Takové auto není hodno Hamiltona.
Leclerc aspoň postupi do Q3 Lui moze o tom len snivat
.Lui zabal.to uz po tejto sezone
“Prepacte” by malo povedat Fer svojim jazdcom a nie naopak.
V F1 musíš podávat výkony na maximu bez ohledu na auto, a ve Ferrari to platí obzvláště. Já ti říkal že tam budou na Alonsovi výkony ještě dlouho vzpomínat. A Ham, jako sorry, zaslouží si uplně stejnou kritiku jak to Ferrari, ne li horší.
Trochu pritazene za vlasy, ten vuz je vazne plecka.
Ako by to napísal bob.
kvalifikáciu v Maďarsku
Je vidieť, že s týmto Ferrari jazda naozaj nie je jednoduchá.
Bojuj Rolande bojuj 
tento človek klesol na uroven potkana, len ospravedlnovat sa … ale jazdit to vobec
Ja nemusím bojovať. Ja si len užívam vyvrcholenie šampionátu medzi 3 najlepšími pilotmi tejto sezóny.
Bojovať musí Lewis. Kvalifikoval sa opäť medzi poslednými s autom, ktoré túto sezónu získalo poleposition a niekoľko pódii. Je škoda, že najúspešnejší pilot histórie má takéto výsledky. Snáď sa Lewisovi začne dariť.
Zo šampiónov na štartovom rošte Lewis Max Fernando. Lewisovi sa vôbec nedarí. Fernando má objektívne slabšie auto. Aspoň Max sa pohybuje na čele.
Mas pocit ze Lewis o neco bojuje, ja nemam cas na lidi s takovymi hloupymi myslenkami, necham te v tom samotneho 
Lui ked nema o 2s rychlejsie auto tak je strateny, je to umelina. Toto hovorim od 2014, neni skutocny borec, je to placko.
A kde je ten hviezdny MAX ? Cely minuly a tnto rok sa kidalo na Norrisa, ktory vraj stale chybuje ale ako tak pzoerame na body je najblizsie k titulu oproti tomu najlepsiemu jazdcovi galaxie, ktory sa nedokaze dostat ani do prvej rady 
A to ziskava tituly s tretim top monopostom…
Legenda Max ti ukazal ako sa to robi
toto si ulozim 
Další multiaccountový priyebanec čo sa vyliahol svojím rodičom v 12. mesiaci, preto je tak priyebaný… Dopeetche @Admin moderuj tú diskusiu…
Co mi ukazal ? Ze ziskal prve miesto zase zadarmo ? Ved bez dotlaceni timov do povinnych boxo by nemal sancu. Ziskal pitstop zadarmo, tak ako titul v 2021 
Nervicky nervicky? Lebo legenda Max vam zase natrel? 
Zadarmo? Max zato moze ze Mcl nesli do boxov? 2021 myslis ten rok ked zo slabsim autom porazil Luiho?
Ad1: Ty troglodyt
Ad2: Legenda ?
Ad3: Snažím sa fandiť “zdravo” t.j. nebudem sa plieskať o zem vrešťať ako sfanatizovaný pavián lebo McLaren predniesol niečo absúrdné. Bolí to ? Bolí. Je to nepríjemné a nehodné tímu/jazdcov ašpirujúcich na titul ? Je. Ovplyvní mi to život pozitívne/negatívne ? Asi nie.
Ad4: Až obdivuhodne pôsobí štýl ktorým píšeš…, akoby za Emilov výsledok mohla tvoja vlastná zásluha. Tvoj jediný úspech v ten deň bol, že si sa nezobudil v katastrofe vlastnej výroby (rozumej dosratý v posteli). Tie dve bunky v tvojej hlave museli makať naplno, aby si zvládol naraz spať a dýchať a neposrať sa.
Ad5: Strom si si našiel? Lano už máš ?
Ad6: Do mena si ešte doplň “H o v n a” aby ci to mal ucelené “Koba H o v n a”
Musis mat dost ubohy zivot, taky roman mi tu pises
vsak rob a mysli si co chces, mne to je jedno. Pre mna je Max legenda a hotovo. Mozes mi pisat ze som ■■■■■, to je tvoj nazor
mna urazi len inteligent a ty nim niesi
Serus.
Tak keď ti to je jedno na kerú Mariu si otváraš chrapu ? O úbohom živote by som zas pomlčal, hlavne keď máš ťažkosti sústrediť sa, prečítať a ešte aj pochopiť text dlhší ako jedna veta… Viem si ťa živo predstaviť ako sa ti niekto pozdraví a ešte ten pozdrav doplní nejakou vetou a ty tam stojíš ako pohlavný úd v studenej vode… V tej tvojej jednoduchej podstate ťa urazí aj fúkajúci vietor, svietiace slnko, …, ty si ukážkovým príkladom toho že keď sa h o v n o dá na regál začne si o sebe myslieť že je lekvárom.