Hamilton: Skôr Verstappen má pocit, že ešte má veľa čo dokazovať | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton začal už svoju pätnástu sezónu vo Formule 1. Počas tých predchádzajúcich štrnástich jasne dokázal, že vie, ako sa vyhrávajú majstrovské tituly. Maxovi Verstappenovi však tieto skúsenosti chýbajú, navyše je podľa Hamiltona pod tlakom. Musí dokázať, že i on na to má.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/29932/hamilton-skor-verstappen-ma-pocit-ze-este-ma-vela-co-dokazovat

Vetu, ja si myslim, ze take stastie ako som mal ja, ze 14 rokov vkuse mam k dispozicii auto, s ktorym sa da vyhrat pretek + 7 rokov totalne dominantne auto nemal v historii F1 nik, tak takuto vetu raper nikdy nepovie.

Skusme si dat ruzove okuliare…je sympatickejsi ako ten maniak FunTomas (ci co to mal za nick/y)…na druhej strane mam konspiracnu teoriu a to taku ze tento pan chroustal je vlastne trosku skroteny a ukryty FunTomas…uuuf

Chlapci klud, o nic nejde.
Hamiltona mam v zuboch, to je jasne.
Takisto aj Vettela, to je ten isty pribeh dietata stasteny v dominantom aute.

HAM ho pěkně nabral na rohy a VER hned ve druhém článku zareagoval :slight_smile: sranda, mindgames v plném provozu.