Hamilton sa chce po Abú Zabí odrezať od sveta: Mobil pôjde do koša | Magazín F1 - F1online.sk

Tak já nevím, proč tu máš 9 účtů

1 Like

Moj zlaty ja tu mam 1 ucet ale ked si to myslis v tvojej chorej hlave tak nech sa páči :joy:

uprimne ma to ale trochu zaskocilo, čakal by som, že si da kratku pauzu a bude zarezavat na simulatore s 2026 monopostom, ktory by uz mal byt pomaly hotovy…viem, že je vycerpany, ale kedy byt uz motivovany, ak nie teraz pred novymi pravidlami

To zase vymysleli RB fans ? Tak ako ten bullshit, ktory Pepa v studiu tak rad opakuje, ze uz aj Norrisovi fanusikovia fandia Verstapenovi ? :smiley:
To sa tu riadne ukajate. fanusikovia su fanusikovia a ani po takejto sezone ho sudit nikto nebude, praveze budu stat stale za nim. Ale to zjavne taki ‘‘fans’’ ako si ty a etbe podobni nepochopia :wave:

Aspon vidno, ze zije aj zivotom, ktory ho bavi a neni priputany iba k F1.

Verstapen dostal od Norrisa, tak si si dosiel liecit mindraky na dalsom svojom oblubencovi ? :smiley:
Uboah troska, snad to cez zimu rozbehas…

To si trafil… Taki su uz fanusikovia RB, ked to nejde vlastnymi silami, zacnu utocit recami a ‘‘ukazkovym chovanim’’ :smiley: