Vlasto, Lewis se bude muset vrátit do Mercedesu. Domů.
Aktualne?
Na uvod sezony by som suhlasil, mozno aj cca v polke.
Ale George a Charles su obaja top piloti a tym ako sa Kimi posledne VC vzchopil a ukazal ten talent, ktory sa uz zacinal spochybnovat (nie mnou), no Lewis sa nadalej trapi, tak za mna to aktualne je prinajmensom vyrovnane, ak nie Mercedes lepsia dvojica 
Neviem co Elkann chce. Co maju byt piloti stastni a vysmiati ako slniecka ked to auto je jedna velka katastrofa? Nevidim tak velku kritiku smerom dnu, teda aspon nie verejnu a to co von prejde, mi pride este v pohode a diplomaticke. A ak naraza na nieco, co sa deje za zatvorenymi dverami, tak je to o to horsie, ze hra medialne hry on.
Lewis zial vyzera tuto sezonu tragicky. Ma skoro vsetku smolu sveta, zvacsa zle strategie, s autom si nerozumie a do toho musi riesit hluposti a la LICO na ktore teda ale ze vobec nie je zvyknuty. S pretekovyn inzinierom to je teda fakt nefunguje a pravdou je, ze exekucia aj banalnych veci im robi problemy. Ano, do toho (mozno aj vdaka tomu) robi uz naozaj vela aj zbytocnych chyb a este aj FIA si na neho zasadla. Napriek tomu nevidim ziadnu nemiestnu kritiku ani stazovanie sa.
Dajte takyto srot Maxovi aj s tym hlupym licom a to len bude cenzura vysielaciek a to bez ohladu, ze by mozno ziskal o 1-2 podia viac (vzhladom na jeho beztrestnost a stastie). Ferrari ma vsetko: historiu, motivaciu, vasen, rozpocet, perfektnych pilotov, urcite kvalitneho sefa teamu a vlastne vsetko. Napriek tomu je to rok co rok prekracovanie, po 1 priemernej sezone s par vyhrami nasleduju 2-3 uplne zle. Dlhodobo. Alonso, Vettel, Leclerc a teraz aj Hamilton by vedeli rozpravat.
Takze miesto kecania, nech sa Elkann sustredi na to, aby ten dream team zacal slapat a fungovat. Maju k dispozicii vsetko, nech to konecne zuzitkuju.
Russell odvádí výborné výkony a Kimi se teprve dostává do tempa. Proto mělo být Ferrari daleko před Merglem.
Možná Ferrari dává přednost vozu 2026 stejně jak slibuje Renault.
Na druhu stranu - Ferrari bolo vzdy taketo
Ziadna zmena, nic neni viac ako team a kazdy, KAZDY, je nahraditelny
Dej 40% akcií Wolffovi a on vás tam srovná do latě.
Puffe, nech těch naražek na Němce.
Hornerovi by som dal
Pokial si udrzi neresti na uzde, tak by sa tam namiesto Elkanna vynimal
Tam sú preňho dvere zamknuté na sto zámkov.
Já vidím spíše přesné ukázáni prstem na Taliány.
Tam by to chcelo ľudí , ako bol Lauda, Brown …
Nehovorím, že nevedia čo robiť, len tu a tam im nepália všetky valce.
Dříve si Ferrari žádné jezdce nevychovávalo, ale kupovalo si ty nejlepší.
A ti nejlepší na oplátku zase chtěli končit své kariéry ve Ferrari. Senna taky Ferrari plánoval.
Ja si myslím, že tento víkend spravil chybu aj Leclerc, lebo štartoval z pozície na ktorej ten vetroň nemal čo hľadať. Mal byť v strede poľa kam aktuálne patrí. Toto by sa jednoducho nemalo už opakovať. A okrem pilotov by mali vymeniť aj upratovačku, lebo verím, že aj tá zato môže…
Áno, súhlasím. Ale ani Verstapen nevyhrá, keď mu Gi Pi zahlási do vysielačky, že má na konci rovinky ubrať plyn.
Snad nechceš aby Ferrari bylo německý… 
Vetron - tak som sa z chuti zasmial, vystizny vyraz 
No aby Elkann nakonec nepřišel o Leclerca. Ale může za dalších sto mega angažovat Alonsa a vykřikovat “kulhá za nás devět titulů, kdo má víc?”
Nemyslím si, že Emil moc vysílačku poslouchá. Možná ano, ale nejspíše vůbec nevnímá.
On a Ferrari, to by ťa fošňa na spodku vyzerala