Hamilton neveriacky otváral ústa: Ako je možné, že Max stráca len dvanásť bodov? | Magazín F1 - F1online.sk

:arrow_down: :seven:
9.12.2025 / 11:00
Predvádzaš umienie ktoré ti teda nezávidím a síce že napíšeš toho veľa a dopoky nepovieš nič. To ťa charakterizuje naprieč všetkými používateľskými účtami na ktorých si pôsobil a momentálne aj pôsobíš.
Znova pojdem pekne postupne.

:arrow_down: Jedinému čomu by sa nemohol rozumieť je to prečo sa vyhýbaš trom konkrétnym otázkam. Ja som nerišiel slová Kubalu ani Hamiltona ale tvoje tvrdenie a síce že: “Hamilton pogratuloval Verstapenovi k titulu aj po roku 2021. Lebo Hamilton je taky, pochvali aj ked vie, ze si niekto nieco nezasluzi.” Ja som chcel od teba že odkiaľ sa berie tvoje tvrdenie že Hamilton zagratuluje aj keď vie že si to nezaslúži.

Pokračuješ klasicky verbálnym offroadingom o Hulkenbergovi… Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži… :man_shrugging:

:arrow_down: Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži… :man_facepalming: :man_shrugging:

:arrow_down: Ja som zvedavý na pôvod tvojich kecaníc a láskavo si moju matku do tej rapavej chrapy neber, témou nie je ona ale tvoje tvrdenia. :man_facepalming:

:arrow_down: Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži… Slabý argument od niekho kto si potrpí na faktických argumentoch: “skus si to precitat 20x a ked nepomoze tak si to nahraj a pustaj dookola.” :man_shrugging:

:arrow_down: Futbalista strielajúci do striedačky… žiadna snaha strielať smerom na bránu. :man_facepalming:
Ja sa ťa pýtam odkial ty vieš že podľa Hamiltona si kto čo zaslúži. Dopitche ty si ozaj taký pribrzdený ? :man_facepalming:
Yeeeeeeeeb, vedľa aj s tým polemizovaním… :man_facepalming:

:arrow_down: Dajme si teda ten slovosled…
No vieš blbeček na diskusiu/výmenu názorov potrebuješ minimálne dvoch a vždy to začne tak že jeden tvrdí niečo a na základe toho tvrdenia, obsahu, kontextu naňho druhý, tretí,… reaguje a nakoľko si napísal fúru sraček a si známou firmou, tak som volil slovník hodný osobe na ktorú reagujem.

Snád si “spotený chudáčik” nemyslíš, že keď máš nový účet, a viem aké geňo za tým menom je, že sa budeme baviť ako keby sa nič nedialo ?

Ja som ti nič neprevracal ty obmedzený utrápenec, komenty a jednotilvé reakcie máš chronologicky zoradené lebo tak tento fórum funguje :man_facepalming:
Nie je odpovedanie s útokom ako odpovedanie s útokom. :v:

:arrow_down: Here we go again…

:arrow_down: Futbalista hen máš definíciu preloženú do slovenčiny čo všetko multiaccount zahŕňa:
„multi-account“ (alebo „multiaccounting“) označuje situáciu, keď jedna osoba vytvára a spravuje viacero od seba odlišných používateľských profilov alebo účtov na tej istej platforme. Robí sa to často s cieľom obchádzať pravidlá, získať neprimeranú výhodu (napríklad umelým zvyšovaním viditeľnosti príspevkov či obchádzaním zákazov), prípadne na účely klamania. Niekedy však môže ísť aj o legitímne využitie, napríklad o vedenie rôznych identít (napr. verejného a súkromného účtu).

Vyber si svoje prehrešky a o strielaní si do vlastnej nohy pomlč. :man_facepalming: :hear_no_evil: :man_shrugging:
Na oboch máš ban stačí sa tu vyhladať - žiaden zabudnutý login ty utrápenec ale ban. Čiže máš tri účty a tým pádom spĺňaš definíciu multiúčtu. Snáď ti nemusím vysvetlovať vlastnícke-majetkoprávne vzťahy ? :grin: To že k niečomu nemáš prístup / alebo ti prístup obmedzia ťa automaticky nezbavuje vlastníctva. :hear_no_evil:

Takže ko-kot-ko, celý ten čas si práve ty čo tu strielaš do nohy a s tou zdravou kopeš do vlastnej :man_shrugging: :man_shrugging:

:arrow_down: Blížime sa do finálu tvojho verejného SELF ROASTU.
Teba argumentačne premôže aj valcovač semaforov a.k.a Danky a to už je čo povedať. Ty si sám naložíš lebo si prostoduchý. Ak máš problém s Josom rieši si to s ním, mňa do svojich úbožností nezaťahuj.

:arrow_down: :arrow_down: :arrow_down:A na záver ešte jeden bon mot od pána umelca, športovca, nemysliteľa a v neposlednom rade miestného kre-té-na Dávidka Kultárda z článku: Cunoda priznal, že sa prerátal: Myslel som si, že Norrisa ešte jedno kolo udržím | Magazín F1 - F1online.sk - #15 podľa PUFF

Ten správny upozorňuje na nezodpovedanú otázku :man_shrugging:

:arrow_down: :eight:
dnes / v tomto momente

Takže aby som si odpovedal na svoje otázky, vieš ty pohlavný úd chovateľa oviec o tom ako to Hamilton myslel ohľadom toho kto a čo si zaslúži, nakoľko si vymýšlaš tak jediné sedenie s ním si mohol mať pri plagátiku nad postelou vzhľadom na celú tú tortúru musím konštatovať že ti na ten karbid riadne kápe. Jediný tvoj zmysel na tomto fóre je hladanie konfliktov a hranie sa následne na “ja nič ja muzikant” . Bezodkladne si vyhľadaj odbornú pomoc. :v: :v: :v:

A touto cestou považujem túto tému ukončenú medzi mnou a tebou.