Ale Ferrari je stále Ferrari a momentálně je na vzestupu, kdežto Aston se silně propadá.
Enrico Cardile pristúpil na ponuku Aston Martinu, píšu talianski insideri | Magazín F1 - F1online.sk
Maďarsko
V 2022 bojovali chvilku o titul. Pak byli jasně 2. nejlepší. Teď to lepí na 3-4 místě.
To není vzestupná trajektorie… To je taková sinusoida.
Myslíš, že po čabajkách bude mít Aston ostřejší vůz?
Povedal by som, ze toto nebude o Newey-m. Skor to bude o tom ze Ferrari na jeho poziciu najalo pred rokom chlapa z Mercedesu.
Tohle on umí výborně. Taky jsem tady dával video kde skončil ve svodidlech.
Předpovídal jsi že Alpine nasbírá více bodů než Aston, nevyšlo to loni a nevyjde to ani letos, tak jakýpak tvoje předpovědi Předpovídal jsi že Alonso už s Astonem neprodlouží, a už vůbec ne s Hondou na 2026., a hle. Nech toho
I mistr tesař se občas utne.
Tehdy nikdo takový rozpad Renaultu neočekával, proto ta anomálie v odhadu.
Já Vasseurovi věřím. Sice to nemá ve Ferrari lehké, ale zatím se Ferrari skutečně zvedá.
Mě to přijde v podstatě stejné jak za Binotta… jen to mají fans zabalený v hezčím papíru a mašličku.
Kde se člověk podívá, tak je kolem Jose samá Škoda.
Možná jel zase nalitej.
Za Binotta bylo Ferrari buď komedie, nebo podvod.
Samozřejmě i teď dokáže Ferrari občas pobavit, aby bylo o čem psát, ale celkový dojem je mnohem lepší.
Připoměl jsi mi domácí úkol. Došlo mi pivo, které používám k léčebným účelům.
este je to stale dvojhodinova estrada, alebo sa vratili ku klasickemu formatu?
Písal som to už minulý rok. Ak Cardille nepostaví a následne nebude úspešne vyvíjať auto, ktoré bude do konca juna bojovať pravidelne o víťazstvá, bude nasledovať Binotta, Ruedu, Mekiesa a podobne. Priestoru dostal asi primerane. Bohužiaľ, výsledok je aký je.
Ok príde Serra. Je to samozrejme fundovaný človek, ktorý s Mercedesom dosiahol všetko. Mňa však zaujíma ako je na tom technické oddelenie Ferrari čo sa týka technológií. Je na potrebnej úrovni aby postavilo dominantné auto? Alebo je práve to ich skutočnou achilovou pätou?
Naspäť ku Cardillemu. Ferrari už má snáď tretiu verziu podlahy, ktorá mala priniesť to a tamto. Ale ja ako laik keď sa pozriem dajme tomu na tie hrany podlahy, tak je to v porovnaní s McLarenom, Mercedesom a RBR až primitívne jednoduché. A nemôžem sa zbaviť dojmu, že všetko je nové len na papiery.
Vasseur má stále pred sebou horu, ktorú potrebuje prekonať. Ak príde Newey, bude to obrovská vzpruha a motivácia pre ďalších fundovaných a kvalitných ľudí aby ho doplnili vo Ferrari. Ak nie, suchoty potrvajú ďalej.
Hodnocení strašný, maj to hodně o autě, nulová konzistence.