Hamilton očakáva trest a nula bodov: Nevšimol som si žlté vlajky | Magazín F1 - F1online.sk

Zaujímavé, že Leklérka si nechcel vymeniť za niekoho perspektívnejšieho, keď v priebehu dvoch týždňov 3x na*ebal do steny. A počas tých dvoch týždňov LH bral 43 bodov :clown_face:

1 lajk

Este ze ma Lui podporu komisarov inak by bol bez bodu.Dnes bol Lui tragický vyzera ze stary dobry Lui je spat :rofl:

Děkuji :smile: . 151515

Naozaj? Tak si pozri moje príspevky po Monaku, zotrel som Leclerca ako nikdy, chytrolín :poop::fu:

Načo robíš zo seba šaša, skúsil si, ale nevyšlo, so mnou sa do argumentačnej diskusie nepúšťaj, dežo…

2 lajkov

Jezdec řekne, že nezpomalil. A čeká trest.
Data řeknou, že nezpomalil.

A trest nikde. To jak?

Ak robi hlupe chyby a ostatni nie, asi by nebol tam kde je. A ak je aj napriek hlupim chybam pred jazdcami, ktori maju byt za nim, je lepsi ako oni :smiley:

1 lajk

Kimi by bol prvy, mal lepsie tempo ako Russell. A mercedes bol rychlejsi ako ferrari.

Čiže je zakázané kritizovať pilota, ak urobí chyby počas pretekov?

Kamarát sa pýta…

…prostě se Hamovi nechtělo dát penaltu. Kde není vůle, není trest, pravidla nepravidla.

1 lajk

Nehledal jsem si to.
Třeba fakt těsně padla žlutá a neměl šanci reagovat. Tímpádem by to bylo asi v pořádku.

Už ho vytrestalo Ferrari, a hůř než 3 si za závod nezasloužil být.

Jen je divný, že Kimi dostane trest za limity tratě, když měl zjevné technické problémy a vyjetím mimo trať si nijak nepomohl a ztrácel několik vteřin na kolo. Tam už se nic nezohledňuje, tam to je černobílé.

…to vše už tu bylo, pozdě, krátce, tohle se nepromíjí. Vidět to měl, zpomalit měl, tečka. Je to politika, stejně tak letos Mercedes s tím křídlem, RedBull práci na autě po červenou, začínaj se omlouvat věci které jsou černobílé.

1 lajk

Kritizovat ho mozes, aj ked tu chybu nespravi. No potom musis pouzit argumenty, aby si potvrdil svoje kritizovanie. Co sa v tomto pripade nestalo, len sa slovne vykrucas.

Snazis sa ho zhodit, ze chybuje a bodovo je stale na tom velmi dobre v porovnani s jazdcami mimo timu mercedes.

Kimi tych tratovych limitov mal cez zavod viac. A ked mal poskodeny monopost, silou mocou chcel ostat na trati a doviezt aspon ten jeden bod a pred odstranenim poskodenia v boxoch bol takpovediac pre okoli nebezpecny, ked isiel na max a nedokazal sa vpratat do zakruty. Viem, ze mu to ten poskodeny monopost nedovolil. Ale ako sa hovori aj v mestskej premavke: Je jedno, ze ten pred tebou zabrzdil prudko, ty mas mat odstup, aby si stihol reagovat.

Kimi mal jazdit tak, aby mal sancu s poskodenym monopostom vmestit sa do zakruty, ale to by musel tie zakruty prechadzat pomalsie a stracat vela casu.

Je to smutne no… bojujes o prve miesto, mas realne rychlost na to a potom prepad na 16…

To dokaze zamavat so psychikou. Tam si treba brat priklad z Hamiltona po poslednej VC 21.