Problem je v tom ze Ocon toto urobi vzdy ked zbada timoveho kolegu, vzdy sice malo, ale proste prekracuje hranice a neustale provokuje, toto robil vsetkym timovym kolegom, lebo vie ze s cistou jazdou by nemal sancu…
Ja si myslim ze jediny rozdiel bol v tom ze Famin mal asi hodinovu prednasku pre pilotov pred pretekmi, no a pride prve kolo a Ocon to tam takto posle… Pritom stacilo dat nohu dole z plynu on celu zakrutu isiel tak ze ho vynesie az do Gaslyho…
Nechcem sa zastavat Gaslyho, lebo ano, Melbourne 23 urobil chybu, ale urcite by som to neporovnaval s terajsim Monakom.
V prvom rade Melbourne bol hned prva zakruta po restarte (nie polka kola) a celkovo suboj viacerych monopostov (cize nie cisto suboj timovych kolegov) a v druhom rade si pamatam ako na RF prave Gasly doplatil a preto trochu chapem premotivovanost, kedze slo o posledne kola zavodu, kde sa mu darilo a nie suboj v prvom kole mimo bodov. Myslim ze aj preto Alpine nebol az tak kriticky… No teraz boli praveze extra upozorneni a Ocon spravil co spravil…
Nehovoriac o tom, ze Ocon ma taketo problemy snad s kazdym kolegom, co o Gaslym neplati.
Tak už je další článek s vyjádřením přímo toho nejvyššího. Spousta žbleptů, ale jedno je z toho jasné - kdo uteče (Gasly), vyhraje. Protože jejich vize je - vlastně žádná. Jen doufají v zázrak.
Aspoň víme, že je tam ještě někdo naživu…
Alpin by práve potreboval silného šéfa čo určí smerovanie tímu. A čo sa Ocona tíka je to najhorší tímový hráč na celom poli. Darmo je dobrím pilotom ale keď príde na plnenie príkazov tímu či nebodaj pretekanie s tímovím kolegom tak sa mu ozaj zatmie pred očami a nie a nie sa z toho poučiť. A veru touto prezentáciou sa len tažko predá do lepšieho tímu na špici a skôr sa po sezóne bude musieť uspokojiť s miestom v menšom tíme, ak teda vôbec zostane miesto