Norris, Leclerc, Alonso, Hamilton.
To suhlasim Alonzo a Hamilton. Lando a Leclerc nesuhlasim , vysvetloval som svoj nazor tu kusok horevissie. Ale nesuhlasil by som s tvrdenim ze Vettel by dostal nakladacku od Maxa . To ze v podmienkach akych jazdil vo Ferrari a v Astone a tam bol vyhoreny ku koncu znamena ze ho to tam nebavilo. Ked prestupil do Astonu a auto islo slusne tak aj on zajazdil dobry vysledok a spravil tie lepsie vysledky. Lenze nebavilo ho to tam motat sa na konci startoveho rostu tak radsej odisiel . Ale ver tomu ze ak by dostal do ruk auto RB vtedy by si videl stareho dobreho Vetela. Pravdepodobne by tahal za kretsi koniec ale urcite by nedostal nakladacku ako Perez , Gasly ,Albon. Predsa Verstapen je tam uz par rokov ako doma a na rozdiel od Vettela aj o moc mladsi
Charles si komplexnost pořád může vypěstovat, ale je pravda, že tady má Max jednu výhodu: on byl odmalička drilovaný tak, aby uspěl v F1. Úplně mu to dětství nezávidím, protože to musela být tvrdá drezúra, ale výsledkem je Max takový, jaký je. Plus to, že vynechal nižší série a F1 ho formovala už jako teenagera. Teď to všechno přetavuje do ledově klidné suverenity.
FA a LH nikdy, podle mého názoru, nebudou mít v hypotetickém týmu s Maxem stejné podmínky, protože žádný tým by nebyl schopen rovnoměrně saturovat jejich potřeby, představy a zpětnou vazbu. A už jen vzhledem k věku a Maxově výkonnostní laťce by nikdo soudný neupřednostnil potřeby FA nebo LH před potřebami MV. Jakkoli úctyhodní piloti jsou dva právě jmenovaní.
Leclerc a Norris by se museli přizpůsobovat. Co do surové rychlosti bych spíše věřil Leclercovi, ale tam musí auto odpovídat jeho potřebám. Nicméně Verstappen a Leclerc mají oba rádi “oversteer” auta, s tím, že Verstappen je schopen zvládnout extrémní stupeň přetáčivosti. Takže tady by Leclerc měl šanci, ale musel by jít i do nastavení, které je už háklivé na chyby (a tady má MV “edge”). Oproti tomu Hamilton a Alonso jsou “understeer positive”, takže v Red Bullu by se trápili a tým by s tím nemohl moc dělat. Ne náhodou i Pérez je “understeer” a ne náhodou rétoricky loboval, aby se auto nedělalo “na Maxe”, což se chybně vykládalo jako “šité Maxovi na míru”. Vettel je mimochodem “oversteer positive”, takže by dost možná, dokonce pravděpodobně RB uřídil lépe než FA a LH, i když mu vyhovuje schopnost zároveň kontrolovat i zadní část (zatímco Max bravurně zvládá i tu extrémní přetáčivost, kdy už zadek divočí - tímhle Max ošálil inženýry v RB v roce 2020 tak, že ve vývoji šli do slepé uličky).
Takže v hypotetickém návratu SV by hrála roli otázka, zda by se výkonnostní peak vozu dal realizovat s takovou mírou přetáčivosti, aby se pořád dala cítit zadní část. Což podle mě současný RB umožňuje. Pokud by Max ale dokázal vydolovat něco nad tento peak extrémním nastavením, potom by toto už SV nedohnal, resp. by se zvýšila pravděpodobnost, že udělá chybu. Což by byla má odpověď i pro @Max_is_faster_than_you.
Ale to je dost zvláštní ne? Jakože Schumi měl 05 začít jezdit, jak Vettel? Nebo Ham 09? Alo 08?
2014 sa menil koncept auta kvoli dominancii RB . RB to vtedy nevychital a proste nedokazal mat RB take auto ktore by bolo konkurencie schopne. Sebastian ako 4 nasobny majster nauceny za 4 roky jazdit s autom o prve priecky sa s tym autom nedokazal vzit aj za prispenia toho ze je to posledny rok v RB a v dalsiom roku uz bude jazdit za Ferrari. Nepomohlo mu ani to ze tam prisiel Riciardo zo slabsieho monopostu a jemu ten koncept auta viac sadol kedze uz bol nauceny na tazsie ovladatelne monoposty a RB mu musel prist ako najlepsie auto v akom kedy sedel
Proboha, co je to za nesmysl? Koncept monopostu se měnil, kvůli změně v PJ a přechod na hybridní technologii
To je samozrejme ze v RB nikdy nebudu mat rovnake podmienky. Ja ked som pisal ze ak by niekdo sa mohol rovnat za rovnakych podmienok Maxovi tak to som ale nemal na mysli v RB. To je len taka hypoteticka poznamka. To sa nikdy nestane , ale ak by niekdo posadil do rovnakych aut (nie RB ani Mercedes) tychto 3 pilotov tak by pravdepodobne nikdo nedominoval nijak extra a bolo by to viac vyrovnane
Jinak nezlob se na mě, ale tohle není omluva, za ty výkony. 09 se taky výrazně měnil koncept monopostu a Ham, jako mistr světa nejezdil, jako by ho to nebavilo
a 2022 jazdil Hamilton ako keby ho to extra bavilo ? Tiez prehral s Russelom
No tady ma @fanda_f1 pravdu. Opravdu mi prijde ze tyhle vypadky mistru jsou prirozene. A je spis vyjimecne kdyz si byvaly mistr sveta udrzi koncentraci i ve slabsim monopostu. Rekl bych ze Nando je spis vyjimka.
Nando mal len dva tituli o treti v poradi prisiel rozdielom jedneho bodu z Hemiltonom a Kimim. Preto on si nezvykol na vyhry ako Vettel alebo Hamilton. Hamilton 6 titulov v rade a Vettel 4 tituli v rade . Oni sa tym ze vyhravali v kuse vsetko rozmaznali a ked prislo slabsie auto tak ich to zaskocilo kedze mali proti sebe sice novych spolujazdcov ale mladsich rychlich a v tom momente aj namotivovanejsich. A to sa FA nestalo a nema viac titulov , nema rodinu a preto je aj viac namotivovanejsi na jazdenie a vyhry a chce vsetkym dokazat ze este na to ma a aj dokazat ze je lepsi ako ostatny alebo minimalne tak dobry
Ham má 4 tituly v rade (2017-2020). V 2016 bral titul Rosberg.
To bude jen zlucnikovej zachvat a pumpovani žaludku
na konci dna aj tak zistis, ze dokazes fungovat bez stimulantov, akychkolvek
Kafíčko je zdravé.
to jo, ale nie Nesca zaliata vodou a mliekom
tym netvrdim, ze to pijes ty, ja tiez pijem spotene dolce gusto kapsle a v praci mlete zrno, ale nejak som si uvedomil, ze clovek sa ma lepsie bez stimulov co mu menia spravanie
Asi tak, ak ste niekedy videli kávičkárov, keď sa pokazí kávovar, “oh boy”
to je pohľad, akoby to boli dáke “fetky”.