@Unleash_the_lion@Max_is_faster_than_you Chlapi ďakujem za váš dnešný input, dobre som sa zasmial nad svojskou aplikáciou jazykových periel Gašparoviča, človek aj zabudne že mal takýto bohatý repertoár breptov.
Ty sa pytas mna, ako viem ako to myslel ci som bol pri nom. A ty ako vies ci to myslel tak, ako to tam niekto iny doplnil a pripol k jeho slovam ?
Jednoducha vec. Ty polemizujes o tom, ci to tak myslel. Ja pisem o tom co tam vsunul niekto iny. Hamilton povedal jednoduchu vetu. Nic o uznani nerozpraval.
Prichyteny si tu ty, ze sa nevies pri diskusii ovladat. Asi si zvyknuty aj doma s rodinou takto komunikovat.
Este raz, Hamilton povedal jednoduchu vetu. reporter tam doplnil UZNANLIVO. A ty sa tu ides hadat ci ma reporter pravdu alebo nie ? V prvom rade to Hamilton nepovedal, takze som urcite viac k pravde ako ty s tymi svojimi zalostnymi vykrikmi do tmy.
Riesim temu, konkretne clanok. A ty zase utok a prejav psychickej lability
Klikol som na avatar, aby mi ukazalo datum. To je cele. Ale zasmial som sa na tom co tam mas. Je to take mile, take detske…
Nechcem ta poucovat, ale multiucet znamena ked pouzivas viac uctov sucasne a lajkujes si komenty druheho uctu, ako je to tu bezne. Ja pouzivam tento jeden. Cize dalsi fail z tvojej strany. A pisali sme spolu sukromne o tych nickoch a hned ako sme dopisali isiel si to pisa na forum, ako maly chlapec
Porazeny moze byt iba jeden a to ten koho povazuju za galaktickeho jazdca co vyhra aj s tretim najrychlejsim monopostom. Norris moze len ziskat
Ja nesledujem uzivatelov. Napisal som mu to umyselne, lebo sme si pred rokmi pisali sukromne spravy o multiuctoch. Ale som rad, ze si sa zapojil aj ked nemas sajnu
Takže ešte raz ty dieťa, toto sú tvoje slová nie slová novinára/reportéra, ale tvoje. Ja som sa pýtal na zvýraznenú časť. Máš to biele na čiernom / čierne na bielom…
Preto sa pýtam . Tri jednoduché odpovede, žiadne obkecávačky, žiaden verbálny offroading…
Toto je tá tvoja mentálna akrobatika, bol si prichytený na hruškách a teraz sa oblúkom vyhýbaš odpovedi na moju otázku, ktorú ti kladiem vyššie . Alebo si ozaj taký prostoduchý a nie si vedomí tej akrobatiky ktorú si predviedol… Vyber si.
Slovník primeraný osobe, ktorej odpovedám…
Riešenie nejakej p i č o v i n y ktorú mám v profile má prosím ťa aký súvis s témou a tým na čo som sa pýtal vyššie a v predošlých dvoch komentároch? Ak žiadny, tak sa drž vlastných slov a venuj sa téme.
Okrem iného môže znamenať aj účet vytvorený na obchádzanie banu, ty FAIL. A z ktorého že účtu si mi písal? Nebol si to ty náhodou kto sa vehementne dištancoval od účtov hyena a Mandalorian?
Je to také milé, také detské…
Aby som to zhrnul, v mentálnej akrobatiike si prekonal seba samého a latku svojho k o k o t i z m u si posunul vyššie. Gratulujem ti z celého srdca k tvojmu úspechu.
Keby si čítal pozorne, tak by si vedel že podľa kolegu stíham tu na fóre manažovať niekoľko účtov naraz. Možno sa hádaš so mnou keď sa hádaš s Alza chlapcami. /s
Budeme si musieť počkať na dôkazmi podložené odhalenie mojich multiaccountov od miestneho Sherlocka
Ten keby neexistoval museli by ho vymyslieť, pre dobro svojho mentálneho zdravia som si ho zablokoval takže jeho tvorbu tu na fóre nevidím.
Dieta si tu ty, ked nevies porozumiet jednoduchym vetam.
Hamilton povedal jednoduchu vetu, tak ako to vravi ku kazdemu jazdcovi a novinar alebo ten co to prekladal dolozit slovicko POCHVALNE. A ty chces odomna, aby som tu obhajoval ci si mysli, alebo nemysli ze si niekto nieco zasluzi. Ale to, ze je k jeho vete dolozene nejake slovicko, ktore dava tej jeho vete uplne iny vyznam ti nevadi.
Ked sa ta spyta reporter na vykony Nica Hulkenberga tak povies ze zajazdil ■■■■■ ? Nie povies, ze predviedol maximum a ze je to sikovny pilot. Takto to tam funguje Lebo su tam jedna velka rodina.
Odpovedal som ti uz hore, ale si asi trosku pozadu, tak ako s tym multiuctom…
Hejtoval uz Hamilton nejakeho pilota ? CO som ja videl vyjadrenia pocas celej sezony, nepovedal na Verstapena ani kriveho slova. Lebo taky je. Verstapen sa isiel rozdrapit ked mu to tam Russell pustil hned v prvej zakrute po starte, lebo neni zvyknuty na take veci, ktore robi on ostatnym.
