Fernando Alonso vynechá úvod japonského víkendu pre narodenie prvého dieťaťa | Magazín F1 - F1online.sk

Odkdy je sranda nenávist?
Aha už chápu. Když se jeden baví na Alonsův úkor, tak to vyvolává nenávist oponentů. :grin:

Od kdy je vymýšelní si článků sranda? :stuck_out_tongue:

1 lajk

Takže až nějaký nováček nahradí další víkendy jiného pilota z jakékoliv stáje, tak budeš mít tyhle kecy taky? Já nevím jestli se snažíš být vtipný nebo co, ale neni v tom nic…

1 lajk

Ono v kontextu těchto událostí to přenechání FP1 pro Alonsa dává ještě větší smysl, možná byl i iniciátor :wink:

2 lajkov

Jo dává…většině to dává smysl. :smiley: Ale i kdyby se Alonsovi a Melise nenerodilo dítě, tak nechápu co v tom kdo chce hledat, v FP1, kde se tohle děje průběžně během sezony.

2 lajkov

A proč se ptáš mě? Copak já si ty články vymýšlím?

Jaký články Ferdo? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Jehovisté taky věří, že dělají dobře, když všechen svůj majetek darují Jehovovi.
Holt někteří se nechávají opít rohlíkem a dokonce rádi.

to my o tobě víme taky :stuck_out_tongue:

1 lajk

Kdo ví koho to ve skutečnosti sleduješ :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Myslel jsem to trochu jinak.

Upřímně někdy si už jistej nejsem co je nebo není skutečný, ale tady ano. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Jde to hrozně rychle, a lidstvo čeká doba fakeová :dotted_line_face:

1 lajk

Jo už ted aby pomalu ve všem člověk dělal double-check. Naposledy jsem poslouchal výbornou novou skupinu Me & Robots. :distorted_face: Byl jsem zklamaný, když jsem zjistil, že je to celé komplet vygenerované. xdd

3 lajkov

…ale nejhorší na tom je, že to znělo dobře. :melting_face:

2 lajkov

Fakeumělci, tvoří umění nebo fakeumění, složitá otázka.

2 lajkov

tohle je typ Puffa, prcina co má ptáčka mezi nohama :smiley:

2 lajkov

Ferda a gauč. :sob::grinning_face:

@dtl_tv

3 lajkov

Akorát místo čokolády má braníčka :smiley:

1 lajk