O to sa nehadam (že nema čo v f1 robit) opakujem kontext všetkého som nevedel len som reagoval na to že sa v dnešnej dobe nemôžeš na babu ani pozrieť pretože sme vraj “pokročili” tak to veru nie.
V tom súhlasím tato doba je trosku na hlavu… O nič menej ako Mazepin.
Želám vám všetkým krásne sviatky a veľa zdravia, aby ste sa tu takto mohli naťahovať aj v sezóne '21
Ako vazne? …to fakt sa ta dotklo??? Nemyslis vazne…
preco by to bolo neakceptovatelne? to ako sa spravaju k sebe priatelia je len ich vec a nie nejakych pojasenych feministiek ktore chcu celemu svetu diktovat co sa smie a co sa nesmie
uz chodte do riti aj s tou vasou korektnostou
presnejsie je, ze ukricani aktivisti nieco take neakceptuju. netreba davat rovnitko medzi tym co chce spolocnost a tym co sa prezentuje v mediach, ze chce spolocnost nie vzdy je to to iste
co ty vies co vsetko porobil a aj robi ked sa ozerie jak fin
si asi videl malo videi s nim ako byva na srot ozraty? vtedy je rad ak vie ako sa vola a nie aby sa vedel ovladat a nemysli si, ze dnes sa neoziera
Keď si vezmem, že zrovna tento protekčný chlapec s IQ 5 nahradí intelektuála Romaina, ktorý so svojou ženou vydával knižky o varení, tak mi ten Grosjean bude chýbať snáď ešte viac.
Ale aby som bol fér, tak vyhodiť ho na základe tohto z Haasu by bolo trochu kruté. To príde až neskôr na základe jeho výkonov. Dávam boľševikovi rok, maximálne dva.
Neviem no, Kimi by toto podľa mňa nespravil ani opitý, mi príde že toto nemá v povahe. Nevylučujem to, lebo neviem, či sa to náhodou nestalo, ale nehodí sa mi to na neho.