A ak si nie zvedavy na kecanice tak si bez pustit romanticky film a pekne si vyloz nohy. Lebo jedna veta a zobralo ta to, ako by som ti kopal matku do hlavy.
A nebudem pisat to iste, skus si to precitat 20x a ked nepomoze tak si to nahraj a pustaj dookola.
A tu si dame trosku slovosled. Lebo ked som napisal:
A ty napises:
Ty si mi odpovedal ? Ved ja som si s tebou nepisal. Ty si reagoval na mna ako prvy a hned si vybehol, ako taky spoteny chudacik. A teraz tu prevracias prispevky podla toho, ako sa ti hodi ???
Cize si nezamienaj ODPOVEDANIE s UTOKOM.
Tema bola, ze k Hamiltonovej vete bolo pridane slovo, ktore meni vyznam Hamiltonovej vety. A ty si tu zacal riesit to, ci to myslis vazne, alebo nie a preco som si to ja dovolil napisat.
Takze znova si sa strelil do nohy…
Uz neviem s ktorym som si s tebou pisal, ale s tymto urcite nie. Hyena ma ban tusim do roku 3000daco a od druheho uz nemam login ani pass. Cize mam jeden ucet. Co znamena,ze nie som multiucet.
Takze po streleni do vlastnej nohy, si si dokazal tou zdravou dat dalsi vlastny gol.
Ja viem, ze na mna argumentami nemas, tak si aspon ulav, presne ako Jos… To je tiez taky bojovnik za prava Maxika. AJ ked priamo nabura do supera, on nam bude tvrdit, ze to bola chyba toho druheho
Ty si tiez slusna dvojtvar
Ked sa treba hrat na blbeho ‘‘co ti naramne ide’’ tak si este nieco take nevidel.
Ale ked treba vymyslat scifi teorie kto, co, kam, tak vies vsetko
Aspon cez zimnu prestavku sa nevtieraj a daj ludom pokoj. My oslavujeme Landov titul proti ‘‘4’’ nasobnemu majstrovi sveta
Ach joj… Skúsim ešte raz, chronologicky, snáď pochopíš
2.12.2025 / 13:02
Celé to začalo tvojím komentom v ktorom píšeš a tvrdíš raptorovi zvýraznenú časť citácie. Sú to tvoje slová a nie novinára, redaktora, reportéra ale tvoje.
2.12.2025 / 14:30
Nasleduje moja odpoveď na tvoje tvrdnie (zvýraznená časť citácie z bodu č. 1).
Otázky na ktoré sa dá odpovedať aj jedným slovom a to áno/nie/neviem, ale ani toho nie si schopný lebo som ťa (asi) prichytil pri vymýšlaní (mentálnej akrobatike), tak sa snažíš hasiť oheň tým, ako to novinár myslel namiesto toho aby si mi odpovedal na otázku ktorá sa venuje tvojmu tvrdeniu.
Slovník primeraný osobe, ktorej odpovedám nakoľko reagujem na teba Dávidko (zatial žiadny ban), Mandalorian (ban), hyena (ban) - jeden a ten istý utrápenec multiaccountový.
3.12.2025 / 00:56
Začína sa kapitola tvojej mentálnej akrobatiky…
Vyhýbavé odpovede kde riešiš ako to novinár myslel, kto čo povedal namiesto toho aby si mi vysvetlil vlastné tvrdenie a odpovedal na otázky: - či si jeho terapeut ? - či sa ti s informáciou ohľadom zásluhy zveril osobne ? - či ti yebe na karbid ?
3.12.2025 / 11:43
Snaha o upresnenie aby si bol / aby si sa dostal do obrazu.
Jednuduché upresnenie, jednoduché otázky, jednoduchá formulácia, jednoduchá konfrontácia - v tomto poradí, nič ťažké na pochopenie.
3.12.2025 / 11:53 - 4.12.2025 / 9:12
Zaspomíname si na Gašparovičove brepty - musím to sem zahrnúť lebo v momentálnej situácii pochybujem že by si vedel dať veci do chronologického súvisu.
4.12.2025 / 18:30
Tvoja odpoveď pokračuje vo zvyknutej mentálnej atletike, to isté čo bod č. 3. Buď neochota, nechcenie alebo mentálny deficit pochopiť čo ti v poradí druhýkrát vysvetlejum.
9.12.2025 / 11:00
Predvádzaš umienie ktoré ti teda nezávidím a síce že napíšeš toho veľa a dopoky nepovieš nič. To ťa charakterizuje naprieč všetkými používateľskými účtami na ktorých si pôsobil a momentálne aj pôsobíš.
Znova pojdem pekne postupne.
