Co konkrétně nechápeš? že v plavání nemáš měření hormonů, ale jede se podle dokladů, kde máš napsaný muž/žena?
Tak ty transky mají určitě taky napsáno v občance žena.
Doma, doma. Jsou vodní…
Párkrát jsem je zkoušel dávat ven, ale nelíbilo se jim to.
Holka s ptakem by to mohla dokazat
The first ‘Racing Bulls’ car will also have a slightly lower front CoG and a significantly revised chassis. It will be fitted with new steering columns to accommodate the new suspension layout.
The lower front section will also have a ‘keel’ shape just like the RB19
Jestli je to kareta, tak se nedivím.
Clovek taky nepotrebuje hodiny, neni to nic s cim se clovek narodil.
Já hodinky nenosím už dobrých třicet roků.
A můj otec snad nikdy. Vždy se zdržel aspoň 2-3 hodiny.
Chacha, ne vazne stoji za to prozit aspon jeden den bez hodin, i kdyz je to tezky kdyz jsou vsude kolem. Doporucuji vsem.
Na dovolené mě hodiny moc nezajímají. Tam se stejně nic uspěchat nedá.
Jasny , ja jen ze by ses nezacal tocit dokolecka…
Vestibulární syndrom dostávám po tvrdém alkoholu a ten zrovna moc nemusím. Vlastně kořalku si dám pouze na dovolené z preventívních důvodů a v zimě občas do čaje.
Jo hlasoval jsem…
Rad si dam rum, proc ne, chystam se na lyze, tam by to slo.
Máš tuhle?
Tam určitě ano. Svařák je lepší.
Svarak je v klidu.
Presne tak, úplne zbytočná diskusia. Chlapcom už asi veľmi chýbajú hádky o F1, a tak tu riešia totálne hodné Facebooku.
Tam sa ani nie je o čom baviť. Stačí sa pozrieť na trans ľudí, ktorí podstúpili tranzíciu z muža na ženu. V mužskej kategórii boli hlboko podpriemerní a v ženskej zrazu vyhrávajú jednu súťaž za druhou a robia rekordy (z hlavy si spomeniem hneď dva prípady - vzpieranie a plávanie).
Tak o čom to tu špekulujete? Trans ľudia nech si vytvoria vlastnú kategóriu, ktorú nikto aj tak nebude sledovať, lebo nikoho okrem toho promile trans komunity to nezaujíma, takže si to na seba nezarobí a tým pádom to už nie je profi šport. Vec uzavretá.
Na to, aby si bol taký chlap ako Jos musíš biť frajerku a nie frajera.
Vsadím se s tebou, že jenom na zmiňovaném turbu ti zavařím mozek jednou jednoduchou otázkou na jeho konstrukci a funkčnost.
A to i když si to dopředu nastuduješ na netu.
Tak nepokoušej osud.