Haas mal ďalší problém. Schumacher musel jazdiť s volantom zatočeným doľava | Magazín F1 - F1online.sk

Postupný prepad tímu Haas pokračoval aj v upršanej kvalifikácii na Veľkú cenu Veľkej Británie, kde sa obaja piloti lúčili už v Q1. Ako sa však ukázalo, americkému tímu sa prihodila ďalšia vec, ktorá by sa mu prihodiť nemala a jazdec v tom bol tentokrát celkom nevinne. Vyzeralo to totiž tak, akoby mal Mick Schumacher ohnuté riadenie a aj na rovinkách musel jazdiť s volantom zatočeným doľava.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69429/haas-mal-dalsi-problem-schumacher-musel-jazdit-s-volantom-zatocenym-dolava

Je pozoruhodne, ze sa taketo problemy zasadne deju jazdcom ako Schumacher, Stroll alebo Latifi.

na tom sa nie je co cudovat. slabe timy maju o dost horsie prepracovane riesenia a quality control.

Nechápu, jak se taková věc může stát mezi tréninkem (kde Mick neměl žádnou kolizi) a kvalifikací…

To já taky ne. Já třeba nepochopil, když Sainzovi složili ve čtvrtek auto a pak ho zase celý rozebrali. :smiley:

Mohlo se to rozbít přepravou, ale na to snad mají pouzdra atd. :smiley:

Podobne ako v Kanade, aj tentokrat mal Mick obrovske stastie. Vdaka nespravnemu riadeniu ma teraz aspon vyhovorku pre svoje mizerne vykony. Bez toho by na tom bol rovnako zle (mozno o nejaku desatinku by bol lepsi), akurat by sa nemal na co vyhovarat. Cim viac technickych poruch a problemov bude mat, tym dlhsie budu ludia zit v iluzii, ze je to schopny jazdec. I ked teda, drviva vacsina uz z tej iluzie davno vytriezvela.

Mick je sympoš a přeju mu úspech, ale kdyby to nebyl Schumacher, tak už by ho dávno dávno z F1 vypakovali.:slight_smile:
Vyhrál F3, F2. Šanci dostal. Sice v Haasu, ale 100% mohl mít letos body.

V 2021 má prvenství. Letos zatím 2 totálky a mnoho dalšího.
Je to zátěž pro každý rozpočet a pro ten Haasu obzvlášť.

1 Like

Zajímavá tabulka.

ano, Mick sice vyzera ako Clark Kent, ale nie je to ziaden superman.

BTW o tu tretiu priecku sa Verstappen v skutocnosti deli s Hamiltonom :wink:

Nie nedeli sa s Hamiltonom. Skor by mu tam mali priratat aj skody sposobene Hamiltonovy ci uz na aute alebo aj za opravu lakovania prilby a vysvetlit mu ze superovym jazdcom sa neparkuje na hlave :rofl: :joy: :rofl:

A kolko bodov mohol mat? Ano mohol dosiahnut na par bodikov na starte sezony ako Magnusen ale To by potreboval aj jeho skusenosti. Mick nejazdi spatne len bol as moc motivovany a auto rozbil. Lenze to sa stava ked je mlady jazdec a chce auto dostat tam kde to auto nepatri . V normalne fungujucom zdravom time by uz body mal a tlak na neho by bol o moc mensi . Magnusen proti nemu vytazil jedine zo skusenosti v prvych pretekoch sezony ked nedokoncili a nebodovali jazdci ktory patria do Top 10.