FIA upravila svoje pravidlá: Antonelli by mohol štartovať už pred dovŕšením 18 rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavně za umístění.
Pak můžeš dostat 1 bod za 100km v tréninku F1, ale pouze max 10 a musí to být na 10 různých tratích. Nemůžes si třeba najet 3 body za jeden víkend.
Pokud nebudeš mít žádný trestný bod za závody a kolize, tak dostaneš 2 jako bonus za dobré chování.
A nevím jestli ještě za něco.

Ale většinou 90% bodů jsou jen a pouze dosažené výsledky.

1 Like

Antonelli ma 48 bodov v F2 a Logan mal 135 pred poslednym zavodom a este to nemal iste… Potom tomu nerozumiem uz vobec, ak to je okolo 90% bodov za umiestnenie…

Nemá Antonelli 18 v srpnu náhodou?

Ani Max v F2 neukázal nič a je z neho šampión. To nemôžeš tak hodnotiť.

Body v súťaži F2 a body superlicencie nie sú to isté. Kimi by si mohol aj sedieť na rukách do konca roka a do F1 môže ísť.

Superlicencni body se dávají za umístění v šampionátech.

1 Like

Antonelli pojede příští rok, to už mu q8 dávno bude, co tam máš dal?

Od Barcelony konci v F2 a začíná F1.

Nepiš tu fake news.

Cize F4 mozes ist rovno do F1 pokial si par krat zatestujes v F1? Neviem naco vlastne tie licence body vymysleli :smiley:

1 Like

To zase úplně ne. Musíš toho vyhrát víc.

Ale zrovna Antonelli tam jde v podstatě bez F3 a F2.

Vsak vyhral len F4 sutaze a nizsie… Ale tak mne to je jedno, kazdopadne je to talent a som za, len su tie licencne body nasmiech rovnako ako trestne body či ten vek… Existujú, ale vlastne sú všetkým ukradnuté a keď treba, nejako sa to uhrá…

To nejsou.
Kdo nemá 40, tak ten tam nebude ani omylem.

Ak to bude vyhovovať šedej eminencii Wolffovi tak FIA umožní pretekať aj 10 ročnej ■■■■■

Kto nema 18 tam nebude ani omylom, a zrazu uprostred sezony, uz je to ze omylom tam byt moze… Tak isto minuly rok gasly a tento rok Kevin mali mat jednoznacne stopku ale ono zrazu body nedostali… Tak isto by to bolo s tymi 40 bodmi, keby mal 39 a potrebovali by ho velke timy, zrazu by dopisali ze moze dostat 1 bod za to ze ma povedzme podpisany juniorsky kontrakt s timom F1 a teda ma spravne vedenie, alebo nieco podobne a uz by to zrazu mozne bolo…

Kdyby měl 39 bodů, tak si pojede na jeden trénink a už ji má.

Potřeboval bych nutně poučit.
Je tu někdo, kdo mi specifikuje ten Antonelliho talent, o kterém tady všichni píšete?
Jak se ten talent projevuje, čím se odlišuje, co má navíc, že je tak vámi ceněný?

Srovnáváte ho s Verstappenem, ale mě se zdá, že odlišnější povahy už ani snad být nemohou, tak kde jsou ty styčné body…

4 Likes

Wolff to proste už psychicky nezvláda ked sa nedarí skúšal preplatiť Maxa ale sa nepodarilo tak dúfa, že prehypovaný Antoneli to zvládne.

Konečně jsem na ně narazil jdu na to hmm :swimming_man:

To nevidíš, že je to reinkarnovaný Ayrton…vole?

1 Like