Teba sa pytali, ako Norris porusil pravidla a uz si odtial usiel ako taky smrad. A tu ides vypisovat zase hrdinske riadky ?
To musia mat doma rodicia z teba velku radost. Najprv ramena a potom urazky. Musis byt riadny chrapun v reale…
Teba sa pytali, ako Norris porusil pravidla a uz si odtial usiel ako taky smrad. A tu ides vypisovat zase hrdinske riadky ?
To musia mat doma rodicia z teba velku radost. Najprv ramena a potom urazky. Musis byt riadny chrapun v reale…
Nehrozi, aby som to cele precital
To je aj na mna prilis vela casu zabiteho…
Takze, aby sme sli poporiadku. To, ze niekto prilepil a to doslova verejne, je to tam cierne na bielom, jedno slovo, ktore Hamilton nepovedal ti nevadi, lebo jeho vetou chvalia Verstapena.
Ale to, ze napisem, ze on pochvali kazdeho s dodatkom AJ TOHO CO SI TO NEZASLUZI ta uz dozerie tak, ze hned prvy koment a :
Asi si si spojil dve vety. Lebo za prvou jed bodka:
Aj po roku 2021, to je myslene tak, ze Verstapen jazdil spinavo a kopa jazdcov by mala velmi ostry jazyk pri takych manevroch.
A potom je druha veta, ktora plati vseobecne, preto som aj v neskorsom prispevku dolozil ako priklad Nica Hulkenberga.
Cize tato veta neni viazana na rocnik 2021. Aj ked kazdy zdravy clovek a sportovc by bol po takej sezone nasrany a vacsina fanusikov ‘‘je jedno akeho tabora’’ oznacila Ver titul za neferovy a zmanipulovany.
A to ci sa ja domnievam, ci nieco niekomu Hamilton praje je len moj pohlad. Hamilton moze mat iny. A to zdoraznujem, bavime sa o F1 celkovo nie o sezone 2021.
A pre poriadok, ako sa ta veta dala napisat inaksie ?
Ked sa Hamilton vyjadroval o Bottasovi, kazdy ho tu hejtoval ze ho chvali len preto ze je dobra dvojka, ze to tak nemysli. A teraz to napisem vseobecne a ty vystartujes, ako ja viem ci to mysli vazne, alebo nie.
Zaujimave, ako sa tu pri rozdnych temach ludia rozdeluju podla toho, co sa im prave hodi.
A za druhe. Kopa ludi to denno denne napise svoje domnenky a je to v poriadku a teraz si vystartoval, ako by si neunasal, ze Verstapen neziskal titul… 
Aspon v niecom mas pravdu.
Veru ze neprecital. To Jos ma casu an rozdavanie, ten je tu 24/7
Ja si neblokujem ludi a odpoviem vzdy. Hlavne takym co:
Máš tam jasnú odpoveď čo spravil a ako tým porušil pravidlá.
To, že si retar.dovaný negramot a nechápeš čítaný text už nie je môj problém.
vsak aj ja som tvoj multinick 
Rad vidim, ze ti to trha zilky, ale skus zase zacat brat lieky, nebude sa rodina tak trapit koli tebe 
EDIT:
Ty si poruseny aj za dvoch 
Ja to pisem s uplnym kludom. 
Moja rodina sa ma velmi dobre, no ty mas z tej svojej zjavne nejaky komplex. Alebo si stary osamoteny panic, co ma namiesto tváre riť ako nas Honzi? 
Ulav si to je hlavne… Lepsie ako by si mal skoncit na kolajniciach. 
Ten si neuleví, životní nula co všechno hází na ostatní a léčí si to na anonymní foru o F1, větší dno už neexistuje
Ty jsi hrdej na svoji vypatlanost?🫶
To je klasicke chovanie tych co boli sikanovani a teraz v dospelosti sa citia menejcenni…
Najprv hrdinske reci a ked vidi, ze je zle spustit posmesky a tvarit sa, ze je nad vodou. Ale tu je uz jeho ne/osobnost odhalena.
Nech si len ulavi. Bude mu lepsie.