tady souhlasím s Evap, taky marně přemýšlím s čím by mu mohl pomoci. Pokud to ale myslel ironicky, tak je to jasný no.
Som si isty, ze nie. A uz vobec nie, ak to zoberies objektivne - od rovnakeho veku pilota.
V tom případě jsi na velkém omylu. Tak moc bourající jezdec nikdy neměl šanci se v F1 udržet.
Ferdiku Ferdiku, tento tvoj chaby cherry picking. Kolko monopostov rozbil Verstappen za svoju F1 karieru a kolko taky Sainz, ktory ma v F1 podobny pocet startov, pripadne kolko Leclerc? Ani si nespomeniem kedy naposledy Max rozflakal monopost alebo ho nejako vazne poskodil.
Nejaky argument, ktorym by si toto podlozil?
Tak mi ukaž jiného jezdce, který dokázal opakovaně rozbít tři vozy během jednoho závodního víkendu a nevyrazili ho.
Emil to zvládl v Monaku a v Baku.
Prezdivku Crashstappen nedostal nahodou, byl na vyhozeni, u jineho tymu by skoncil
To ale nie je tema. Tema je toto:
Verstappen sice vo svojich prvych rokoch par monopostov zosrotoval, ale ktory pilot v jeho veku nie? A aj ked sa pozrieme cisto do F1, tak Max vlastnou chybou vaznejsie nerozbil monopost snad roky, ani neviem kedy naposledy. Keby to spocitame, tak mozno aj taky Leclerc toho v F1 rozbil viac a Sainz asi tiez, no ani jeden z nich nie je nejako oznacovany za pilota, ktory by rozbijal auta.
Emil je v F1 od roku 2015 uklidnil se teprve v roce 2022! To už měl tak dominantní vůz, že mohl pohodlně jezdit na čele aniž by s někým musel bojovat.
Takže Emil rozbíjel vozy sedm roků a už jen v tom je rekordman.
Stratený prípad, posielam alobalovú čapicu.
Tož áno, bolo by to optimálne, ale ani jeden z nich by potom nemohol naplno využiť svoj potenciál.
Ani sis ji neměl sundávat. Podívej co s Tebou to sluníčko udělalo.
No nepřekvapuje mě Alonso na prvním místě a ani to, že Vettela nedali vůbec do výběru.
Kdybych to měl seřadit, tak bych to dal uplně stejně.
Mě trochu překvapilo že Leclerc je až tolik hozen pod autobus
Když si vemeš kolik nakupil chyb ve Ferrari? Nevím no, za mě asi v pořádku. Jen rychlost není vše.
Já souhlasím, jen když si vezmu že zrovna jezdí ve Ferrari, čekal jsem u něj větší hlasovací sílu.
Je vidět že to brali hlasující zodpovědně a objektivně. 70 000 hlasů je velmi reprezentativní vzorek. Pěkná anketa.
viděl jsem to no, Charles vedl o víc když jsem se na to podíval před chvílí. Podle mě ho Alonso bude slušně stahovat. Tak uvidíme.