Hamilton neveriacky otváral ústa: Ako je možné, že Max stráca len dvanásť bodov? | Magazín F1 - F1online.sk

Teba sa pytali, ako Norris porusil pravidla a uz si odtial usiel ako taky smrad. A tu ides vypisovat zase hrdinske riadky ?

To musia mat doma rodicia z teba velku radost. Najprv ramena a potom urazky. Musis byt riadny chrapun v reale…

Nehrozi, aby som to cele precital :smiley: To je aj na mna prilis vela casu zabiteho…

Takze, aby sme sli poporiadku. To, ze niekto prilepil a to doslova verejne, je to tam cierne na bielom, jedno slovo, ktore Hamilton nepovedal ti nevadi, lebo jeho vetou chvalia Verstapena.
Ale to, ze napisem, ze on pochvali kazdeho s dodatkom AJ TOHO CO SI TO NEZASLUZI ta uz dozerie tak, ze hned prvy koment a :

Asi si si spojil dve vety. Lebo za prvou jed bodka:

Aj po roku 2021, to je myslene tak, ze Verstapen jazdil spinavo a kopa jazdcov by mala velmi ostry jazyk pri takych manevroch.
A potom je druha veta, ktora plati vseobecne, preto som aj v neskorsom prispevku dolozil ako priklad Nica Hulkenberga.

Cize tato veta neni viazana na rocnik 2021. Aj ked kazdy zdravy clovek a sportovc by bol po takej sezone nasrany a vacsina fanusikov ‘‘je jedno akeho tabora’’ oznacila Ver titul za neferovy a zmanipulovany.
A to ci sa ja domnievam, ci nieco niekomu Hamilton praje je len moj pohlad. Hamilton moze mat iny. A to zdoraznujem, bavime sa o F1 celkovo nie o sezone 2021.
A pre poriadok, ako sa ta veta dala napisat inaksie ?

Ked sa Hamilton vyjadroval o Bottasovi, kazdy ho tu hejtoval ze ho chvali len preto ze je dobra dvojka, ze to tak nemysli. A teraz to napisem vseobecne a ty vystartujes, ako ja viem ci to mysli vazne, alebo nie.
Zaujimave, ako sa tu pri rozdnych temach ludia rozdeluju podla toho, co sa im prave hodi.
A za druhe. Kopa ludi to denno denne napise svoje domnenky a je to v poriadku a teraz si vystartoval, ako by si neunasal, ze Verstapen neziskal titul… :wave:

1 Like

Aspon v niecom mas pravdu.

Veru ze neprecital. To Jos ma casu an rozdavanie, ten je tu 24/7

Ja si neblokujem ludi a odpoviem vzdy. Hlavne takym co:

1 Like