Koukám že ti zase praská cévka.
Konečně mužu změnit pozadí na ploše.
Hamík to zvládl naopak velice špatně a myslím, že dodnes svého rozhodnutí zůstat v F1 lituje.
Tehdy měl skončit a poslat FIA k civilnímu soudu. Byl by za většího krále, než bude s osmi tituly, ale hlavně by dostala FIA pořádně za uši a dnes by se nemuselo řešit nějaké bučení.
Uvidíme hlavně zítra ze skutečných fotek z trati.
25 to sluší z toho renderu víc.
Ferdo, v 90% příspěvků jsi fajn chlapík, ale ten týpek, kterému občas půjčíš heslo k účtu a necháš ho sem psát musi být z nějakého ghetta…
Nebuď lidumil a už ho k sobě na PC nepouštěj, nedá se to číst.
Pro mě bude Hamilton za AD2021, už navždycky superfrajer.
Primitivové, kteří to dodnes nerozdýchali a musí si své frustrace vylévat veřejně, jsou tak akorát k smíchu.
Nemůžu za to, že některé události nemůžu přenést přes srdce. Ale třeba Tě utěší, že bych se držel stejného názoru i kdyby byl tím poškozeným Emil.
V nějaké údajné modlitbě bojovníka nebo co to bylo se v závěru píše "Mám-li prohrát, dej mi sílu, abych dovedl stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.“ To je z mojí strany pro Lewise snad největší pochvala, a to je asi všechno .
To Ti samozřejmě nevěřím, ale budu to brát od Tebe jako signál, že se za to stydíš .
To že si z Emila rád utahuji neznamená, že bych se ho nezastal, kdyby na něm bylo činěno nějaké bezpráví. Zas tak ortodoxní nejsem.
Ok, tak beru zpět.
Tak tos mohl zrovna začít, protože tohle vůči němu bezpráví bylo .
Vy ženy dokážete být hodně kruté .
Mě nedávno řekla jedna holčina u nás v práci, že je pro ni dítě přednější, než práce…
Tři dny jsem měl zvýšenou tepovku
Nikdy jsem nenapsal, ani netvrdil, že za okradení Hamíka o titul může Emil. Vždy byl u mě pachatelem Masi.
Ty si to mal so synom predpokladám teda asi naopak, či?
Chtěl jsem udělat vtip s referencí na zákaz sprosté mluvy pro jezdce, ale hoši tu zase vytáhli stupidní argument o svobodě slova a nastupující totalitě, takže tyhle vtipy už dělat nebudu
Aj ked je to nesporotove, usmev na tvari mi to spravilo, ked vysiel Horner na podium a dali mu najavo ze RB a cela smecka v nom, su len odpad.
Aspon vedia, ze RB ludia fandili len preto, ze mali plne zuby dominancie mercedesu. U niektorych jedoncov sa to prejavuje aj dodnes
Myslím, že se to nedá brát tak úplně doslova…