Eddie, ty zasraný tichý zabijak. Hornerovi vraj pri správe o konci Neweyho padla sánka | Magazín F1 - F1online.sk

Jn, Mercedes i Ferrari to můžou rovnou zabalit, jestli nevyhrajou/nebudou v top 3

Lenže v AMR je Alonso a Stroll. A ja si nepamätám tím, kde by po Alonsovom feebacku dobre developovali

Mercedes to balí a Ferrari je zabalený asi 15 let.

Tak to nevím, jestli si chtěl takhle shodit Leclerca a jeho 5 let ve Ferrari :slightly_smiling_face:

Ferrari musí tady s tím balikem ukázat min to co McL v Miami. Mercedes top 3.

JJ Leclerc, kedy na základe jeho feedbacku urobili F1-75 a potom sa to snažili Sainzovi prispoôsobiť a rozbili to. Doslova väčšina áut enbola na základe Leclerc. SF-1000 super oversteer aero bez motoru, SF-21 understeer ■■■■■■■■■ F1-75 super dokedy nezačali robiť upgrade na Sainza, 2023 Sainz infulenced car

A tyhle pohádky myslíš vážně nebo sám víš, že jsou to pohádky? :slightly_smiling_face:

Ne len skúšam ako moc rýchlo sa naserieš. Také testy reakcie ako robilo napríklad NATO nad železnou oponou.

1 Like

No jedinej, kdo se nasral, jsi ty :grinning:

ja som sa nasral? Ja sa tu smejem

1 Like

Jj, tyhle hysterický smíchy jsem tu několikrát zaznamenal :slightly_smiling_face:

A nechoď sem ze záměrem vyvolávat hádky, Ježek to nemá rád

image

Tak nebudem no som sa nudil

image

2 Likes

nazvat uspesneho obchodnika, byvaleho majitela formuloveho timu, ktory zamestnaval spickovych pretekarov, majstrov sveta, cloveka ,ktory dostal ocenenie britskeho imperia, ktory skutocne nieco v motoristickom svete dokazal,
cloveka ktory venuje spustu penazi na vyskum detskej rakoviny
tlčhubou je ubohe a primitivne,

Takhle si tu žijem. :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

To není fígl, to je bohužel běžná praxe. Ty naše pravidla na čerpání dotací jsou naprosto směšný, poděkuj Paroubkovi a ČSSD, že v době, kdy nastavovali pravidla pro dotace v ČR z toho udělali dotační business

Undead Hedgehog :slightly_smiling_face:

1 Like