FIA priznala chybu: Verstappen mal v Rakúsku dostať čierno-bielu vlajku | Magazín F1 - F1online.sk

Neee, my omluvu nevyžadujeme, přátelství s nimi je cennější :smile:

1 Like

Mozu napisat do FIA, ze chcu fotku pred nastartovanou V3Skou

3 Likes

Je to Maxův fanda, takže přesně takhle jen zpětně bububu od FIA, to mu vyhovuje. Leda že by to vyřešili tajnou dohodou, tu má ještě raději :smile: David tuhle pravdu jistě odpustí :stuck_out_tongue_closed_eyes:

A nebylo to tak, že nejdřív se netrestalo vůbec, po Maxovi se trestalo přísně, chudák Seb to zase odnesl, a pak se to upravilo na tu podobu černo bílá vlajka a pak trest? Protože si pamatuju, že už někdo dostal tu vlajku za toto.

3 Likes

Nerozumím otázce, FIA říká že měl Max dostat vlajku ale ta samotná sama o sobě znamená větší napomenutí, takže na výsledku nic nezmění přeci

2 Likes

No měli jste pravdu ale zase jenom na půl, protože vy jste tady psali o penalizacích ale to jaksi nenastalo, že?

Čemu nerozumíš tomu, že FIA sice říká, že měla konat, ale nekonala? Vždyť je to úplně to stejný, jako loňskej Singáč

Dříve stačila gentlemanská dohoda, což pro Maxe mělo nulový význam, pravda. Teď je na to neveřejný pravidlo o řízení.

Nestalo no, proto se na to ukazuje celou dobu :smile:

Chudák, i Kimi byl hater :pensive:

5 Likes

No a ked sa pozeram, kam diskusia zasa vdaka dvom klaunom ide, FIA si to radsej mala nechat pre seba a nabuduce konat. Je mozne, ze tak to tak chcela, upozornila teamy, ze sa nevytvara precedens, ale ze urobili chybu a nabuduce to bude inak. Len niekto dobrosrdecny s tym bezal za novinarom :rofl:

Ak pri brzdeni menil smer, mali mu dat vlajku, na druhy raz aj penalizaciu, bez debaty. Pri nastrojoch, ktore dnes vie vypracovat aj uplny amater sa mi nechce verit, ze komisari vo fia maju pred sebou len cisla zo senzorov, aka 0,1V z volantu plne dolava a 5V pri plne zatocenom doprava, 0,1V pri nestlacenej brzde a 5V pri plne stlacenej a hladia na to jak bager na tvrdu hlinu a vyhodnocuju to tyzden ako je v tomto pripade. Musia mat nejaky nastroj, ktory im vizualizuje a tym padom musia byt schopni tu vlajku dat do minuty. Opat si tam nerobia svoju robotu.

5 Likes

Ja vidim troch len jeden klame avatarom

4 Likes

Ono by mu to ani nepomohlo, skôr naopak.

2 Likes

O mě nejde. Já pravdu mít nepotřebuji.
Jsou to spíš zkušenosti a knowledge.

Jinak mi to je šumák.

1 Like

Priznať si chybu je také pekné, no body, či titul to už nikomu nevráti.

To je velmi používaný argument, kdyby to nebylo korektní, dostal bych penalizaci, ne? No ne? :smile: Já myslím že Max má na kontě nejvíce zastrašujících manévrů s tím že FIA záhadně nekonala :thinking: Pokaždé tady s tím Kimi třeba znova a znova kroutím hlavou a u Brazílie 21 taky. Rozum nebere co mu prošlo.

4 Likes

FIA vydala zpravu, ze urcite nebylo vse v sulade s kostolnym poriadkom, na zaklade tlaku ktery vyvinul McLaren, tudiz predpokladam, ze je to dusledne vysetrene.

Nicmene sama FIA potvrdila, ze chovani Maxe rozhodne do nehody nebylo na penalizaci.

Souhlasim ze tato skutecnost si zada omluvu.

Vsichni kteri tu psali kolik ze penalizaci by mel Max dostat, krome te kterou dostal za kontakt a kteri tu psali expresivne negativni vyrazi o tom jaky je jeho zpusob jizdy, by se rozhodne omluvit meli.

Nicmene je to svedomi kazdeho. Kazdy z nas ma ten moralni imeprativ nastaven nekde jinde.

5 Likes

Děkuji a omluvu přijímám, to nemuselo být :+1: Jen víc takových, #stopMaxovýmprasárnám.

1 Like

Snad si více z nich sáhne do svědomí a omluví se :slightly_smiling_face:

To si predstavujes moc jednoducho :smiley: tu mozeme krasne vidiet, ze FIA ma pravdu a co povie FIA je svate, len ked sa to hodi do kramu. Ked povedia, ze mali konat a nekonali, tak maju pravdu. Ale ked chceli udelit len cierno bielu vlajku, to uz nestaci a mal byt trest :smiley:

Proste hateri a rypaci…

5 Likes