Elkannovi dochádza trpezlivosť. Jazdcom odkazuje, aby sa sústredili na jazdu a menej rečnili | Magazín F1 - F1online.sk

Vlasto, Lewis se bude muset vrátit do Mercedesu. Domů.

1 Like

Aktualne?
Na uvod sezony by som suhlasil, mozno aj cca v polke.
Ale George a Charles su obaja top piloti a tym ako sa Kimi posledne VC vzchopil a ukazal ten talent, ktory sa uz zacinal spochybnovat (nie mnou), no Lewis sa nadalej trapi, tak za mna to aktualne je prinajmensom vyrovnane, ak nie Mercedes lepsia dvojica :slight_smile:

Neviem co Elkann chce. Co maju byt piloti stastni a vysmiati ako slniecka ked to auto je jedna velka katastrofa? Nevidim tak velku kritiku smerom dnu, teda aspon nie verejnu a to co von prejde, mi pride este v pohode a diplomaticke. A ak naraza na nieco, co sa deje za zatvorenymi dverami, tak je to o to horsie, ze hra medialne hry on.

Lewis zial vyzera tuto sezonu tragicky. Ma skoro vsetku smolu sveta, zvacsa zle strategie, s autom si nerozumie a do toho musi riesit hluposti a la LICO na ktore teda ale ze vobec nie je zvyknuty. S pretekovyn inzinierom to je teda fakt nefunguje a pravdou je, ze exekucia aj banalnych veci im robi problemy. Ano, do toho (mozno aj vdaka tomu) robi uz naozaj vela aj zbytocnych chyb a este aj FIA si na neho zasadla. Napriek tomu nevidim ziadnu nemiestnu kritiku ani stazovanie sa.

Dajte takyto srot Maxovi aj s tym hlupym licom a to len bude cenzura vysielaciek a to bez ohladu, ze by mozno ziskal o 1-2 podia viac (vzhladom na jeho beztrestnost a stastie). Ferrari ma vsetko: historiu, motivaciu, vasen, rozpocet, perfektnych pilotov, urcite kvalitneho sefa teamu a vlastne vsetko. Napriek tomu je to rok co rok prekracovanie, po 1 priemernej sezone s par vyhrami nasleduju 2-3 uplne zle. Dlhodobo. Alonso, Vettel, Leclerc a teraz aj Hamilton by vedeli rozpravat.

Takze miesto kecania, nech sa Elkann sustredi na to, aby ten dream team zacal slapat a fungovat. Maju k dispozicii vsetko, nech to konecne zuzitkuju.

1 Like

Russell odvádí výborné výkony a Kimi se teprve dostává do tempa. Proto mělo být Ferrari daleko před Merglem.
Možná Ferrari dává přednost vozu 2026 stejně jak slibuje Renault.

1 Like

Na druhu stranu - Ferrari bolo vzdy taketo

Ziadna zmena, nic neni viac ako team a kazdy, KAZDY, je nahraditelny

Dej 40% akcií Wolffovi a on vás tam srovná do latě.

Puffe, nech těch naražek na Němce.

1 Like

Hornerovi by som dal

Pokial si udrzi neresti na uzde, tak by sa tam namiesto Elkanna vynimal

1 Like

Tam sú preňho dvere zamknuté na sto zámkov.

Já vidím spíše přesné ukázáni prstem na Taliány.

Tam by to chcelo ľudí , ako bol Lauda, Brown …

2 Likes

Nehovorím, že nevedia čo robiť, len tu a tam im nepália všetky valce.

Dříve si Ferrari žádné jezdce nevychovávalo, ale kupovalo si ty nejlepší.
A ti nejlepší na oplátku zase chtěli končit své kariéry ve Ferrari. Senna taky Ferrari plánoval.

Ja si myslím, že tento víkend spravil chybu aj Leclerc, lebo štartoval z pozície na ktorej ten vetroň nemal čo hľadať. Mal byť v strede poľa kam aktuálne patrí. Toto by sa jednoducho nemalo už opakovať. A okrem pilotov by mali vymeniť aj upratovačku, lebo verím, že aj tá zato môže…

2 Likes

Áno, súhlasím. Ale ani Verstapen nevyhrá, keď mu Gi Pi zahlási do vysielačky, že má na konci rovinky ubrať plyn.

Snad nechceš aby Ferrari bylo německý… :scream:

1 Like

Vetron - tak som sa z chuti zasmial, vystizny vyraz :+1:

1 Like

No aby Elkann nakonec nepřišel o Leclerca. Ale může za dalších sto mega angažovat Alonsa a vykřikovat “kulhá za nás devět titulů, kdo má víc?”

1 Like

Nemyslím si, že Emil moc vysílačku poslouchá. Možná ano, ale nejspíše vůbec nevnímá.

1 Like

On a Ferrari, to by ťa fošňa na spodku vyzerala :grin::grin::grin: