Haas s predvianočným stanoviskom: Mazepin v tíme zostáva | F1online.sk

O to sa nehadam (že nema čo v f1 robit) opakujem kontext všetkého som nevedel len som reagoval na to že sa v dnešnej dobe nemôžeš na babu ani pozrieť pretože sme vraj “pokročili” tak to veru nie.

V tom súhlasím tato doba je trosku na hlavu… O nič menej ako Mazepin. :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Želám vám všetkým krásne sviatky :christmas_tree: a veľa zdravia, aby ste sa tu takto mohli naťahovať aj v sezóne '21 :+1:

3 Likes

Ako vazne? …to fakt sa ta dotklo??? Nemyslis vazne…

preco by to bolo neakceptovatelne? to ako sa spravaju k sebe priatelia je len ich vec a nie nejakych pojasenych feministiek ktore chcu celemu svetu diktovat co sa smie a co sa nesmie

uz chodte do riti aj s tou vasou korektnostou

presnejsie je, ze ukricani aktivisti nieco take neakceptuju. netreba davat rovnitko medzi tym co chce spolocnost a tym co sa prezentuje v mediach, ze chce spolocnost :slight_smile: nie vzdy je to to iste

co ty vies co vsetko porobil a aj robi ked sa ozerie jak fin :slight_smile:
si asi videl malo videi s nim ako byva na srot ozraty? vtedy je rad ak vie ako sa vola a nie aby sa vedel ovladat a nemysli si, ze dnes sa neoziera :slight_smile:

Keď si vezmem, že zrovna tento protekčný chlapec s IQ 5 nahradí intelektuála Romaina, ktorý so svojou ženou vydával knižky o varení, tak mi ten Grosjean bude chýbať snáď ešte viac.

Ale aby som bol fér, tak vyhodiť ho na základe tohto z Haasu by bolo trochu kruté. To príde až neskôr na základe jeho výkonov. Dávam boľševikovi rok, maximálne dva.

1 Like

Neviem no, Kimi by toto podľa mňa nespravil ani opitý, mi príde že toto nemá v povahe. Nevylučujem to, lebo neviem, či sa to náhodou nestalo, ale nehodí sa mi to na neho.