…jenže otázka taky zní, má Leclerc ještě šanci na titul? Má, tak dokud tomu tak je nechť myslí na svůj výsledek. Co si tam v týmu vydobujou to maj. Maj 2 jedničky, tohle bylo opravdu jasné dopředu co vyměnili Sainze za Hama, násilím ani z jednoho dvojku neuděláš.
To že je Russell salát který boj proti Kimimu nechává na týmu, zpečetí jeho osud, to si myslím. V této fázi bych nerad aby kdokoliv svůj výsledek odevzdával zadara.
Však za mě ať si berou body. Pro mě je lepší když pojedou na Leclerca. V normálním stavu to bude trvat 5-6 závodů než vůbec dožene Hama, natož Kimiho..
Lui za posledne 4r. 3x prehral s kolegom v teame fakt hodne 7nasobneho sampionaako vravim mal skoncit po 21 takto len ukazuje aky to bol umely sampion
Však diskuzní fóra jsou svého druhu hospoda . Výhoda je, že tady neutratíš a vždycky se dostaneš ke slovu, nevýhoda, že nevíš, ke komu vlastně mluvíš. I když i to může být výhoda .
Tak neviem, ale ja vidím vo Ferrari len jednu obrovskú hviezdu. Ten druhý je fajn, často veľmi rýchly, ale rokmi zamrzol v statuse korunného princa. A Ferrari potrebuje kráľa.
Puffe ja som za jasnu reziu vo ferrari, urcite.
Akurat kedy pride ten moment ze povies Leclercovi, ze tento rok ne a budes nosit vodu Hamiltonovi, v auguste, septembri ?
Zacne vykrikovat ze aj on ma matematicku sancu, vodu nosit nebude a hotovo.
Spomen si na rok 2025, Lando strateny a vypadalo to, ze Oscar si pôjde po titul …
Luiho svedkovia v tom.maju jasno Charles ma pustat pred seba Luiho uz po prvom zavode ako to robil Bottas mozno aj pred rokom keby ho Charles pustal tak Lui berie titul