno zabalí aj sám, myslí si Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Když ono se asi od něj (a nejen od něj) v podstatě denně čeká, že tam něco pošle… A zatím toho fakt moc není, tak se spekuluje :woman_shrugging:.

Ano mam to tak isto ako ty a nikto a nic mi to nezmení. Proste nesmrtelni. Je za tým drina a odriekanie o ktorom sa nám ani nesníva. A ja idem ticho dúfat a fandiť :grinning:

1 Like

Že Ralf rád dřystá jsem si už zvykl, ale vadí mi jeho zaujatost, která je ze všech jeho článků o Hamíkovi cítit. Přitom jsem si nevšiml, že by se Hamík o někoho ze Schumi rodiny byť jen slůvkem otřel.

2 Likes

Prosím Tě… Zkus si přečíst jeho dřívější články o Mickovi, tomu říkám zaujatost, i když v opačném gardu :smile: ! A to není nic proti Mickovi, ten za to nemohl a nějak si to vůbec vyžral…

1 Like

Jó tam píše stylem, že Mickovi upřeli v F1 X zasloužených titulů.
Prostě takhle objektívní profesionální názory by vypadat neměly.
A protože jsme oba byli u celé Ralfové kariéry divácky činní, tak jsme to my od kterých by se Ralf mohl učit odborně okomentovat dění v F1. :rofl:
Sorry. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Ferdo fandime stale tým svojim nech sa deje čo s deje. A Piere je u mna tiež srdcovka a držím palce :grinning: Treba to brať s rezervou. Odborníkov je plná prdel ale majstrov sveta ako šafránu.

1 Like

My ale musíme fandit těm svým a škádlit konkurenci, jenže my nejsme tvůrci dění, ale pouze konzumenti a máme nárok ukázat prstem na nepravosti. Mnozí tak činí i pod hrozbou BANu. :grin:
Ralf by si občas podobnou zkušenost taky zasloužil. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Možno sa Ralf v minulosti cítil odmietnutý, keď Ham uprednostnil Nicole Scherzinger.

Bože ja by som ju nikdy neodmietol. Strašná šupa :smiley:

1 Like

Ralf ale není na holky. Leda by žárlil, že se Hamík s děvuchami baví a dodnes předvádí žárlivé scény. :grin:

Tak to máme dosť podobný vkus. :+1:

1 Like

Veď to bola viacmenej pointa môjho príspevku. :slightly_smiling_face:

3 Likes

🫠🥰 15 vela srdiečok

1 Like

Ale byt expertom tu nie je ziadna vyhra. Nikto takemu nezaplati a este od tunajsich proti expertov dostane naklad,ze si dovolil zahrat sa na ich piesocku. :grinning:
Ja si radsej precitam Ralfov nazor, ktory je nezaujaty, jasny a neutocny a hlavne je od byvaleho pilota. Mne su na smiech skor nazory tunajsich fanatikov s klapkami na ociach zamilovanych do niektoreho jazdca. To, co tu mnohi takito pomylenci vystrajaju, je hodne pobytu v Hronovciach.

3 Likes

Ralf by sa hodin k NicoBarby… taka hot dvojica :smiley: