Začíná to tak vypadat.
Lewis nenapsal nic zvláštního. Střídavě to píšou všichni piloti, vyjma Mercedesu. Nicméně změna nebude. Plebsu se to líbí.
“moje nezmysli” ?
nauč sa pravopis,pôsobíš doslova komicky alebo,že by tá škola kam chodíš,bola osobitná? ale aký pravopis,také myslenie… ![]()
Myslel som to tak, že keď vyhral nad tímovým kolegom (alebo aspoň mal pocit, že bol od neho rýchlejší).
Max je konzistentný v názoroch, to je ten rozdiel. Max povie, čo si myslí bez ohľadu na to aké má auto. A tieto monoposty už Max aj celý RB kritizoval od 2023 kedy videli dáta a mali nejaké simulácie.
Max snáď ešte ani raz nepovedal aké sú tieto autá úžasné. Stále je konzistentný, že tieto autá sú h0vno a nemajú so skutočným pretekaním nič spoločné. Rovnako konzistentný je napríklad aj Alonso a už aj Norris prezliekol kabát a je stálym kritikom.
Lewisa viem aj pochváliť za dobrý výkon, ale je to majster výhovoriek. Samozrejme, že súhlasím, že celý ten softvér je blbosť, no Lewis je tak selektívny, až je smiešny v tých vyjadreniach. Dokonalým príkladom je to, že celú svoju minulú tragickú sezónu zhodil na záhadné zranenie z testov, o ktorom rok a pol nepovedal ani slovo a vytiahol ho až potom, čo sa mu začalo tento rok dariť.
Ak by bol fakt zranený a mal bolesti minulý rok, tak by to papagájoval víkend čo víkend celý minulý rok.
Nie každý kritický názor je hejt.
Jeho nepočúvaj stev a koba v jednej osobe je dwbilko čo tu trepe dve na tri ja fandím všetkým jazdcom stev nemá ani vodičák a hejtuje tu ![]()
Takze si si uz vsimol ze Lui nejazdi v mclarene ???
Mohol si slusne podakovat ze som ta na to upozornil.stacilo male dakujem ![]()
Kobu som ale dlhsie nevidel asi zabudol prihlasoviacie udaje k druhemu uctu![]()
Však a ako sa Maxik sťažoval na autá s ground efektom? Až na konci pravidiel povedal že je rad že skončili lebo ma problémy s chrbtom a keď to Lewis povedal na začiatku pravidiel tak ho tu všetci vysmiali že len on sa sťažuje ![]()
Ved pre luiho bezpecnost zdvihli svetlu vysku mozno upravia aj softver ktovie ![]()