áno,to je pravda ale až potom ako Alonso zostrelil Strolla a ten Norrisa…Ham mal veľké oči a nevydalo ale za primárnu haváriu a vypadnutie Strolla a Norrisa úplne jasne môže Alonso…navyše ešte hlúpo klame o jasnej veci…niesom fanda Hama a Mercu ale Landa a naštvalo ma,že doplatil na Alonsovu chybu…len sa snažím byť objektívny aby nik nepovedal,že niekomu držím stranu…
Jdu si to pustit a najít.
Správný důkaz ve kterém je jasně vidět jak Alonso se Strollem zablokovali Hamíka.
Na to už jsem si zvykl. Do roku budou obviňovat FIA, že v tomhle sprintu nezavřela Hamíka do klece.
Ne, krokuju to zeshora a incident Alonsa se Strollem je daleko od Norrise. To jak tam přilítl Ham je až oba torpédovalo do Norrise.
… Ham tam má zcela chybnou kolizní trajektorii která Alonsa se Strollem vytlačí až k Norrisovi.
No neviem, tiež sa prikláňam skôr na stranu Alonsa. S ohľadom na to, aký má vždy prehľad na trati a o danej situácii a tu bolo očividne vidieť, že si 2x pozeral Hamiltona v spätnom, tak predpokladám, že to spravil najlepšie ako mohol, aby nedostal tvrdý hit zozadu. Predpokladám, že by to minimálne pre oba Astony a Hamiltona malo ďaleko rozsiahlejší dopad poškodení. Lewis tam reálne nemal šancu zabrzdiť a tým, že by to Alo zavrel ešte skôr, by sa brzdná dráha zmenšila
tak ja zas k tomu, ze keby hamilton siel este viac doprava tak sa roztoci na curbe a zmetie este dalsich so sebou … asi uhol pohladu
všimni si jednu vec a to tú,že Alonsove auto ostalo v rovnakej trajektórii aj po strete s Hamiltonom…primárny kontakt bol Alonso do Strolla a ten zotrvačnosťo narazil do Norrisa…jednoducho Alonso nabral Strolla zboku a tlačil ho,tu je to jasne vidno a ak si dáš krokové,spomalené zábery,tam to vidno najlepšie…
@Hedgehog @Situs
Ja by som to rozdelil na 2 nezavisle incidenty, Alo nabral Strolla a nasledne Ham nabral vsetkych. V jednom pripade to bola chyba jedneho a v druhom zas druheho. Alonso sa urcite pri prvom naraze do Strolla nevyhybal Hamiltonovi, kedze ho ani nemohol vidiet v spatnom zrkadle, este bol medzi nimi Haas. Ale samozrejme zatial co jedno bola iba strkanica, druhe bolo torpedo…
Vždyť je tam patrné jak Ham tlačí i na trajektorii Alonsa, to nemyslíš vážně že Ham tam nehraje roli, že ne.
Nemusel ísť viac doprava, už aj táto nájazdová pozícia je zlá a nemal šancu to prejsť bez kontaktu. Skrátka stačilo skôr ubrať a prejsť tú zákrutu viac na úrovni Haasu. Myslím, že to dokonale vystihol Frentzen, že takéto nájazdy do prvej zákruty sa praktizujú na konzole, kde to buď vyjde alebo stlačíš reštart
První obrázek.
Alonso se střetl se Strollem.
Obrázek č.2.
Alonso bourá do Hamíkového kola v zadní části, čímž Hamíkovi znemožnil držet původní směr a zatáčet doprava.
Obrázek č.3. je myslím duplikát obrázku číslo 2. Ten je tam nejspíše proto, aby nikdo nepřehlédl, že viníky byli Alonso se Strollem.
Třetí obrázek je posunutý o půlku délky jednoho vozu.
tak hamiltona pozname
@Mikina asi suhlas, uz sa mi z toho pari z makovice popravde a zachvilu je kvalda, treba byt ready
Hele víc nevymyslíme, jestli máš za vyřazení Norrise viníka Alonsa a Ham je neovlivnil, pak se neshodneme.
Ja mám stále vnútorne pocit, že idem pozerať pretek
Alonso tam do Strolla tukol, o tom sa neda pochybovat, ale zrejme by obaja pokracovali. Lewis to dal na Kvjata.
vyhodnotilo sa to ako dve samostatne udalosti, som s tym ok