FIA odsúdila reakciu fanúšikov na Verstappena a Hornera: Je to sklamanie | Magazín F1 - F1online.sk

Koukám že ti zase praská cévka. :smile:

1 Like

Konečně mužu změnit pozadí na ploše. :hugs:

Hamík to zvládl naopak velice špatně a myslím, že dodnes svého rozhodnutí zůstat v F1 lituje.
Tehdy měl skončit a poslat FIA k civilnímu soudu. Byl by za většího krále, než bude s osmi tituly, ale hlavně by dostala FIA pořádně za uši a dnes by se nemuselo řešit nějaké bučení.

24 vs 25

1 Like

Uvidíme hlavně zítra ze skutečných fotek z trati.

1 Like

25 to sluší z toho renderu víc.

1 Like

Ferdo, v 90% příspěvků jsi fajn chlapík, ale ten týpek, kterému občas půjčíš heslo k účtu a necháš ho sem psát musi být z nějakého ghetta…
Nebuď lidumil a už ho k sobě na PC nepouštěj, nedá se to číst.
:grinning:

1 Like

Pro mě bude Hamilton za AD2021, už navždycky superfrajer.

Primitivové, kteří to dodnes nerozdýchali a musí si své frustrace vylévat veřejně, jsou tak akorát k smíchu.

5 Likes

Nemůžu za to, že některé události nemůžu přenést přes srdce. Ale třeba Tě utěší, že bych se držel stejného názoru i kdyby byl tím poškozeným Emil.

V nějaké údajné modlitbě bojovníka nebo co to bylo se v závěru píše "Mám-li prohrát, dej mi sílu, abych dovedl stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.“ To je z mojí strany pro Lewise snad největší pochvala, a to je asi všechno :slight_smile: .

2 Likes

To Ti samozřejmě nevěřím, ale budu to brát od Tebe jako signál, že se za to stydíš :grinning::+1:.

To že si z Emila rád utahuji neznamená, že bych se ho nezastal, kdyby na něm bylo činěno nějaké bezpráví. Zas tak ortodoxní nejsem. :wink:

1 Like

Ok, tak beru zpět.

1 Like

Tak tos mohl zrovna začít, protože tohle vůči němu bezpráví bylo :slight_smile: .

1 Like

Vy ženy dokážete být hodně kruté :grinning:.

Mě nedávno řekla jedna holčina u nás v práci, že je pro ni dítě přednější, než práce…

Tři dny jsem měl zvýšenou tepovku :roll_eyes:

1 Like

Nikdy jsem nenapsal, ani netvrdil, že za okradení Hamíka o titul může Emil. Vždy byl u mě pachatelem Masi.

1 Like

Ty si to mal so synom predpokladám teda asi naopak, či? :slightly_smiling_face:

Chtěl jsem udělat vtip s referencí na zákaz sprosté mluvy pro jezdce, ale hoši tu zase vytáhli stupidní argument o svobodě slova a nastupující totalitě, takže tyhle vtipy už dělat nebudu :grin:

4 Likes

Aj ked je to nesporotove, usmev na tvari mi to spravilo, ked vysiel Horner na podium a dali mu najavo ze RB a cela smecka v nom, su len odpad.
Aspon vedia, ze RB ludia fandili len preto, ze mali plne zuby dominancie mercedesu. U niektorych jedoncov sa to prejavuje aj dodnes :slight_smile:

Myslím, že se to nedá brát tak úplně doslova…

1 Like