FIA bojuje pri schvaľovaní pravidiel s časom, Mercedes neschválil odklad na október | Magazín F1 - F1online.sk

Klasika, 4 týmy podvodníků. Pak se diví, že pole je v zavodech od sebe rozsekaný

Tak Leclerc říkal, že McL dělá něco divnýho na rovinkách.
Myslel si, že to je nějaké speciální využívání energie, ale o tom by Mercedes veděl.
Je možný, že nějakým flexiprvkem “vypínají” přítlak a jedou jak střely. :slight_smile:

Dobrej živočich. :smiley:

2 Likes

neviem ci je to smiesne alebo smutne

Jako frajeřina mi přijde to, že si troufají soupeřit s ostatními a dokonce o to usilují.

Volná pravidla znamená to, že můžou přijít s atmosférou, turbem, kompresorem, Wankelem, kombinovaným s řadovým, nebo do V v různých stupních a počtech válců…
Prostě matematický a konstruktérský ráj.

Něco jako kdyby tvůj oblíbenec Antonelli vyzval k souboji v kleci bez pravidel tvého dalšího oblíbence Vémolu…

Prostě výrobce sladké vody si to rozdá s Ferrari ve výrobě motorů a vyhraje :love_you_gesture:.

Snad to bylo dostatečně názorně vysvětleno.

miesas jablka s hruskami

2 Likes

Možná, nebo tomu jenom nerozumíte…
To je druhá možnost.

Máš to nějaký divný. Asi jsi byl dlouho na sluníčku jako já. :slight_smile:

1 Like

Nene, já to mám od narození.

Jo, tak nedávno hlasil, jak Outin je jediná zachrana lidstva, co by jsi chtěl

Však to dělá i Ferrari :grinning:

[#F1] James Allison říká, že nové přední křídlo fungovalo podle očekávání v Kanadě:
“Řekl bych, že ano (…) Přineslo to více výkonu, auto se díky němu dalo snadno řídit, bylo dobře vyvážené a možná bylo auto přítelem jezdců spíše než věcí, se kterou bojovali.”

Flexi křídlo funguje… Tak vidíš. :stuck_out_tongue: :slight_smile:

A tohle ty podporuješ, že se nestydíš

preco su flexiprvky zakazane?

Protože odporují pravidlu 3.15

Tak já jsem vyhrála! To je úžasné, to už se mi nestalo ani nepamatuju, a to se přitom technice ani nesnažím rozumět… Takže dík, úžasná soutěž :smile: !

Blbý je, že ironii rozeznám :slightly_smiling_face:.
Ok, budu se snažit více, příště.
Ferda by to ocenil, ale má lepší zábavu.

1 Like

To ale nebyla ironie namířená na Tebe, to byla sebeironie. Já prakticky nikdy nic nevyhraju, takže se mi to prostě líbit musí, i když se v problematice vůbec neorientuju.

1 Like

Nemám chuť tu prechádzať pol fóra či to tu už niekde je.

Ževraj hrozí, že odídu dva teamy z F1 po tom čo FIA ukázala pravidlá pre 2026.

Určite, je to len politické bububu ale aj tak zaujímavé :slight_smile:

1 Like

pozri si boxovu ulicku najnovsiu, tam to rozoberaju, a tiez, ze podoba pravidiel je len zdrap papiera, tak jak boli predstavene :smiley: to sa este pomeni cele stokrat