Jel dobre i tenhle zavod. Zadna mega chyba to nebyla. Doufal ze Lando vymekne a Lando nevymekl. To je cele. Takhle to hrajou vsichni, jen Max to umi lepe. Ale obcas to nevyjde.
Ne jo? Tak se koukni na opakovanej záběr na Maxe v S3, pěkně to tam lítala
Jen bagatelizování a ještě jsi ho stihl pochválit že prasit umí nejlíp
Ty budeš asi slušne zabudnutý.
Ham vychádzal z boxov a išiel hned na vonkajšok. Bol prvý v zákrute a volil si stopu. Ver šiel mimo trať. A nasmeroval to priamo do Hamiltona.
Keď útočil Norris, Ver zmenil smer na vnútrajšok a potom zase na Landa. Nešiel ani na apex zákruty, ale do ľavého horneho rohu.
Lando bol celý na trati, ľavou gumou na bielej čiare.
Ham vs Ver tam bol Max všetkymi 4 mimo trať.
Tam bol úmysel vyradiť Hamiltona, v Rakúsku bol úmysel vytlačiť Norrisa.
Pepa Král říkal, že trest nízký, že by dal pozice do dalšího závodu.
A co povedal o landovych divebombs ala max verstappen? to co vy ze ochutnal vlastnu medicinu ale vlastne tym padom je to normálne a moze sa to? 🫣
Že nechápe, proč jsou divebomby označovány jako něco špatného.
Že divebomby jsou pravé závodění, pěkný manévry a umění pilota…
On je zkušený harcovník jak my. Máme z 95% podobné názory.
Fakt? Hmmm. Takze norris a ani verstappen teda nie sú prasce?
Lando není, ten nic špatného neudělal.
Ked vidim toto a pripominam si Silverstone 21, tak by sa dala aplikovat ista “skuska spravnosti konzistentnych postojov” vo vztahu k vcerajsku, tak to skusme…
Dopredu zdoraznujem 2 veci:
- Nemyslim to ironicky, ani provokacne, ci proti komukolvek.
- Za vinnika Silverstone 21 som rovnako ako komisari videl LH a hneval som sa, co sa stalo Maxovi a ze nakoniec profitoval napriek trestu vinnik.
Necital som vtedy, alebo si uz nepamatam, diskusiu tu k tej kolizii, ale neda sa ocakavat, ze fanusikovia Maxa by to nedavali za vinu pravom Ham. A vinu ani nechcem riesit. No pisalo sa vtedy od tych istych, ze Max sice nie je vinnik, ale mohol tej havarii zabranit? Lebo mohol…
Pytam sa, lebo aplikovat spoluvinu, aj ked mensinovu, na zaklade “dalo sa zabranit” nevnimam ako moc spravne. Ale jasne, moze sa o tom tak hovorit, len potom vzdy, nie len sem tam…
Tak preco potom je verstappen prasa za jeho divebombs v minulosti?
To já nevím. Já nic takového nepsal.
Lando neměl kam uhnout. Je v tom úplně nevinně.
Podla mna Lando mal kam, ale vobec nemusel.
Rovnako ako Max v Silverstone 21.
Tak len ze ci sa vtedy argumentovalo rovnako…
Puff ja som nic take nenapisal. Proste sa ta pytam
Akoze nemal? Mohol ist na obrubnik ako x dalsich ktory tam takto bojovali ved tu mas clanok a videa…
Já myslel, že je trať mezi bílejma čárama.
Však všichni chcete, aby za čarou byl hned štěrk…