Frustrovaný Verstappen vyslal odkaz FIA: Je to sračka! | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem no, mne to pride logicke, ze ich nechali dojazdit, kedze vedeli, ze to uz nerestartuju. Pri Strollovi viala zlta, takze i tak tam nemohli ist jazdci naplno. Nehovoriac o tom, ze aj keby padla hned cervena, tak Max bol v tej chvili 11ty, takze realne sa na tuto situaciu moze stazovat akurat Bottas.

Vidím, že sú tam pekne staré obrázky. Musel si pekne siahnuť do histórie, aby si niečo našiel. Máš tam však jeden incident a 2foto, Davit vs Mišo. Či to aby si našiel viac fotiek, viac dôkazov ? :sweat_smile:
Pri Maxovi stači vyhrabať za posledné 4roky a bude tam toho 10x viac, ale to by som sa musel nudiť, ako ty :sweat_smile:
Ináč prečo je tam Wolf ? On predsa nejazdí na trati a neohrozuje svojimi šaškárnami jazdcov okolo seba, ďalší krok vedľa.
Ale snaha sa cení Roland. PS: Nie si ty báhodou Kadáfiho rodina ?:face_with_hand_over_mouth::rofl:

To sú momentky z F1 hymny 2018. Kľúčové momenty športu. Teda tých pár obrázkov nájde človek asi za 2 minúty. Ani sa nemusí

lebo sú ako na podnose.

nie som. Ak teda myslíš Muammar Gaddafi.
No čo. Max sa nenechal rozhodiť. Po kvalifikácii dal 2 rozhovory. Ďalej sa sústredil na pretek. Ten zajazdil pekne.

V brazílii a hlavne v daždi mu to ide. Už keď pršalo, vedel som, že sa na bednu dostane. Tak isto som písal, že ak bude pršať Lando nebude na bedni. Šampionát je rozhodnutý.
4násobný majster sveta :exploding_head: