Na komáří štípance je jedinečný ten Francův nápoj s hřebíčkem.
Někdy dokáže vyhnat i abstinenty.
To je takový jeden příběh co si žije už svým vlastním životem.
To jsem si jednou přivezl z Vietnamu písečné blechy…
Všichni říkali “ty toho naděláš, na letišti tě poštípali komáři”…
Proč jsi raději nedovezl blechy psí, ty na člověka nejdou.
Taky na komáry hodně trpím. Raději ať mě uštknou vosy.
Já mám vážně na komáří bodnutí skoro stejnou alergii jako na uštknutí hada. Proto ten krásný příměr.
Šípanec se drží třeba měsíc, než ho nerozdrápu. Tak dlouho čekat nemíním, tak štípanec rozdrápu hned a pak je ze mne šťastný člověk.
Vždyť taky komáři zabijou násobně víc lidí než třeba tygři.
Je třeba na ně dávat pozor.
Však se taky všude prodávají přípravky proti komárům, proti tygrům ani jeden…
Čísla jdou snad do milionů ročně. Přibližné cifry se na netu hledat nechce. Vypadal bych hodně chytře a to vzbuzuje nedůvěru.
Jen poznamenám anofelese a tse tse.
Dokážeš si představit jak by musel být spray na tygry velký? Kdo by se s ním tahal a do letadla by Tě s ním stejně nepustili.
Kdyby obsahoval třeba novičok nebo tak něco, tak by stačil docela maličký . A vůbec, kolik je na světě tygrů a kolik je komárů, to se pak chudáci tygři těžko prosazují!
Novičok by nejspíše působil dobře, ale kdo by měl v křoví tolik trpělivosti, než za pár dnů zabere a tygr má stále hlad.
Toť pravda, komárů jsem určitě viděl více.
Edit: Taky bych ctěl vidět toho hrdinu, který by chytil tygra za límec, aby mu nastříkal novičok do tlamy.
Teď jsem doma řekl nahlas, že jsem se pochlubil s mojí bleší anabází.
Tak prý mám napsat, že když jsem přišel od doktora tak jsem tvrdil, že mě možná uříznou nohu…
No a uřízli? To bys pak nepotřeboval tu dálniční známku, možná si děláš zbytečné nervy…
Mě písečná blecha ještě nikdy neuštkla, tak nedokážu odborně reagovat, ale bleše velbloudí jsem moc nechutnal. Asi nemám ty správné hrby.
Mám obě, a teď už i dvě dálniční známky
Na každé noze jednu?
Nebyl tam Lance nějak moc ukecaný?
Vypadá, jak ty
Už se těším na představovačky a na testy.
Kéž by to bylo zítra.