Ferrari chce preskúmať, či za Hamiltonovu nehodu nemôže monopost | Magazín F1 - F1online.sk

Tak potom Ham s Ver do Mercedesu - a budem mat zabavu a uzijem si to :grinning:

Ferrari uplne, ale uplne zbytocne riesi pilotov. Zo sportoveho hladiska mali idealnu dvojicu. Nepisana jednotka Leclerc podporovany metodicky pracujucim Sainzom. Prioritu dostali vrecka akcionarov.

S Hamitlonom titul neziskaju. Tej je zvyknuty na uplne inu dynamikuk v podstate nikoho si z Mercedesu neoniesol, nevyzera zeby to tam fungovalo.

3 Likes

Sainz měl svoje priority, Leclerca nepodporoval. To byl trochu problém a proto je nakonec jedno, že tuhle výměnu udělali. Charlese to nijak nerozhodilo a zůstává vepředu, to co Carlos zajede Lewis taky a ještě přinesl peníze. Zbývá jen to auto.

1 Like

aj tak sa na to da pozerat, len mam pocit, ze ta celkova dynamika tam bola lepsia.

Ako vravím ty to jednoducho nechápeš keďže si zaľúbený no Luiho .blaboces tu a nikto ťa neberie vazne

1 Like

Lewis se hlavne rozhoduje jestli ma cenu s tim tymen neco delat, za rok v tymu nic nezmenis, on pocital s tim ze jsou interne pripraveni k boji o titul, po polovine sezony vidi ze ne, prejelo ho to jako parni valec.

Dolezite je aby brali teba vazne s tym detskym pravopisom a slovosledom :smiley:

1 Like

Zato ty si tu obľúbený :joy: Luiho dievča

kolko vreckoviek pominas po po kazdej vc ? :smiley:

Ja?to skôr ty keďže tvoj Lui je tragéd :joy:

V tom je medzi nami rozdiel… Luis zostane stale 7nasobnym majstrom sveta a 3x vicemajster…
A taky niktos, ako ty ho nemoze urazit a ani jeho fanusikov. Len tu plytvas slovami a ukazujes svoje nizke IQ.

Takže keď jazdí ako traged tak je to v poriadku lebo je majster :+1: ty si riadne udereny alebo zaľúbený :joy:. a že kto má nízke IQ

Asi ti nechyba len IQ, ale mas problem aj s citanim. Ale co cakat od dezolata co ma svoj svet :wave:

Melies dokola to isté ty IQ.fandi si Luimu koľko chces ajtak jazdí ako TRAGED l :sob:

Uz sa aj v pisani stracas… ide to dole vodou s tebou. Zachvilu uz iba splachneme za tebou a bude klud.

Len si priznaj že Lui naprd jazdí nehanbí sa za to.:joy: Ja viem že si do neho zaľúbený.

7x Majster sveta
3x Vicemajster
A ty sa mozes ist splachnut :poop: :hole: :boom:

A??? 7nasobny a dostáva na frak od Russela aj od Leclerca ?zaujimave .este že neboli Luiho kolegami ked mal dominantný monopost.takze nie Lui ale Mercedes

7x majster je minulost. Posledne sezony v Mercedese a najma sucasna vo Ferrari je tragedia a to je fakt. :slight_smile:

Dvaja hlavni hejteri hamiltona na tejto stranke :smiley: