Elkannovi dochádza trpezlivosť. Jazdcom odkazuje, aby sa sústredili na jazdu a menej rečnili | Magazín F1 - F1online.sk

“Toto je najdôležitejší odkaz z Bahrajnu [posledného podujatia WEC]: Keď je Ferrari jednotné, výsledky sa dostavia,”

A ta jednota sa samozrejme najlepsie prejavuje tym, ze zacnem verejne kopat do svojich jazdcov.

3 Likes

To nie su jeho slova, ci uz si naozaj tak naivny… to len media potrebju zase nieco rozduchat, nech su kliky… ak nemaju monopost na titul je jedno kto vtych monopostoch sedi… a to ze tam maju prave tychto dvoch jazdcov je velke plus… titul uz nemaju 17rokov, tam uz maju zelezne kosele :smiley:

1 Like

Toto Wolff už prodává čast 33% podílu, a míří do Ferrari.
Přišlo WhatsAppem… víš to první. :slight_smile:

1 Like

Nas Kral a Spasitel

Nejasny preklad.

Koluju dva preklady toho co povedal Elkann a podla mna davaju aj rozdielny vyznam. Posudte sami.

“We have drivers who need to focus more and talk less”
“mame jazdcov, ktory sa musia viac sustredit a menej rozpravat”
vs.
“We certainly have drivers, for whom it’s important that they focus on driving and talk less”
“rozhodne mame jazdcov, pre ktorych je dolezite aby sa sustredili na jazdenie a menej rozpravali”

@MamgP ty si vravel, ze si scasti Talian ak si spravne pamatam. Skus nam prelozit Elkannove slova.
povodne video https://x.com/SkySportsF1/status/1988269825035243530

1 Like

To je predsa jedno. Elkan rozpraval o Brazilii asi tak ako keby videl iba vysledkovu listinu. Kedze predpokladam, ze si to pozrel tak je asi zrejme, ze toto bolo adresovane Hamiltonovi nakolko Leclerc mal jednoducho smolu. Takisto to bol Lewis, kto zacal rozpravat, ze sa nevie zobudit zo zleho sna.
Toto je tvrdy biznis. Euforia z Hamiltona vystrelila akcie hore, ale teraz to padlo a Lewis musi dorucit aj vysledky a tie ma zatial tak maximalne na urovni Sainza, ktoreho nahradil. Rozpravat o nocnych morach novinarom asi nepadlo dobre, aj ked mozno to Lewis skor vztahoval na seba ako na tim.

4 Likes

Nevzdavej to Max ma jeste sanci.

je to mozne, celkovo ten kalich trpezlivosti musel niekedy pretiect a podla mna to myslel aj na Leclerca. Do 2027 mozno pojdu s dvoma novymi jazdcami.

Talian po mame - takze taliancina nie je ako domaci borci :grinning: co opaluju slecny na plazi :rofl:
Ale to vyzera, ze mal vitaznu naladu z uspechu vo vytrvalostnych autach a chcel to preniest aj na team F1 a vyzdvihol pracu roznych urovni ale na pilotov asi chcel dat doraz na sustredenie na jazdu ako prve - lebo to je ich hlavna praca - to vyjadrenie o “reciach” je druhotne a aj nestastne… tolko z talianciny a nie z prekladu do anglictiny :grinning:
Mudrejsi nie som, ale z celkoveho vystupu je to manazerske vyjadrenie, ktoremu rozumiem a asi je horsie interpeetovane (mierne zle vyjadrenie)…

3 Likes

Akcie nepadali kvoli Hamovi - to ma iny povod - a este aj padaju (da sa lacno dokupovat :rofl:)

1 Like

uz nepadaju
image

to som ani nikde netvrdil.

1 Like

Okay, tak som to pochopil - ony padali kvoli vyjadreniam a clam… sorac

Myslel som ze viacere akcie (bol to priópad aj Ferrari) v poslednej dobe mali korekciu a este sa aj ocakava, takze ak je nieco zmysluplne a nehrozi “uplny krach” - je prilezitost :grinning:
To neznamenalo ze prave v tejto chvili - vela firiem este len oznami vysledky a aj sa bude prehodnocovat Nasdaq a pod… tak preto

1 Like

pre zaujimavost posielam prepis od rodeneho taliana a preklad od chatgpt. Za mna taka pichľavá poznámka na pilotov aby sa sustredili na dalsie zavody a nevzdavali to. Pre niekoho drzost, podla mna ich treba aj trochu krotit :smiley:

1 Like

Sak Elkann im len dal vediet kde je ich miesto

Len ci aj Elkannovi niekto da vediet, kde je jeho miesto

kde je jeho miesto?

V kancli ​

Nebylo to spíš ve vězení za ty daňové úniky co tam patlá pod hlavičkou Ferrari?

To sa este len dostane napovrch