Hamilton mal príliš rýchle prsty, prezradil Vasseur. Chyby tímu ho už nahnevali | Magazín F1 - F1online.sk

To ze je Max lepsi pilot ako Lewis, sa potvrdilo vcera opat, to videl kazdy …

3 lajkov

Jednoznacne by bol druhy, stiahol by par bodov na Kimiho.
Maju tam skvele platenych strategov, tisíc počítačov a oni ho zavolaju do boxov …

Ten tým roste a musí dozrát. Tohle jsou drahé zkušenosti, které prostě musejí zúročit v dalších závodech. Prvotní i tak bude, jestli budou mít na většině dalších tratí lepší výkonnost než Mercedes, a to je otázka…

Pozri, totalne babractvo teamu sme mohli vidiet minuly rok v McLarene.
Aku historiu ma McLaren a aku ferrari ?
Na druhej strane mas Red Bull, ti strategicke chyby prakticky nerobia.
Lando ma sakra stastie, ze minuly rok vyhral o 2 (!!!) body.
Red Bull si McLaren s Ferrari strcia do strategickeho vrecka.

Lenže Max ho pomerne rýchlo dobehol, softy celkom fungovali a tie jeho hardy by mali na konci už 40 kôl. Za mňa ten pitstop bol logický a predbehnutie Maxa na konci by kvôli pneu výhode bolo viac než reálne, no Kimi respektíve pomalší pitstop im to pokazil. :slight_smile:

To už vieme od 2021. Ten rozdiel v racecrafte a najmä defenzíve a predbiehaní je tam obrovský. :slight_smile:

To je jasný, že měli zůstat s Hamiltonem na trati. To ví každý mírně znalý s otevřeným livetimingem.

V Itálii prostě milují Kimiho.

Pro něho ten závod dopadl přímo fantasticky.
1-2 piloti, kteří ho jakoby v podstatě nezajímají, a všichny hlavní soupeře o titul měl pod sebou.

Před víkendem to mělo být 1-2 Ferrari, a mazání ztrát. Takže ač to tak nevypadá, tak super víkend pro Kimiho. :+1:

Tí už zrejú od 2009. Už sú viac plesnivý ako niva. :joy:

Od roku 2009 už mají nevím kolikátého šéfa, ani se mi to nechce počítat. To potom pořád začínají od začátku.
Jinak už asi nemá cenu spekulovat, prostě to udělali tak jak to udělali a tohle je výsledek :woman_shrugging:.

1 lajk

Maxo je nepodstatny.
Hamilton musi koncit pred Antonellim, to jedine ich ma zaujimat.
A vcera to takto mohli v pohode dokoncit.

2 lajkov

Jasne ze ho museli stiahnut ved mal 30 kolove hardy a letel do nho Max rychlostou 0,5s na kolo minimalne ma novsich softoch, a 10s za nim Kimi na o 30 kol mladsich hardoch​:grinning_face: keby ho nestiahli tak predbehnu jak nejakeho lindblada na starych pneu a zas by ste tu pisali ze nevyuzili vsc

1 lajk

Ferrari se furt nedari managovat pneu, meli zustat behem SC na trati a jeste neco najet, pak uz to neslo, Lewis musel potreti pittovat.

ferrari musi dorucit auto ktore je schopne mat tempo konzistentne, na tych hardoch boli pomali jak lewis tak leclerc, preto ho aj emil obehol, na softoch to ferrari fungovalo omnoho lepsie, navyse tam VCARB pouzili na ovplyvnenie pretekov

2 lajkov

mas na mysli jak Max nadaval, co tam ty VCARB delaji a proc mu nechteji uhnout pod modrými vlajkami ? :smiling_face_with_sunglasses:

Ferr a potazmo Ham uz po prvnim stintu meli dobre vedet jak tezko se na Hungaro ringu predjizdi, kdyz Ham nekolikrat komentoval jak je Max pomaly a presto ho nepredjel .. a presto si nenechali vyhodu track position pred VC a sli zase do boxu …

1 lajk

Nebylo to ciste, ale musim napsat ze Lewis nechal diru o neco dele nez mel, zrejme z obavy spinu protoze to bylo presne v miste kde pres noc upravovali povrch jestli se nepletu.

Ferrari se nechalo ovlivnit Red Bullem, meli si jet to svoje.

1 lajk