„HAM“ už nie je náš. Wolff priznal, že na obrazovke stále sleduje svojho bývalého pilota | Magazín F1 - F1online.sk

Jojo máš pravdu a proto tu fanatici pod každým článkem o Maxovi píší nesmysli jako ty. Jo a jen tak pro zajímavost nevzpomínám si kdy Max vyžadoval po ostatních aby si klekli před závod na podporu zločince :rofl: :rofl:

1 Like

Jak muzes vedet co se deje v zakulisi, sikana o ktere mluvil Russell a nasili jsme videli pri napadeni Ocona, mel by ses stydet.

Bolo by ale trochu krajšie kebyže ho získa Charles.

1 Like

Jo jestli si to Rusell trošku neupravuje aby vypadal jako ten správný, jak to dělá často. Spíš podle mě má z Maxe bobky, moc dobře ví že když bude chtít Max do Merglu tak bude on na odstřel. A do Ocona jen tak trošku štouchnul, dle mě nic hrozného.

VER do jineho tymu nedostanes, sam rekl ze s tim ma problem.

Russell je letosni vyzyvatel VER, mel by ho s prehledem vypraskat, uvidime co dal.

Ocon mel VER napalit takovou ze by se mu hlava zatocila.

áno s tým súhlasím…ja Verstappena tiež nemusím ale jeho umenie pilota F1 vysoko oceňujem…

1 Like

Ako to vystihla táto komentujúca…

Chcel to Lewis mať, má to mať.

Mne nechýba

Má nábeh na to, aby mal podobné pôsobenie vo Ferrari ako Alonso s Vettelom. Akurát preskočil tú ich úspešnú časť a víťazstva a rovno začal v najlepšom. :sweat_smile:

Palita ma to nepali, ja som o cely rok driny neprisiel, ja som len divak. Ale titul bol ukradnuty a bude sa o nom pisat este 10rokov. Tak, ako vasa britania, kde chcel vraj Hamilton zabit Verstapena :smiley: Ale to ze rovnake prasacinky robi nadalej, to mu odklepnete hned :smiley: