Hamilton o konci kariéry neuvažuje, chce získať ďalší titul | Magazín F1 - F1online.sk

Sebastian Vettel vo veku 35 rokov nečakane končí svoju kariéru. Štvornásobný šampión určite mohol vo Formule 1 zotrvať, vek i výkonnosť mu to umožňujú, ale rozhodol sa inak. Starší i mladší jazdci na rošte kvôli tomu čelili otázkam, kedy asi tak príde ich čas. Nevyhol sa jej ani Lewis Hamilton.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73578/hamilton-o-konci-kariery-neuvazuje-chce-ziskat-dalsi-titul

Problemom je, ze Seb od 2013 a Alonso NIKDY nemali dominantne auto.
Lewis si uzivat komfort vitaznej alebo dominantnej kary od svojho vstupu do F1.
A ak mal za posledne roky dominantu karu a vidi potencial ju mat buduci rok (FIA opat pomoze zmenou pravidiel), nie je problem podpisovat dalej.
Co vsak mohol Seb alebo Fernando v Astone ?
By som chcel vidiet sira ako by podpisal na 3 roky Aston - hrdina …

1 Like

Suhlasim s tebou… jasny dokaz toho ako ovplyvnit fiu. Zachovat diverzitu v tomto sporte. Takze zasah

Sir by mal hlavne skúsiť iný tím a s inou pohonnou jednotkou. Ak si toľko verí tak nech to chlapec skúsi, má šancu… napríklad v Alpine majú voľnú horúcu sedačku tak Sir Luis nech sa páči ukáž ako máš majstrovský talent a môžem potom o tej diverzite :slight_smile:
Hovoriť o diverzite spoza volantu monopostu ktorý dominuje už desaťročie je asi tak isto rasizmus ako nepokľaknúť a hrdo ostať stáť. Ach Luis už toľko nebásni a začni ukazovať že máš g…

2 Likes

Stavaju auto pre ham tak si viac veri

Marcifanda a Chroustal.
To by nebyl článek o Hamiltonovi, aby si nepřišli flusnout. :joy:

5 Likes

Dva co to vedle sebe tahli od motokar:

Čítali sme písmo sväté, amen.
Lujzo by v živote neprijal výzvu ísť do slabého tímu

tu sa zasa bedáááka :smiley: co za nezmyselne vety tu zasa davate a pozadujete, clovek si moze iba tukat na celo, s vami by som sa poznat nechcel :smiley:

2 Likes

a to je hadam nejaka povinnost to spravit, meritko? diagnoza Hamilton u teba a vyssie komentujucich

2 Likes

Nie nie je, ale ľahko sa mu hra frajera keď nevie čo je to bojovať s autom. Ale jasne hubu si otvoriť na svatého sira si nemôže dovoliť nikto. Ty diagnóza

2 Likes

Že by lujzo túžil, že vlk s fia niečo dojednal?

ved moze, ale otvarat si tu svoju/tvoju hubu nemusis pod kazdym clankom o nom, bolo by to v poriadku,keby to je obcas , takto to je diagnoza, ty psychouška

3 Likes

Správaj sa normálne, ak sa ti nepáčia moje názory tak ma ignoruj, dokonca si ma môžeš dať do ignorovaných

on je tu presne jeden z tých obmedzených… Antičokoľvek, hlavne že sa mu uľaví…

2 Likes

Na jednu stranu je človek voči nemu už totálne apatický, na druhú stranu je to jeden z posledných predstaviteľov staršej generácie, Alonso dokonca ešte tej predošlej. Ak títo dvaja borci skončia tak tam zostane služobne najskúsenejší Checo a možno Ricci, po nich tuším Bottas a KMag, inými slovami žiadne veľké osobnosti, okrem Maxa ani MS, len zopár skúsenejších borcov, ktorí robili celý život dvojky a popri nich kopa mladých, ktorí majú odjazdené 2-3 sezóny. Na také časy, kedy sme na trati mali naraz 4 MS, budeme už len s úsmevom spomínať a možno aj nazývať obdobie dominancie MB “staré zlaté časy”

3 Likes

“Hubu si otvarat na svateho sira” napises takuto plytku vec a potom sa citis urazena, ked ta niekto okomentuje? No boze, ty chudinka :smiley:

3 Likes

Jediný obmedzenec tu si ty.
A máš aj niečo k článku alebo si si len potreboval kopnúť?

Úbohý chudák si tu ty

Však šel z McLarenu do Mercedesu. V té době to byl průměrný tým.

3 Likes