FIA má dvojaký meter, hnevá sa Hamilton: Ostatní tresty nedostali, je to na hlavu | Magazín F1 - F1online.sk

Tam jedna penalta bola úplne oprávnená a jedna veľmi diskutabilná. :smiley:

Ale gratulácia k P2, aj keď ten VSC bol ďalší veľký fail. Neviem či chcel niekto skôr včera pomôcť Leclercovi alebo uškodiť Verstappenovi. :sweat_smile:

VSC bolo skôr na margo toho Lawson incidentu. Aby sa to nestalo omylom znova. Pozri iba blbá Monza 2022. Tam sa mohlo minimálne jedno kolo závodiť a oni to nedovolili

A maxovi VSC nejako nevadil. Nikdy nie je isté či by ho predbehol. Ešte by sa Leclerc bránil, Max to strašne chcel a skončili by DNF

1 Like

Zdravim :person_raising_hand: He, kdyz si dovolil Lewis nepustit LEC na sedme misto taks tady kvicel jak slovenske prase pred zabijackou, ale kdyz LEC nevrati pozici Lewisovi a doyebe mu zavod tak je vsechno ok, hezky jedes.

Joo, to vis… Leclerc nevedel, kde je cilova cara, aby Hamika pustil. :slight_smile:

1 Like

copyImage

4 Likes

Ale @Nordotor tam chybi :sweat_smile:

Norďák je Šimonko

Aha, to jsem nevedel, on dostal jako Simonko ban?

A vidím honzík sa zobudil, bre rajnou. Už odstavujeme monoposty z nudy? Bez vysielačky. Záhadné brzdy

5 Likes

Tak jak to je u tebe s tim Lewisem vs LEC, rekni nam fasounku Ferrari :laughing: at se po ranu pobavime.

Však normálny súboj? Či čo má medzi nimi byť.

Normalny ok, vzdyt vcera se nejel posledni zavod, ci. Pockame si az tady zase budes pokvikovat a vyplakavat ze Ferrari je fuj protoze Lewis, ty jo vy mate ale zdravou naturu :sweat_smile:

LH fans plačú teraz už asi 8h v kuse. Čo ste čakali, že Leclerc vám uhne?

1 Like

a v Baku to bola prasáňa. Tak mali bojovať na trati. Nechať to tak. Ale Lewis mal povedať, tak nevrátim pozíciu, nie že ja som si to zle vypočítal.

To ty ses dost ztrapnil pred celym forem, delas jakoby se vcera LEC stal mistrem sveta, pritom ma jen titul z Monaka za pomalou jizdu :rofl: pokracuj.

No ty si darecek :laughing: musim pa :person_raising_hand:

Lewisa tam pekne vsetci ofajali aj na starte. Ten trest si aj zasluzil a aj je to hlupost vzhladom na okolnosti.

@fia_f1 @Nordotor No tak si tu pekne pohonkajte a pofajte nad Lewisem :person_raising_hand:

ale ja som si to teraz ráno pustil ešte raz.
V tomto momente idú do zatáčky:

Tam vidíš LH krídlo vpravo dole.

V tomto momente Leclerc musí robiť korekciu (asi špinavá časť zatáčky) Aj vidíš ako má neprirozdene volant, aby vyrovnal šmyk.

V tento moment to vyrovnal a stabilizoval

Reálne tam už nemal kde ani ísť. Vrátiť sa na trať? Moc nebezpečné riziko nehody. Ísť po tráve bolo jediné riešenie. Ale akože následné prepustenie Lewisovi. Nevim, Ferrari to vyhodnotilo ako vyhodnotilo a jazdec keď nemusí, tak nevráti.