Však já na vaší omluvu furt čekám, ale na to nemáte kapacitu
Ospravedlnujem sa ti ze si blbecek a nechapavy uzivatel fora ktory zakazdym ma potrebu vyvolavat spory a rypat do ostatnych
V clanku je doslova napisane, ze sa jedna o pravidal na rok 2026.
Říkám, nemáš na to kapacitu
Jj precitat si stanovisko fia je strasne tazke, ze
Keby som bol primitiv jak ty tak uz tu rozhadzujem figurky po stole podla hesla “uz jsem to tu psal”, presne jak spomina vyssie @raptor22
Ale mne to je fuk staci mi ze viem o sebe ze kriticke myslenie a selsky rozum mam, tak ako aj vela uzivatelov tu
My jsme taky klidní.
Od té doby, co to zakázali/upravili, to jde dobrým směrem.
Proto platí hned.
A o Hogrikovi zasa vieme, ze jedine co ma su argumentacne schopnosti poulicneho predavaca vonaviek/podomoveho predavaca-prepisovaca elektriky/zamestnanca OVB. Proste natlacit do druhej strany to svoje za kazdu cenu a ked to nejde, tak zacat hystercit
Su to klauni, spamuju tu viralne video a biju sa do prs jak gorily ake obrovske sprisahanie zase odhalili a ked im aj fia aj verstappen aj cely rbr vytru kocura s tym ze nic sa nenaslo a nic sa neporusilo, tak zalezu s5 pod kamen
Klasicka situacia
nemyslim, ze zaliezli pod kamen
Praveze nezalezu. Vidis hned hore hnupa, FIA je zmanipulovana ked sa to hodi do kramu, tak je FIA super spravodliva, ked nevie FIA napasovat konspiraciu tak aby sedela, tak zrazu su zaujati
Hlavne ze poslednu dobu je to Mercedes, co je diskvalifikovany za rozne prehresky.
Jj, proto tu píšeš totalní srance, jako vždycky. Ty nemáš kritický myšlení, selskej rozum ani sebereflexi. Ukaž mi příspěvek ode mě, kde jsem psal, že RBR používal ten system ty selskej rozume. Nepsal no, psal jsem o poklesu vykonnosti RBR celou dobu, jenže ty jsi tak blbej a toxickej, že na mě vztahuješ jakýkoliv negativní zpravy o RBR, že to tvrdím, šašek stejnej, jako raptor
Skoda, zase som naivne dufal ze im to dojde
no staci si spomenut na zakaz FRIC v priebehu sezony
takze fia ma paky na to ako zakazat nieco aj pocas sezony a to bez suhlasu timov, ide len o to ci to fia chce spravit. kde to spravit chcu tak to spravia a najdu si paragraf preco to je mozne aj bez suhlasu timov, ked to ale zakazat nechcu tak sa vyhovaraju na to, ze je potrebny suhlas vsetkych timov
teraz to kludne moze byt aj tak, ze redbullakom v tichosti, ale dorazne odporucili ten system odstranit a teraz ked ho uz rb nema tak to dali priamo do pravidiel aj so suhlasom redbullu
ten vykonnostny prepad redbullakov sa neda len tak lahko vysvetlit, ze sa vybrali zlym smerom a nejaka novinka ich poslala o viac ako pol sekundy dozadu, lebo na toto by velmi rychlo prisli a riesenim by bolo odstranenie toho “vylepsenia” a vratenie sa k predchadzajucej verzii
Do Miami doniesol McLaren masivny upgrade a odvtedy su na tom velmi dobre. vsetko ostatne su len novinarske spekulacie.
A tvoje spekulace si zapomněl dodat
praveze nie. McLaren do Miami doniesol velky uprade odvtedy sa zlepsil. to je holy fakt, ziadna spekulacia.
Však pohoda a ten velkej uprgade přinesli všichni, jen ne Red Bull aneb pohádky Hanse Helmutka Andersena
Takže klasika skutok sa nestal a prepad nastal.