tak toto je mega odborna analyza
cize ak hamilton zajazdi dobre a prakticky nic nestrati na leclerca tak je to iba tymto
vlastne nahoda, ale to ze sa tam moze postupne adaptovat a vyvijat auto aj na seba to sa vlastne nedeje, kvalda bola tiez namiesto 0,3 sek iba 0,15, v Cine moze kludne aj opat vyhrat, neprekvapilo by ma to.
Mercedes ma naozaj silný motor, ale ich aero nebolo nikdy najlepšie v poli. Ja dúfam že tentokrát Ferrari bude po tejto stránke šlapať a pomaly a aspoň čiastočne vymažú tuto výhodu Mercedesu na rovinkách. Navyše na technickejsich tratiach by mali dominovať.
Leclerc vcera za mna nepredviedol dobry vykon v pretekoch az na tie prve kola…v pretekovom tempe vyzeral lewis lepsie… ale charlesa uz pozname a vieme, ze on taketo veci zvykne vychytat v priebehu 2-3 zavodov max.
Nenávisť k nejakému pilotovi má hlboké korene.
Hamilton na toto nema vlastny nazor. Ked sa dari, tak by boli preteky vzrusujuce aj na pushcartoch dolu kopcom. A ked mu to nejde, ani superauta by mu nevyhovovali, chodil by jak duch. Dokazom je minuly rok, kedy sa 5 minut radoval ako maly chlapec ked mu vysiel jeden pretek a dve hodiny plakal za zvysok sezony
Ano, myslim si, ze to je hlavne tym. Leclerc ostatne uz pred vikendom avizoval, ze v Australii sa zvykne trapit. A rozdiel medzi Leclercom a Hamiltonom bol skoro identicky, ako minuly rok v Australii, ako v pretekoch, tak v kvalifikacii. V Cine je podla mna dobra sanca, ze bude Hamilton blizko Leclercovi, na tej trati je tradicne silny. Aj ked som absolutne presvedceny, ze nebude mat ziadnu sancu vyhrat, ak sa obom Mercedesom nepritrafi uplna pohroma. Potom uz ocakavam, ze sa rozdiel medzi nim a Leclercom vrati na uriven troch desatin, ako to bolo celu minulu sezonu. Adaptacia a vyvoj auta na seba, to su pre mna take taraniny. Ked je sedemnasobny majster sveta ako Hamilton vo forme, je schopny okamzite dobre zajazdit s prakticky hocicim, co dostane do ruk. Nespominam si napriklad, ze by sa v roku 2013 (a to bola jeho prva zmena timu vobec) motal celu sezonu za Rosbergom, lebo by si musel zvykat na auto.
Bohvie možno máš pravdu a možno nie. 3 desatiny na Leclerca mu chýbali v generácii aut ktorá mu nesedela. Je možné že tu ukáže nový štandard. Uvidime
Aj tak je rad, ze na neho aspon niekto reagoval. Ved si tu mesiace uz pise sam so sebou ![]()
Hamilton túto éru bude milovať len dovtedy, kým mu Leclerc nebude nakladať rozdielom triedy.
Tí sa teda našli. Dvaja myslitelia. Môžu sa spolu baviť o Verstappenovi a o iných užívateľoch. A tam to končí. ![]()
Tí sa teda našli. Dvaja myslitelia. Môžu sa spolu baviť o Verstappenovi a o iných užívateľoch. A tam to končí. ![]()
Minuta 
Zajimalo by me komu tajne fandi ![]()
Misto aby si pokecal s kamarady o F1, s tebou nebo se mnou protoze my o tom neco vime, tak jede furt to same.
Tak veľká zmena prvé 3 krídla macarena boli urýchlene poslané na VC Číny a do Kanady prinesú Macarena 2.0 krídlo. Neviem asi sa bude otáčať už o 720![]()
Vsak k nemu sa ani Jos nepriznava, aj napriek tomu ze spolu nakladali na Hamiltona a Norrisa. stev sa aj prihovori, ale uz ma na cele znacku, ku ktorej sa neradno hlasit ![]()
A na konci zavodu budu kurence dogrilovane a pripravene podavat na oslave ![]()
Je dost mozne ze Stev je Stevo Eisele.
Nieeee Stevko tu slovencino ovlada trosku lepsie a je aj zbehnuty v roznych temach, zatial co stevov okruh myslenia je tak povediac obmedzeny ![]()