Hamilton: Prepáčte | Magazín F1 - F1online.sk

Ad1: Ty troglodyt
Ad2: Legenda ?
Ad3: Snažím sa fandiť “zdravo” t.j. nebudem sa plieskať o zem vrešťať ako sfanatizovaný pavián lebo McLaren predniesol niečo absúrdné. Bolí to ? Bolí. Je to nepríjemné a nehodné tímu/jazdcov ašpirujúcich na titul ? Je. Ovplyvní mi to život pozitívne/negatívne ? Asi nie.
Ad4: Až obdivuhodne pôsobí štýl ktorým píšeš…, akoby za Emilov výsledok mohla tvoja vlastná zásluha. Tvoj jediný úspech v ten deň bol, že si sa nezobudil v katastrofe vlastnej výroby (rozumej dosratý v posteli). Tie dve bunky v tvojej hlave museli makať naplno, aby si zvládol naraz spať a dýchať a neposrať sa.
Ad5: Strom si si našiel? Lano už máš ?
Ad6: Do mena si ešte doplň “H o v n a” aby ci to mal ucelené “Koba H o v n a”

1 Like

Musis mat dost ubohy zivot, taky roman mi tu pises :rofl: vsak rob a mysli si co chces, mne to je jedno. Pre mna je Max legenda a hotovo. Mozes mi pisat ze som ■■■■■, to je tvoj nazor :rofl: mna urazi len inteligent a ty nim niesi :rofl: Serus.

Tak keď ti to je jedno na kerú Mariu si otváraš chrapu ? O úbohom živote by som zas pomlčal, hlavne keď máš ťažkosti sústrediť sa, prečítať a ešte aj pochopiť text dlhší ako jedna veta… Viem si ťa živo predstaviť ako sa ti niekto pozdraví a ešte ten pozdrav doplní nejakou vetou a ty tam stojíš ako pohlavný úd v studenej vode… V tej tvojej jednoduchej podstate ťa urazí aj fúkajúci vietor, svietiace slnko, …, ty si ukážkovým príkladom toho že keď sa h o v n o dá na regál začne si o sebe myslieť že je lekvárom.

1 Like

Ty mi chces zakazat pisat na net? Alebo ako to myslis? Niesi jeden s tych dezolatov co idu na protest proti progresu ( pokroku ). O co ti ide? Boli ta ze som napisal legenda Max? Vsak napis aj ty ze neni legenda a hotovo, tvoja vec. Mne je jedno co si o mne myslis, niesi najosttejsia ceruzka v peracniku :rofl: ale nevadi, nemozes zato.

To čo som vyššie písal teda môj 2. slovom: druhý koment sadol ako riť na šerbel, potvrdilo sa to čo som myslel, nič iné nie je potrebné dodať. :wave:

Pis si co chces, Max je legenda a potvrdil to aj vcera. A neplackaj uz.

1 Like

On zato nemoze, to ty tvrdis, ze im ukazal. Dostal sa k tomu ako slepe kura k zrnu.

Presne ten, ked mal polovicu sezony top monopost a spravil si obrovsky naskok a Hamilton ho potom deklasoval v poslednych 5VC az tak velmi, ze museli porusit pravidla aby ho zastavili a nepreskocil Schumachear v tituloch :smiley:

1 Like

Aha, takze to slepe kura ani nejazdil, iba ho dali za vitaza :rofl: 2021 nariadil riaditel pretekov Latifimu aby to nabural do steny, aby legenda Max mohol vyhrat :rofl: Ok, si dezolát. Ahoj.

@Hedgehog asi balíme kufre, keď si aj Alesi už otvoril ústa
image

1 Like

Taketo nazory tu mame kazdy rok

1 Like