Jojo máš pravdu a proto tu fanatici pod každým článkem o Maxovi píší nesmysli jako ty. Jo a jen tak pro zajímavost nevzpomínám si kdy Max vyžadoval po ostatních aby si klekli před závod na podporu zločince
Jak muzes vedet co se deje v zakulisi, sikana o ktere mluvil Russell a nasili jsme videli pri napadeni Ocona, mel by ses stydet.
Bolo by ale trochu krajšie kebyže ho získa Charles.
Jo jestli si to Rusell trošku neupravuje aby vypadal jako ten správný, jak to dělá často. Spíš podle mě má z Maxe bobky, moc dobře ví že když bude chtít Max do Merglu tak bude on na odstřel. A do Ocona jen tak trošku štouchnul, dle mě nic hrozného.
VER do jineho tymu nedostanes, sam rekl ze s tim ma problem.
Russell je letosni vyzyvatel VER, mel by ho s prehledem vypraskat, uvidime co dal.
Ocon mel VER napalit takovou ze by se mu hlava zatocila.
áno s tým súhlasím…ja Verstappena tiež nemusím ale jeho umenie pilota F1 vysoko oceňujem…
Má nábeh na to, aby mal podobné pôsobenie vo Ferrari ako Alonso s Vettelom. Akurát preskočil tú ich úspešnú časť a víťazstva a rovno začal v najlepšom.
Palita ma to nepali, ja som o cely rok driny neprisiel, ja som len divak. Ale titul bol ukradnuty a bude sa o nom pisat este 10rokov. Tak, ako vasa britania, kde chcel vraj Hamilton zabit Verstapena Ale to ze rovnake prasacinky robi nadalej, to mu odklepnete hned