Dvaja kohúti na jednom smetisku? Radšej budem mať dvoch silných jazdcov, odkázal Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Jen přes moji mrtvolu.

1 Like

je mi trochu luto Bastianiniho. Ty to pravidelne nesledujes tak nebudes vediet co myslim…ale za Marqueza som rad, stale je extremne rychly. A samozrejme ma tesi, ze v MotoGP sa nehraju na jazdecke jednotky a dvojky.

Bastianiniho je mi tak nějak líto, on jezdil bezvadně než přišel do Ducati a tam měl hned v úvodu nešťastný nezaviněný karambol a odnesl to nepěkně zdravotně a dlouho se z toho sbíral. Teď konečně vidím jak se mu forma po roce začíná konečně vracet a musí vyklidit místo :man_shrugging: Po zbytek roku od něho podle mého budeme moci vidět skvělé výkony, doufám, no MM je prostě extra třída, to se musí nechat. Begnaja pro něj nebude soupeř.

chcel som dat srdiecko ale tymto si to pokazil :smiley:

Tak sorry :smile: Nějak si ho tak necením no, když tam bojujou zjistil jsem že to přeji více jiným, J.Martina jsem si jeho jízdou tak nějak postupem času začal vážit víc. Nakonec v té Aprilii jim snad vytvoří dobrou konkurenci. Tam už to proti nim bude takové osobní, to mám rád :smiley:

Jinak se přiznám že když jsem Martina viděl poprvé před mnoha lety, říkal jsem si ty jo to je cikán jak vyšitej co tam dělá :smile: To byl velký rasistický moment tehdy ode mne :thinking:

Chod niekam so statistikami.
Tie su pred tych, co nedokazu pochopit ze vitazstvo je predovsetkym zasluha inzinierov a konstrukterov.

osobne by to asi bolo aj keby ostal v Pramacu. Nech sa mu dari :v:

To už pro něj nebylo osobnostně, egoisticky a emocionálně možný, a chápu to.

no neviem do akej miery je nevyhodne byt v satelitnom time ale stale mal najnovsiu (a najlepsiu na gride) motorku a pokial viem aj tovarenske upgrady a data.

Myslím že data nastavení od továrního týmu nemá, naopak tovární tým vidí vše, ale nevím jak to přesně je. Ale materiál je v poho, super, ale chtěl být továrním jezdcem, už to od něj bylo vše nebo nic.

No to právě může být ten problém. Leclerc by se měl soustředit na boj o titul s krytými zády od kolegy, ne být zase pod tlakem z téhle strany. Ale třeba jim to bude opravdu fungovat, uvidíme.

1 Like

@Jozef_Chroustal @Nordotor
Veterán v novom prostredí vs. mladý, ale už skúsený človek zžitý s tímom → to je jasná vec.
Ak to bude medzi nimi vyrovnané, alebo vari Ham predčí Lec, tak Lec skončil. Zhasol. Bodka.
V takomto setupe nemá inú možnosť, ako ho totálne prevalcovať. Inak jeho cena pôjde prudko dole

Lenže Lec ho zadupe možno Lewis má o chlp lepšú rýchlosť v pretekoch ale na Leclerca v Q proste nemá a tam ťažko bude plakať pozíciu na trati

Ano lenze Lewis skoncil tak ci tak.
Toto bolo posledny vagon cerveneho vlaku do ktoreho na poslednu chvilu naskocil.

Pri Carlosovi sa Ferrari rozhodlo, že ho už nepotrebuje. :upside_down_face:

1 Like

zase ta rozpravka o poslednom cervenom vagone…

Dúfam že takto o rok bude viesť v poradí jazdcov Hamilton aby takýto neprajníci ako ty ďalej vyplakávali

Si robis srandu.
Ja som fanusik ferrari a ak Lewis buduci rok vyhra titul, budem len rád.
Pisal som ze toto bola posledna moznost podpisat Ferrari.
O dva roky by mu auto nedali.

1 Like

Tak píšeš tu o poslednom vlaku a že je vyhorený a ako veľmi mu Leclerc naloží :grinning:

Ano to si myslim.
Mal podpisat 2018 ked bol na vrchole ale z dominantneho auta sa tazko odchadza ze.
Presne ako Ayrton sa drzal takeho auta a ked mu ho stajna nedokazala dat, odchadza.
A myslim, ze vidime, ze nie je od Russella o dost lepsi …
Ferrari podpisal na posledny mozny moment, o 2 roky by ho uz ako starca nechceli.
Leclerc bude mat viac bodov o tom som presvedceny.
Na druhej strane, ak by sa z nejakych dôvodov podarilo Lewisovi ziskat titul budem len rad.
Vyhralo Ferrari a jazdec je len suciastka medzi pedalom a volantom.