Erik van Haren: Red Bull má šťastie, že Max po pretekoch nevybuchol | Magazín F1 - F1online.sk

Ty tu o něm píšeš největší chvalozpěvy, to nevíš? :smile: :clap:

2 Likes

Proboha, to ne. Myslel jsem ty Alonsovic úspěchy ve smyslu ricínové kapky.

Ale co já vím, třeba provozuješ duševní sado maso. Na to je Fernando jako stvořený. :wink:

Nejlepší by bylo, kdyby se Alonso s Maxem chytili za ruku a oba šli do GT.

Tady je můj chvalozpěv žebříček jezdců. :smiley:
18. Alonso 19. Verstappen a o parník 20. Piastri

A co tam bude Fernando dělat? Pucovat Maxovi auto nebo mu dělat PR?

To ti věřím, … za to máš pochopitelně pohlavek :slightly_smiling_face:

2 Likes

Who is Piastri?

ja som pisal o zamestnancoch redbullu nie fanusikoch

a som sa pytal, ze kde su tie posmesne komentare na supera ktorymi plnili bulvar po vyhre v japonsku :slight_smile:

asi si uplne nepochopil kontext mojho prispevku

pod tym slovom ticho som mal na myslel, ze preco aj teraz si nerobia srandu z mclarenu tak ako po japonsku :slight_smile:

a kde su tie reci, ze maxo vyhra aj so 4tym najlepsim autom, teraz ho mal ved aj timovy kolega sa dostal do top10 a maxo sa zmohol len na 6.miesto a to mu este vyhrazne pomohol sc, kedze pred sc bol maxo uplne strateny

s tym autom mal taky genius predsa vyhrat, sice nie s prstom v riti, ale s odretymi usami ano

Zamestnanci Red Bullu sa navazali do McLarenu? Neboli to skor zamestnanci McLarenu, ktory sa prvi navazali do Red Bullu?

A “srandu” (kritiku) z McLarenu si primarne robili fanusikovia a rozni experti, nie zamestnanci RB.

Evidentne som narazil na primitivneho hejtera, takze tu diskusia konci. :slight_smile:

Tak to tu @Bretnix prokazuje dlouho, že je to primitivní hater, ale v téhle diskuzi to vyšperkoval na maximum. Chudák se ještě u toho znemožnil

2 Likes

helmut, horner, maxo niesu zamestnanci rb? :slight_smile:

no primitivny je tu niekto iny a nie ja

Prvy sa navazal Zak do RB. Robi to uz roky. Minuly rok sa pridal aj Stella.

1 Like

Chráněná dílna RBR, na kterou se nesmí nic říct, jen chvála?