Klasika, 4 týmy podvodníků. Pak se diví, že pole je v zavodech od sebe rozsekaný
Tak Leclerc říkal, že McL dělá něco divnýho na rovinkách.
Myslel si, že to je nějaké speciální využívání energie, ale o tom by Mercedes veděl.
Je možný, že nějakým flexiprvkem “vypínají” přítlak a jedou jak střely.
Dobrej živočich.
neviem ci je to smiesne alebo smutne
Jako frajeřina mi přijde to, že si troufají soupeřit s ostatními a dokonce o to usilují.
Volná pravidla znamená to, že můžou přijít s atmosférou, turbem, kompresorem, Wankelem, kombinovaným s řadovým, nebo do V v různých stupních a počtech válců…
Prostě matematický a konstruktérský ráj.
Něco jako kdyby tvůj oblíbenec Antonelli vyzval k souboji v kleci bez pravidel tvého dalšího oblíbence Vémolu…
Prostě výrobce sladké vody si to rozdá s Ferrari ve výrobě motorů a vyhraje .
Snad to bylo dostatečně názorně vysvětleno.
miesas jablka s hruskami
Možná, nebo tomu jenom nerozumíte…
To je druhá možnost.
Máš to nějaký divný. Asi jsi byl dlouho na sluníčku jako já.
Nene, já to mám od narození.
Jo, tak nedávno hlasil, jak Outin je jediná zachrana lidstva, co by jsi chtěl
Však to dělá i Ferrari
[#F1] James Allison říká, že nové přední křídlo fungovalo podle očekávání v Kanadě:
“Řekl bych, že ano (…) Přineslo to více výkonu, auto se díky němu dalo snadno řídit, bylo dobře vyvážené a možná bylo auto přítelem jezdců spíše než věcí, se kterou bojovali.”
Flexi křídlo funguje… Tak vidíš.
A tohle ty podporuješ, že se nestydíš
preco su flexiprvky zakazane?
Protože odporují pravidlu 3.15
Tak já jsem vyhrála! To je úžasné, to už se mi nestalo ani nepamatuju, a to se přitom technice ani nesnažím rozumět… Takže dík, úžasná soutěž !
Blbý je, že ironii rozeznám .
Ok, budu se snažit více, příště.
Ferda by to ocenil, ale má lepší zábavu.
To ale nebyla ironie namířená na Tebe, to byla sebeironie. Já prakticky nikdy nic nevyhraju, takže se mi to prostě líbit musí, i když se v problematice vůbec neorientuju.
Nemám chuť tu prechádzať pol fóra či to tu už niekde je.
Ževraj hrozí, že odídu dva teamy z F1 po tom čo FIA ukázala pravidlá pre 2026.
Určite, je to len politické bububu ale aj tak zaujímavé
pozri si boxovu ulicku najnovsiu, tam to rozoberaju, a tiez, ze podoba pravidiel je len zdrap papiera, tak jak boli predstavene to sa este pomeni cele stokrat