Dramatickú singapurskú kvalifikáciu v náročných podmienkach ovládol Charles Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Pilot Ferrari Charles Leclerc má ďalšiu pole position. V mimoriadne dramatickej kvalifikácii v nesmierne náročných podmienkach bol o dve stotiny sekundy rýchlejší ako Sergio Pérez a päť stotín rýchlejší ako Lewis Hamilton. Obrovským sklamaním naopak skončila kvalifikácia pre Maxa Verstappena, ktorému dokonca hrozí omnoho horší výsledok než ôsme miesto.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77595/dramaticku-singapursku-kvalifikaciu-v-narocnych-podmienkach-ovladol-charles-leclerc

Matúš Pavlík, prosím Ťa čo bolo dramatické na tejto kvalifikácii??

  1. miesto Ocona

Skoro vsetko - premenlive podmienky, vypadnutie Ocona v Q1, vypadnutie Russella v Q2, cela Q3, ked sa lider menil kazdu minutu a situacia ohladom Maxa v zavere.

Otocim tvoju otazku - co sa ti na kvalifikacii nepacilo alebo preco podla teba nebola dramaticka?

Ked sa ti praca redaktorov nepaci, odid na ine forum a nekop tu do nich, lebo nebyt nich, tak vacsina ludi moze handry fajcit a mensina musi citat zahranicne fora v anglictine, kde je tak vela zbytocneho obsahu, ze az.

2 Likes

Matúš Pavlík, si to ty?? :laughing::laughing::laughing:

Tak určite, vypadnutie Ocona v Q1 :smiley: to je hlavná správa dňa??
Vysvetli mi, prečo tak záleží na tom ako dopadne kvalifikácia? Úplne nepodstatné, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou vyhrá Max… v sobotu sa žiadne body nerozdávajú, načo taká bulvárna “dramatizácia”??

V mokrých podmienkach jednoznačne dominoval Hamilton a Alonso, bohužiaľ chlapcom to nakoniec uschlo tak mohli na to dupnúť.

Bez výhovoriek si treba priznať, že Lewis jazdil počas celej premenlivej Q3 na slikoch excelentne a tí dvaja pred ním, by nemali šancu, ak by trať v závere nebola už takmer všade suchá. Myslím si, že aj Max by sa zapotil a spolu s ALOm by brali 1-3. Takže ano, toto bola v podaní Lewisa a v tesnom závese aj Alonsa, skutočne majstrovská jazda.

2 Likes