Hamilton berie tresty na seba: Stálo ma to hromadu bodov | Magazín F1 - F1online.sk

Nebo mene chlastu, teplej ratlik je @stev to proste nezmenis tim ze budes tvrdit dokola ze nekdo jiny, to delaji male decka ve skolce.

A co ty smajliky, reallly…

On len šteka ale nehryzie čoklik bobik :rofl:

Uz je pozde, @F11 je

headstone

Haf, haf, vrrrrrr… :wink:

Tak je hodny, podej tlapku :bone:

Toto je fraza, ktoru najcastejsie pocuvas, necudo ze sa ti tak vryla do pamati. :wink:

No dalsi takovy, hloupy a nudny, uplne si me odrovnal tim co jsem sam napsal, boze neeee

Vidis a pritom to nevyzadovalo vobec ziadnu namahu. Proste len povolit - pritiahnut ako spravneho coklika. :joy:

Ozaj, preco uz nepouzivas svoju oblubenu frazu “ne, nechte me byt”. :wink:

No, furt dokola jedna veta, nuda..malo smajliku si dal, dones kosticku.

Vy dva jste stejni jako ten vas Emil, ten taky kazdy rok chodi zebrat a hrabat tlapickou za Wolffem

poodle vem me vem, Wolff ho kazdy rok veme pres cumak, on stejne prileze dalsi rok :rofl:

No a co by si chcel? Aby som psovi prednasal Shakespeara? :wink:

Je pochopitelne, ze najlepsie timy maju zaujem o najlepsich jazdcov, ale naco to vysvetlovat coklovi :joy::joy::joy:

To ze nekdo prileze to neni zajem ratliku, to mas pomotane :rofl:

Cokel ktory denne lize gule panickam v ustrici o tom hoUno vie. :joy::joy::joy:

To si zase domotany, to dela @stev ktery ma aktualni strevni potize a lita kolem modreho baru zesrany jak zakon kaze :rofl:

Taky Emil se tak chova a chodi si pro rany za Wolffem, ten ho sice vzdycky ponizi, ale pristi rok zase prileze, to mate po nem :+1:

Uz gulky lizes zasa Hogarovi?ty neverny psisko :grinning_face_with_smiling_eyes: