Hamilton registruje, že v Taliansku ho už vnímajú inak | Magazín F1 - F1online.sk

Pozri, nejdem sa hadat ani natahovat v piatok na obed, ale badat aj z tohto tvojho prispevku istu zaujatost … na co podla teba ide ham do ferrari? Aky prinos moze dat scuderii a leclercovi? Rad si precitam odpovede na tieto otazky, pokojnecsa aj rozpis

Toto je najväčší nezmysel ktorý som tu kedy čítal. Taký názor fanúšika ktorý si myslí, že je múdrejší ako ostatní, ale pritom sa začal na Formule pozerať niekedy v roku 2021. Fanúšik ktorý sleduje formulu dlhší čas vie, že plácáš totálne nezmysly vytiahnuté z päty.

3 Likes

ide si zajazdit na Ferrari a pokusit sa vyhrat a preto im odovzda vsetky skusenosti, ktore ma. Leclerc sa sam vyjadril, ze je to prilezitost sa nieco naucit. Preco spochybnujes jeho slova?

edit: a k tomu ide robit business a tvorit novy pribeh vo svete motorsportu, spojenie dvoch legiend, na ktore sa budu ludia radi pozerat a pisat sa o nich bude este velmi dlho.

5 Likes

Nespochybnujem, zaujimal ma jeho pohlad

Lebo je to starý “nenápadný” hejterko.

ono to nikto nechápe. Síce tam je Leclerc dlho ale bude mať mentora 7 násobného šampióna a oni si osobnostne dosť sedia. On vždy mali k sebe, tam bude úplne iná harmónia.

1 Like

ano ale neverim, ze jeden druheho nevytlaci ked uz budu bojovat o win.

Nemas pravdu. Uplne srovnatelne bych to napsal, kdyby do Ferrari sel Max. Ze by tam sel vyhrat a ne nekomu pomahat.

To co vy nechapete je, ze moje animozita k Hamiltonovi neprameni z toho co dela na trati. I kdyz v Silverstone to hodne prehnal.

Ale z toho jak se prezentuje. A jak uvazuje.

Ale brat vazne to nemusi. Klidne si mysli, ze je princ na bilem koni. Ja jsem s tim v pohode. Ja fandim Maxovi. :grin:

2 Likes

Ještě, že tvé příspěvky na adresu Verstappena nesou vysokou míru objektivity, maestro

2 Likes

tak to je zcela pochopitelné.

ano je, kedze obaja uz ukazali, ze nie su gentlemani za volantom.

https://www.youtube.com/shorts/PKuxA4MPuTE

Ja sleduju F1 bratru od roku nevim, at uplne nekecam, ale urcite si pamatuju cernej Lotus, nez zezlutil.

A ze bych placal nesmysli? Mam kdejakou nectnost, ale nesmysli neplacam. :grinning:

2 Likes

Kdo to rekne, ten to je :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Prosim te a co udelal Max v Madarsku? Pokud vim, tak se pokusil predjet Hamiltona, probrzdil a ten do Maxe zatocil. Pentli nikdo nedostal ne?

A Rakousko? No o tom bychom si mohli povidat hodne dlouho. I treba v souvislosti s tim, co se stane kdyz podobnej manevr jako Max, udelal Lando v Rakousku a rozdil v tom jak to dopadlo. :wink:

Výhody pre Ferrari

• zvýšenie prestíže a popularity
  • skúsenosti Hamiltona z pretekárskej dráhy a z úspešného pretekárskeho timu
  • jeho samotná prítomnosť, ktora môže viesť k vacsej motiváciu a pracovnej morálky celého timu
  • zlepšenie stratégii (dobre manažovanie pneumatik)
    Výhody pre Hamiltona
  • nova výzva ťahať Ferrari
  • zmena prostredia
  • prekonať rekordy
  • legecy (odkaz)
    Výhody pre Leclerca
  • skúsenosti s bojom o titul a spätým tlakom
  • mentorstvo
  • čerpanie inšpirácie smerom k tréningu
  • interná konkurencia, ktorá môže viesť k jeho lepsim výkonom

A našlo by sa toho o mnoho viac …

3 Likes

Charles je F1 od roku 2018. Vyrovnal se a prekonal Seba. A bylo to chvilemi hodne tvrde, ale o uceni jsem nic neslysel. A pokud neco takoveho rikal, nic tomu nenasvedcovalo.

Pokud ma potrebu se nyni ucit od Hamiltona, muze jit do Indy, nebo motokar. Tam at se uci jak jezdit.

Pokud Charles myslel sva slova o uceni se od Hamiltona vazne, a ja myslim ze to jsou jen PR keci, tak nema v F1 co delat.

Bud si jezdec veri, ze je nejlepsi a dokaze porazit druheho, nebo neveri. Nebo snad Hamilton se jde k Charlesovi neco ucit? Copak je Hamilton ve vsem lepsi nez Charles? Hamilton nema co zlepsit? Tohle si vy fanousci Charlese myslite?

Max rika, ze se jde ucit? Alonso se od nekoho uci?

Sampioni se neuci. Sampioni, kdyz vidi, ze neco funguje lepe, tak si to proste vezmou.

George taky tusim rikal, ze se jde ucit. A vypadalo to tak. Vysledek? No nezda se ze by mu byl Hamilton mentorem a Wolf se k nemu chova, no jako k solidni dvojce a nahani Maxe.

Jestli fans Charlese vitaji prichod Hamiltona s otevrenou naruci, ja jsem s tim v pohode. :smiley:

A samozrejme trest v Rakúsku…

1 Like

ale skúsenosti… HAM bojoval s Alonsom aj vettelom aj Maxom aj Rosbergom. Ako sa psychicky nastaviť

Suhlasim, ja si osobne nemyslim ze hamilton tam ide len za peniazmi alebo za moznostou ambasadorstva

Vdaka za obsirny komentar :ok_hand:

1 Like