Hamilton je podľa Vowlesa zručnejší ako Schumacher: Chobotnica za volantom | Magazín F1 - F1online.sk

tady souhlasím s Evap, taky marně přemýšlím s čím by mu mohl pomoci. Pokud to ale myslel ironicky, tak je to jasný no.

2 Likes

Som si isty, ze nie. A uz vobec nie, ak to zoberies objektivne - od rovnakeho veku pilota. :wink:

V tom případě jsi na velkém omylu. Tak moc bourající jezdec nikdy neměl šanci se v F1 udržet.

Ferdiku Ferdiku, tento tvoj chaby cherry picking. Kolko monopostov rozbil Verstappen za svoju F1 karieru a kolko taky Sainz, ktory ma v F1 podobny pocet startov, pripadne kolko Leclerc? Ani si nespomeniem kedy naposledy Max rozflakal monopost alebo ho nejako vazne poskodil.

Nejaky argument, ktorym by si toto podlozil?

1 Like

Tak mi ukaž jiného jezdce, který dokázal opakovaně rozbít tři vozy během jednoho závodního víkendu a nevyrazili ho.
Emil to zvládl v Monaku a v Baku.

Prezdivku Crashstappen nedostal nahodou, byl na vyhozeni, u jineho tymu by skoncil :neutral_face:

To ale nie je tema. Tema je toto:

Verstappen sice vo svojich prvych rokoch par monopostov zosrotoval, ale ktory pilot v jeho veku nie? A aj ked sa pozrieme cisto do F1, tak Max vlastnou chybou vaznejsie nerozbil monopost snad roky, ani neviem kedy naposledy. Keby to spocitame, tak mozno aj taky Leclerc toho v F1 rozbil viac a Sainz asi tiez, no ani jeden z nich nie je nejako oznacovany za pilota, ktory by rozbijal auta.

1 Like

Emil je v F1 od roku 2015 uklidnil se teprve v roce 2022! To už měl tak dominantní vůz, že mohl pohodlně jezdit na čele aniž by s někým musel bojovat.
Takže Emil rozbíjel vozy sedm roků a už jen v tom je rekordman.

Stratený prípad, posielam alobalovú čapicu. :alien:

1 Like

Tož áno, bolo by to optimálne, ale ani jeden z nich by potom nemohol naplno využiť svoj potenciál. :slight_smile:

Ani sis ji neměl sundávat. Podívej co s Tebou to sluníčko udělalo.

2 Likes

No nepřekvapuje mě Alonso na prvním místě a ani to, že Vettela nedali vůbec do výběru. :smiley:
Kdybych to měl seřadit, tak bych to dal uplně stejně.

Mě trochu překvapilo že Leclerc je až tolik hozen pod autobus :face_with_hand_over_mouth:

Když si vemeš kolik nakupil chyb ve Ferrari? Nevím no, za mě asi v pořádku. Jen rychlost není vše.

Já souhlasím, jen když si vezmu že zrovna jezdí ve Ferrari, čekal jsem u něj větší hlasovací sílu.

1 Like

Je vidět že to brali hlasující zodpovědně a objektivně. :relieved: 70 000 hlasů je velmi reprezentativní vzorek. Pěkná anketa. :+1:

1 Like

No jsem zvědav jak dopadne toto

2 Likes

viděl jsem to no, Charles vedl o víc když jsem se na to podíval před chvílí. Podle mě ho Alonso bude slušně stahovat. Tak uvidíme. :smiley:

2 Likes