Jn, Mercedes i Ferrari to můžou rovnou zabalit, jestli nevyhrajou/nebudou v top 3
Lenže v AMR je Alonso a Stroll. A ja si nepamätám tím, kde by po Alonsovom feebacku dobre developovali
Mercedes to balí a Ferrari je zabalený asi 15 let.
Tak to nevím, jestli si chtěl takhle shodit Leclerca a jeho 5 let ve Ferrari
Ferrari musí tady s tím balikem ukázat min to co McL v Miami. Mercedes top 3.
JJ Leclerc, kedy na základe jeho feedbacku urobili F1-75 a potom sa to snažili Sainzovi prispoôsobiť a rozbili to. Doslova väčšina áut enbola na základe Leclerc. SF-1000 super oversteer aero bez motoru, SF-21 understeer ■■■■■■■■■ F1-75 super dokedy nezačali robiť upgrade na Sainza, 2023 Sainz infulenced car
A tyhle pohádky myslíš vážně nebo sám víš, že jsou to pohádky?
Ne len skúšam ako moc rýchlo sa naserieš. Také testy reakcie ako robilo napríklad NATO nad železnou oponou.
No jedinej, kdo se nasral, jsi ty
ja som sa nasral? Ja sa tu smejem
Jj, tyhle hysterický smíchy jsem tu několikrát zaznamenal
A nechoď sem ze záměrem vyvolávat hádky, Ježek to nemá rád
Tak nebudem no som sa nudil
nazvat uspesneho obchodnika, byvaleho majitela formuloveho timu, ktory zamestnaval spickovych pretekarov, majstrov sveta, cloveka ,ktory dostal ocenenie britskeho imperia, ktory skutocne nieco v motoristickom svete dokazal,
cloveka ktory venuje spustu penazi na vyskum detskej rakoviny
tlčhubou je ubohe a primitivne,
Takhle si tu žijem.
To není fígl, to je bohužel běžná praxe. Ty naše pravidla na čerpání dotací jsou naprosto směšný, poděkuj Paroubkovi a ČSSD, že v době, kdy nastavovali pravidla pro dotace v ČR z toho udělali dotační business