Gina Rosata hnevá kritika Lanca Strolla: Menujte mi jazdca, ktorý sem prišiel bez peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

Se tu snaží z někoho dělat prdel skrz vzdělání a napíše tohle o sobě, takovou vypatlanost nevymyslíš :smiley:

2 Likes
  1. Ved daj sem citat alebo link, nech to vidime cele aj s autorom. :grin:

2. Manazersky smer sa da studovat aj na statnej univerzite a mas z neho magistersky titul (napr. cisty manazment) alebo inziniersky titul (napr. manazment v IT). Takze si sa opat strelil do hlavicky komplex. :clown_face:

Ale je pekne ako ti tu štatista pritakava, pritom si mimo. :joy: :joy: :joy:

Jo ty se za ten koupenej titul MBA teď stydíš, no já se divil, že ses s ním chtěl chlubit, když já mám titul z ekonomie a ty sis koupil titul MBA a ani nevíš co to znamená :smiley:

2 Likes

Kkúpený titul je tvoja doména, preto ho tak často spomínaš, v kupovaní titulov si ako doma. Zjavne ale nevieš, že manažérske smery sa dajú študovať aj na štátnych univerzitách, z ktorých máš titul Mgr. alebo Ing. Ale v tejto téme akademických titulov si ako Maďar v kukurici, takže škoda reči. :clown_face:

Hej hej, z ČVUT dokonca. :joy: :joy: :joy:

Nezáviď, že jsem vystudoval titul v ekonomii a ty máš nějakej směšnej titul :smile:

A to strojne inzinierstvo na VUT si studoval nestudoval, jak to je? :grin:

Hele proč furt řešíš kdo co studoval, co kdo dělá za práci nebo jaký má auto? To fakt tak strašně lidem závidíš?:smile:

2 Likes

Hopa, Honzi zahnany do kuta. :joy:

Neriesim, len ma bavi nachytat pokrytcov a fejkovych pozerov, ktori sa hraju na nieco na co nie su. Teda teba a tebe podobnych.

Bolo strojne inzinierstvo na VUT, nebolo, jak to je? :grin:

Jasne Honzi, tebe najviac zavidim tvoj osamely biedny online zivot, pocet prispevkov a to, ze si tu za najvacsieho kara, ktoreho uz ignoruje aj Evap. :clown_face:

Tak díky za potvrzení, ale s tím komplexem a závistí neděláš dobře

2 Likes

Takže jsi zatím chytil jen sebe… :clap:

2 Likes