Ad1: Ty troglodyt
Ad2: Legenda ?
Ad3: Snažím sa fandiť “zdravo” t.j. nebudem sa plieskať o zem vrešťať ako sfanatizovaný pavián lebo McLaren predniesol niečo absúrdné. Bolí to ? Bolí. Je to nepríjemné a nehodné tímu/jazdcov ašpirujúcich na titul ? Je. Ovplyvní mi to život pozitívne/negatívne ? Asi nie.
Ad4: Až obdivuhodne pôsobí štýl ktorým píšeš…, akoby za Emilov výsledok mohla tvoja vlastná zásluha. Tvoj jediný úspech v ten deň bol, že si sa nezobudil v katastrofe vlastnej výroby (rozumej dosratý v posteli). Tie dve bunky v tvojej hlave museli makať naplno, aby si zvládol naraz spať a dýchať a neposrať sa.
Ad5: Strom si si našiel? Lano už máš ?
Ad6: Do mena si ešte doplň “H o v n a” aby ci to mal ucelené “Koba H o v n a”
Musis mat dost ubohy zivot, taky roman mi tu pises
vsak rob a mysli si co chces, mne to je jedno. Pre mna je Max legenda a hotovo. Mozes mi pisat ze som ■■■■■, to je tvoj nazor
mna urazi len inteligent a ty nim niesi
Serus.
Tak keď ti to je jedno na kerú Mariu si otváraš chrapu ? O úbohom živote by som zas pomlčal, hlavne keď máš ťažkosti sústrediť sa, prečítať a ešte aj pochopiť text dlhší ako jedna veta… Viem si ťa živo predstaviť ako sa ti niekto pozdraví a ešte ten pozdrav doplní nejakou vetou a ty tam stojíš ako pohlavný úd v studenej vode… V tej tvojej jednoduchej podstate ťa urazí aj fúkajúci vietor, svietiace slnko, …, ty si ukážkovým príkladom toho že keď sa h o v n o dá na regál začne si o sebe myslieť že je lekvárom.
Ty mi chces zakazat pisat na net? Alebo ako to myslis? Niesi jeden s tych dezolatov co idu na protest proti progresu ( pokroku ). O co ti ide? Boli ta ze som napisal legenda Max? Vsak napis aj ty ze neni legenda a hotovo, tvoja vec. Mne je jedno co si o mne myslis, niesi najosttejsia ceruzka v peracniku
ale nevadi, nemozes zato.
To čo som vyššie písal teda môj 2. slovom: druhý koment sadol ako riť na šerbel, potvrdilo sa to čo som myslel, nič iné nie je potrebné dodať. 
Pis si co chces, Max je legenda a potvrdil to aj vcera. A neplackaj uz.
On zato nemoze, to ty tvrdis, ze im ukazal. Dostal sa k tomu ako slepe kura k zrnu.
Presne ten, ked mal polovicu sezony top monopost a spravil si obrovsky naskok a Hamilton ho potom deklasoval v poslednych 5VC az tak velmi, ze museli porusit pravidla aby ho zastavili a nepreskocil Schumachear v tituloch 
Aha, takze to slepe kura ani nejazdil, iba ho dali za vitaza
2021 nariadil riaditel pretekov Latifimu aby to nabural do steny, aby legenda Max mohol vyhrat
Ok, si dezolát. Ahoj.
Taketo nazory tu mame kazdy rok