Jedinému čomu by sa nemohol rozumieť je to prečo sa vyhýbaš trom konkrétnym otázkam. Ja som nerišiel slová Kubalu ani Hamiltona ale tvoje tvrdenie a síce že: "Hamilton pogratuloval Verstapenovi k titulu aj po roku 2021. Lebo Hamilton je taky, pochvali aj ked vie, ze si niekto nieco nezasluzi." Ja som chcel od teba že odkiaľ sa berie tvoje tvrdenie že Hamilton zagratuluje aj keď vie že si to nezaslúži.
Pokračuješ klasicky verbálnym offroadingom o Hulkenbergovi… Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži…
Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži…
Ja som zvedavý na pôvod tvojich kecaníc a láskavo si moju matku do tej rapavej chrapy neber, témou nie je ona ale tvoje tvrdenia.
Stále nevidím kde Hamilton povedal kto si čo nezaslúži… Slabý argument od niekho kto si potrpí na faktických argumentoch: "skus si to precitat 20x a ked nepomoze tak si to nahraj a pustaj dookola."
Futbalista strielajúci do striedačky… žiadna snaha strielať smerom na bránu.
Ja sa ťa pýtam odkial ty vieš že podľa Hamiltona si kto čo zaslúži. Dopitche ty si ozaj taký pribrzdený ?
Yeeeeeeeeb, vedľa aj s tým polemizovaním…
Dajme si teda ten slovosled…
No vieš blbeček na diskusiu/výmenu názorov potrebuješ minimálne dvoch a vždy to začne tak že jeden tvrdí niečo a na základe toho tvrdenia, obsahu, kontextu naňho druhý, tretí,… reaguje a nakoľko si napísal fúru sraček a si známou firmou, tak som volil slovník hodný osobe na ktorú reagujem.
Snád si “spotený chudáčik” nemyslíš, že keď máš nový účet, a viem aké geňo za tým menom je, že sa budeme baviť ako keby sa nič nedialo ?
Ja som ti nič neprevracal ty obmedzený utrápenec, komenty a jednotilvé reakcie máš chronologicky zoradené lebo tak tento fórum funguje
Nie je odpovedanie s útokom ako odpovedanie s útokom.
Here we go again…
Futbalista hen máš definíciu preloženú do slovenčiny čo všetko multiaccount zahŕňa: „multi-account“ (alebo „multiaccounting“) označuje situáciu, keď jedna osoba vytvára a spravuje viacero od seba odlišných používateľských profilov alebo účtov na tej istej platforme. Robí sa to často s cieľom obchádzať pravidlá, získať neprimeranú výhodu (napríklad umelým zvyšovaním viditeľnosti príspevkov či obchádzaním zákazov), prípadne na účely klamania. Niekedy však môže ísť aj o legitímne využitie, napríklad o vedenie rôznych identít (napr. verejného a súkromného účtu).
Vyber si svoje prehrešky a o strielaní si do vlastnej nohy pomlč.
Na oboch máš ban stačí sa tu vyhladať - žiaden zabudnutý login ty utrápenec ale ban. Čiže máš tri účty a tým pádom spĺňaš definíciu multiúčtu. Snáď ti nemusím vysvetlovať vlastnícke-majetkoprávne vzťahy ? To že k niečomu nemáš prístup / alebo ti prístup obmedzia ťa automaticky nezbavuje vlastníctva.
Takže ko-kot-ko, celý ten čas si práve ty čo tu strielaš do nohy a s tou zdravou kopeš do vlastnej
Blížime sa do finálu tvojho verejného SELF ROASTU.
Teba argumentačne premôže aj valcovač semaforov a.k.a Danky a to už je čo povedať. Ty si sám naložíš lebo si prostoduchý. Ak máš problém s Josom rieši si to s ním, mňa do svojich úbožností nezaťahuj.
Takže aby som si odpovedal na svoje otázky, vieš ty pohlavný úd chovateľa oviec o tom ako to Hamilton myslel ohľadom toho kto a čo si zaslúži, nakoľko si vymýšlaš tak jediné sedenie s ním si mohol mať pri plagátiku nad postelou vzhľadom na celú tú tortúru musím konštatovať že ti na ten karbid riadne kápe. Jediný tvoj zmysel na tomto fóre je hladanie konfliktov a hranie sa následne na "ja nič ja muzikant" . Bezodkladne si vyhľadaj odbornú pomoc.
Po troch dňoch sme sa nič nové nedozvedeli, chlapec sa zahral na holuba. Porozhadzoval figurínky, vysral sa na šachovnicu, prehlásil že je morálnym a argumentačným víťazom a následne vletel pod kolesá kamiónu…
Pozeram, ze koniec sezony uz niektorym lezie pod kozu.
Ano, treba to tu udrzovat pri zivote. Do gala este daleko, do volieb prezidenta este daleko. Alonso sa v novom aute povozi az v Aprili. Ale nic, ubehne to rychlo ako vzdy.
Veď a v rámci srandy som mu napísal litániu, aj keď viem že odpíše niečo v rozsahu : " to ja čítať nebudem a argumentačne na mňa nestačíš/číte ", ale ako ho poznám dá si tu námahu a prečíta si to aj keď bude tvrdiť opak. Jeho toto baví, keby ho to nebavilo neodpovie mi ani na prvú rekaciu a zablokuje ma.