Ferrari chce preskúmať, či za Hamiltonovu nehodu nemôže monopost | Magazín F1 - F1online.sk

Ked spominas Schumiho…

4 Likes

Tak to sa mu zatial jedine dari :rofl:

1 Like

Ďakujem, ale je to utrpenie lebo ma nebaví byť iba doma. Nikomu by som toto neprial.

Jedného takého dravca mali/majú. Len postupne z neho robia chodiacu depresiu

stev tu mal 5komentov a nikto sa s nim nebavil, lebo je to zamindrakovane decko a ty si mu konecne napisal :smiley: urcite bol cely rad, ze na tomto fore neni uplne sam :smiley:

ked pise o Hamiltonovi, stale je tam slovicko laska a zalubenost… asi bude naozaj ten hamilton najlepsi jazdec historie a aj najoblubenejsi :smiley:

2 Likes

Vsetci vo ferrari aj jazdci samotni vedia, ze nemaju narok na podia a o titule mozu snivat… takze je zbytocne riesit taketo veci. Nikto nepochybuje o tom, ze keby ten monopost na titul mali Leclerc by ziaril… a Hamilton by sa tiez pozbieral… predsa len je zaujimavejsie bojovat o bedne, ako sa vozit so sunkou cely zavod a dufat ze 4superi pred tebou vypadnu

1 Like

Videli sme v nedeľu tvojho Luiho najlepšieho z najlepších :joy: Zlatý stroll čo ste sa s neho v sobotu všetci smiali tak zajazdil lepšie. Teraz potichučky sucháte nožičkami :joy: odborníci :joy:

Takže keď nebojuje Lui o bednu tak ma rozflakal auto však?ty si fakt trotl .

poviem ti tajomstvo, on neni moj

pravda aspon jedna v tvojich prazdnych vetach :ok_hand:

pisa sa Z NEHO… z koho z coho, s kym s cim…

pises v mnoznom cisle, asi si sedel u kazdeho doma a pozoroval ako ymi nohami sucha :smiley:

ferari ho za to plati a pokial tam je, znamena to ze si ho ferrari aj ponecha a bude tolerovat vsetko, lebo je to co ? majster sveta :wave:
A tebe zostava len nariekat na fore a neustale pisat o plagatikoch Hamiltona nad postielkami inych :smiley:

A čo im zostava keď si takého mantáka zaplatili môžu už len dúfať že Lui to zabali sám.

Kym nemaju auto na titul je jedno ci tam jazdi Magnusen ci Grosjean :smiley: Ked budu mat monopos na titul, Leclerc im ho dovezie. Zatial co Hamilton zabezpecuje reklamu a fanusikov. Ale to ty nepochopis. Ty si zostan pri plagatikoch :smiley:

1 Like

Pekná reklama skončiť za temovim kolegom.a že majster sveta :joy: Ty si fakt zaľúbený

Toto platilo prvých pár pretekov, keď si každý myslel, že si ešte zvyká.

Teraz zabezpečuje už len to, že každý bude vedieť, že nie je tak dobrý pilot ako to jeho skalní tvrdili. :grin:

1 Like

asi vela objednavas z temu, ked dristas zase scifi slovicka :smiley:
A ked das na konci vety BODKU, bolo by fajn zacat tu dalsiu velkym pismenom. Minule si sa naucil, aky je rozdiel medzi Z koho z coho, s kym s cim. Dnes mozno pochopis dalsie veci.
Sme radi, ze stranka popri informovani zaroven aj uci nasu mladez.

2 Likes

Videl som vlajky na tribunach a aj napriek tomu, ze Leclerc ma vacsiu rychlost a mal by by jednoka v time… neni tomu tak. Podla mna aj buducorocny monopost sa bude uchylovat smerom blizsie k Hamiltonovi.

Bol a stale je. A vies preco sa su to skalni vsak ? :joy: Lebo nula, ako ty to nikdy nezmeni. Aj ked sa bude tlapkat po ramene cez spravicky s primitivom stevom :fu:
Ale mame ta tu radi, bez teba by tu bola nuda a Maxa by nemal kto hajit, teraz ked mu to zazracne nejazdi… Ale kto vie, mozno uz byde vyhravat do konca sezony, ved ziskal titul s tretim monopostom :smiley:

No vidíš už si uz pochopil že tvoj Lui stojí za prd.neboj ešte veľa pochopíš časom .a nezabudni Luiho fotecku pobozkať isto ti to robí radost :joy:

Leclerc bude dobrý v hocijakom monoposte. Zatiaľ da vždy adaptoval. Aj SF-23 stavali na Sainza. A kto skončil lepšie? Bodovo Leclerc. Dobrý jazdec sa adaptuje. Ako Max ako Schumacher atd atd.

2 Likes

On to ajtak nepochopí on má len Luiho to je jeho láska :grinning:

Uuu, Ferrari stavelo auto na Sainze, no kez by, takove zazemi tam nemel.

Ferrari je done. Údajne zimmerman a schmiedel (hlavy motoru a ICE) odchádzajú do AUDI. Tak Ferrari bude ofiko midfield tím.

1 Like