Elkanna kritizuje už aj Montezemolo: Ferrari nemá lídra | Magazín F1 - F1online.sk

Keď bývalého prezidenta Ferrari Lucu di Montezemola pred pár dňami požiadali, aby komentoval situáciu okolo odchodu Mattiu Binotta, reagoval strohým „bez komentára“. Vraj bol zo situácie taký smutný a sklamaný, že sa rozhodol mlčať, ale nakoniec nemlčal. Jeho slová sa pritom súčasnému prezidentovi Ferrari Johnovi Elkannovi určite nebudú páčiť.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/85054/elkanna-kritizuje-uz-aj-montezemolo-ferrari-nema-lidra

To je pravda, ale kde vzít druhého Montezemola a nekrást. Zvlášť, když současné vedení o toho původního asi zájem nemá:
https://gpf1.cz/luca-di-montezemolo-je-ochotny-pomoci-ferrari/ . Na druhou stranu už má taky svoje roky, tak snad se objeví někdo dostatečně silný, komu bude na závodním týmu skutečně záležet.

Elkann zastáva príliš veľa pozícii nato, aby mohol nejak zásadne ovplyvniť situáciu vo Ferrari. Celkovo mi príde, že ten TOP management Exoru/FCA je strašne úzky a ľudia majú priveľa postov nato, aby sa riadne venovali svojim povinnostiam. Rovnako bol na tom Binotto, ktorý tiež zastával minimálne 2 posty. Za mňa sa taký človek nemôže 100% sústrediť na všetko podstatné , pretože sedí jedným zadkom na x stoličkách.