… ja stále naivné verím, že Lewis získa ôsmy titul. Hej, je to možno detinské, ale aj napriek tomu, že má 40 je to bojovník. A tie dve druhé miesta ho dosť nabudili
To neni naivni prani, taky verim ze Lewis to nakonec da, ale to musi sedet v nejlepsim aute, ocekavam ze pro 8. titul si pujde zpet do Mercedesu, bohuzel Ferrari nechape ze uspech stoji na detailech, i kdyz vim ze by ho chtel ziskat s Ferrari, bude se muset rozhodnout co nejdrive, protoze dalsi pokus pod sadou novych pravidel a dalsi roky lazeni auta, Mercedes je mistrovsky vuz a ceka na sveho mistra, vybavena vec.
Tak budem držať palce a dúfať, že to výjde.
Lewis je top level, podivej na Emila, jeden nepovedeny start a uz klopi usi a sup do depa, neda se to porovnat.
Myslíš, že melou z hladu? ![]()
Koľko pretekov vyhral Mercedes a koľko Ferrari túto sezónu?
V Monaku dostávali od Kimiho kedykoľvek sekundu a to absolútne nadmieru neničil pneumatiky, už ani štarty Ferrari nie sú také raketové voči ostatným.
Ak Ferrari tento rok zrýchli tak len zníži stratu na Mercedes, nezabúdaj že Aduo dostane aj Mercedes
Ferrari dostane viac, než Mercedes a ako som už spomínal, spoľahlivosť motora Mercedes je diskutabilná. Stále je šanca. Kimi je jazdec typu Cole Trickle. Posadili ho do dobrého auta a " pretekaj". Toto mu ide, no keď prídu trable, on si tak, ako Lewis nebude vedieť rady.
Lewis mal problém s brzdami, ktorý vyriešil, teraz je na programe motor, možno niečo pridajú na aerodynamike
Ale stále to bude ten Hamilton, ktorý príde a povie: toto nie je O. K. Kimi im, ak sa niečo pohnojí, povie: dačo je zlé
Chcem tým povedať, že Lewis viac rozumie monopostu. V tomto smere je ako Schumacher, Steward, Peterson … Vie, ako si ( v rámci možností) nechať vyladiť či už nastavenie podvozka, prítlak ..
Mladasi sa fotia a sampion obzera podlahu a brzdy na autach supera ![]()
A neverím, že dominancia Mercedesu raz neskončí. Je to ako minulé roky v RB. Max dominoval, dvojky nestíhali. To, že sa Georgeovi nedarí je o jeho hlave, nie o aute. Jeho ego ho ženie vpred bez ohľadu na to, čo sa stane. Jazdí za hranicami motora, fyziky … Chce za každú cenu byť lepší ako Kimi. Nebude, ak nezmení prístup.
Všimnite si, ako systematicky sa Lewis vytiahol na druhé miesto. Ak sa mu dáko podarí dostať Kimiho pod tlak, chlapec skončí ako jeho tímový kolega.
Hej, pecka. Vie kam pozerať
Vettel taky rád očumoval konkurenci a Emil dokonce cizí vůz omacával.
To bolo drahé ![]()
![]()
Ešte je tu možnosť, že Kardashianka tým ukradnutím uteráku prekliala Antonelliho…![]()
Ty si do Luiiho tusim zalubeny ci?
Zabudol si napisat ze Lui uz isto pracuje na motore ferrari za chvilu bude mat 1000k naviac
a este vyvinie super rotacne kridlo ala Lui.
preteky vyhra zo zatvorenými ocami
a titul ziska 10 pretekov pred koncom![]()
Fanatizmus nema zabrany
Na Tvojich príspevkoch je to očividné.
PS: nechcem sa hádať, s Tebou nie. Iba som chcel odpovedať.
Fanatismus k Luimu ![]()
vedel som ze si zalubeny
“Zaľúbený” nie je správny výraz. Mám ho rád. Je to človek, ktorý vie svojim nadšením pozdvihnúť davy ľudí, a nehanbí sa dať najavo svoje sklamanie. Žije nie len pre seba, ale aj pre svoje okolie, myslím ľudí v tíme, fanklub …
Nemožno ho nenávidieť, ako sa to javí tu na fóre v niektorých príspevkoch.
Mne sa Lewis začal dostávať pod kožu pri svojom debute v F1. Bol iný, než ostatní jazdci. Sršala z neho dravosť, taká zdravá drzosť, nebol bezočivý, a špekuloval priamo na trati, často predbiehal tam, kde nikdy nikto pred ním.
A fanatizmus? Nie, veľký obdiv
Takze zalubeny
to vsetko vysvetľuje .hlavne tie tvoje chvalospevy
…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
……1 APRÍL,..už bol….![]()