Fittipaldi rozhodnutie Alonsa nechápe: Snáď nám to vysvetlí | Magazín F1 - F1online.sk

„Uhorková sezóna“ vo Formule 1 je každé leto časom, keď oddychujú nielen tímy a piloti, ale aj motoristickí novinári. Tí si však v prvom týždni letnej prestávky vôbec neoddýchli. Novinky okolo Fernanda Alonsa, Oscara Piastriho, Daniela Ricciarda, Alpinu a Aston Martinu boli obrovskými bombami. Svojím prestupom, ktorý mnoho ľudí nechápe, všetko spustil Fernando Alonso.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73538/fittipaldi-rozhodnutie-alonsa-nechape-snad-nam-to-vysvetli

Omyl, cirkus spustil Vetak, ostatni si zahrali tetris,ale este nie je koniec.

1 Like

Časem se něco od něj určitě dozvíme, i když si myslím že v tom hraje roli ze strany Renaultu nedostatečný tah na branku, nedostatek nadšení a ambicí, i nedostatek respektu k Alonsovi. Od Mike Kracka jsem za těch pár dní slyšel více pozornosti k Fernandovi než od Szafnauera nebo Rossiho za celou dobu.

Ak je pre teba smerodatne vyjadrenie pre media tak prosim. Pre mna je dolezite ako sa k nemu spravali realne.
Napr to ze kvoli nemu budovali tim na vytrvalostne preteky kde by mohol jazdit po skonceni v F1 je podla mna dostatocne vyjadrenie uznania a respektu. Kolko timov riesi buducnost svojich jazdcov?

Jako sorry ale Alonso chce zůstat v F1 tak o čem je že by ho chtěli k hypercarům? To je jejich vize a přání, ne Alonsa. Ten by si v hypercarech podle mě mohl vybrat tým jaký chce, pro něj je to teď zcela vedlejší věc. Určitě nedělají WEC pro Alonsa, ale pro sebe a hodil by se jim tam, to chápu.

3 Likes

Chcel jazdit F1 ,a miesto toho bude jazdit u Strolla ako dvojka…fakt dobre