Ferrari chce preskúmať, či za Hamiltonovu nehodu nemôže monopost | Magazín F1 - F1online.sk

Áno chudák Lui rozflaka sám auto a môžu za to brzdy.ty si fakt v inej dimenzii :joy: Bob je BLB

1 Like

Nemas nahodou po dedovi jeste nejake veci se svastikou fasounku? Znam jednoho sberatele, dobre plati :sweat_smile:

A je to tu už dlho si žiadnych fašistov nespomenul BLBE :joy: nič viac nevieš??slabota skôr by ťa mal trápiť tvoj milovaný Lui :joy: neako si ticho keď sa včera rozflakal

No tak shodneme se na tom ze nedokazes fungovat bez toho abys nekoho nezacal urazet fasounku, musis tedy taky umet prijmout trest kdyz jses takto neprispusobivy.

Lewis nemel jit do Ferrari, velka chyba, velmi spatny tym.

BLBE hlavne že ty nikoho neurazas😂ty máš fakt v tej hlave vymenené. jaj Luimu sa nedarí a zo mňa je hneď fašista.

Nesmíme zapomenout na to že Ferrari je 2 v poháru, ale Sir s ním stále ještě nestál na podium :rofl: :rofl:

Tys zacal urazet fasounku, babka nema schovane jeste nejake talire a pribory z druhe svetove?

BLBE daj už niečo o Luim.fasistov si nechaj na večer keď sa stretneš s kamošmi v krčme.teba asi fašistami strašili keď si bol maličký a teraz máš s nich traumu

Aj kebyže Lewisovi sadne tento rok Ferrari monopost dokonale tak by nemal nádej na titul a o to v konečnom dôsledku ide nie?

Áno evidentne monopost Ferrari(aj Haas, RBR) sa šoféruje náročnejšie ako Mercedes,McLaren a Williams

Budúci rok nové pravidlá a úplne odlišné správanie monopostov, treba vydržať a frflanie odložiť na tú sezónu, kde budú karty na novo rozdané.

4 Likes

Tak mas neco doma fasounku? Pojd udelame byznys aspon kdyz uz neumis komentovat bez urazek.

Nič o tvojom Luim??? Nemáš slov?ako sa ti páčil jeho výkon?NIC??? si si pomýlil stránku BLBE

Byl ses nekdy podivat v Terezine nebo v Osvetimi fasounku?

Čo má Lui spoločne s Tezezinom?nie si chorý??skús zbehnut k lekárovi nech ťa pozrú vyzera to s tebou vážne .

Tak co byl ses tam podivat fasounku? A nebylo ti tam trapne?

A načo sa tam mám ísť pozrieť na teba?čo mám spoločne s Tezezinom?Majú tam neaku akciu v Lidli?ja tam nebývam BLBE.chod tam sám keď sa ti tam tak páči Skôr sa zaujímaj o tvojho Luiho

Mel by ses stydet za svoji rodinu, jo a tady jses posledni hadr do ktereho si kazdy otre nohy, tak cau ty Elwis :rofl:

Nič k tvojmu Luimu? fakt nemáš slov? hmm

Fred! Prosím ťa, nerob zo seba totálneho k*kota …

4 Likes

No jo, Vettel takyto luxus nemal… Sranda sa robila len z neho. Trosku sa zmenila politika u cervenych, ale nevyzera to ze k lepsiemu a s vidinou lepsich vysledkov

1 Like

Ferrari na Monzu navarilo

2 Likes